ONLINESTUDIES.FI

Täältä löydät 2 Kurssiopinnot Automaatio / Itsenäiset järjestelmätssa Online Diplomiohjelma

Diplomiohjelmien sisältö voi olla joko hyvin yleisluontoista tai pikkutarkan teknistä, mutta lähes aina se liittyy johonkin tiettyyn käytännönläheiseen taitoon. Diplomiohjelman voi yleensä suorittaa vuodessa tai kahdessa, ja usein opintoihin kuuluu myös oman alan työtehtävissä oppimista.

Automation on luoda järjestelmä käyttää tuotantolaitteet tehokkaasti valmistaa tavaroita. Opiskelija alalla automaatio- ja autonomiset järjestelmät usein suunnitella ja käyttää tekniikkaa nopeuttaa tai parantaa tuotteiden valmistukseen.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Diplomiohjelma Automaatio / Itsenäiset järjestelmätssa Online

2 tulosta kohteessa Automaatio / Itsenäiset järjestelmät, Distance learning Filter

HND instrumentointi- ja ohjausjärjestelmässä joustavan avoimen oppimisen avulla

Teesside University
Online Part-time 2 - 5 vuotta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Middlesbrough

Tämä etäopiskelulaitteisto ja ohjaustekniikka HND-kurssi on Teesside University palkinto, jonka luovuttaa Pearsonin Teesside University Open Learning -lisenssi.

52708WA Teollisen automaation edistynyt tutkintotodistus

Engineering Institute Of Technology
Online Part-time 18 kuukautta Helmikuu 2020 Australia Perth

Vahva osaaminen ja asiantuntemus teollisuuden automatisoinnissa kattaa laajan osaamisen, joka ulottuu instrumentoinnista, automaatiosta ja prosessinohjauksesta, teollisuustietoliikenteestä, prosessitehtaan asettelusta, projektin ja varainhoidon hallinnasta sekä vahvan käytännönläheisen kemian tekniikan.