$close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa Diplomiohjelmat Elämäntaidonvalmennusssa Online Diplomi

Tutkinto ei ole pelkkä paperi. Se on opintojakso, joka valmistaa opiskelijoita monenlaisiin urakohtiin joko ammatillisen koulutuksen kautta tai keskittymällä tiettyyn taitoon. Diplomit voivat olla oikea valinta kaikille, jotka haluavat vaihtaa nopeasti uraa tai aloittaa teknisen ammattiin. Mikä on tutkintotodistus elämänvalmennuksessa? Useimmat ohjelmat yhdistävät työselostuksen käytä… Lue lisää

Tutkinto ei ole pelkkä paperi. Se on opintojakso, joka valmistaa opiskelijoita monenlaisiin urakohtiin joko ammatillisen koulutuksen kautta tai keskittymällä tiettyyn taitoon. Diplomit voivat olla oikea valinta kaikille, jotka haluavat vaihtaa nopeasti uraa tai aloittaa teknisen ammattiin.

Mikä on tutkintotodistus elämänvalmennuksessa? Useimmat ohjelmat yhdistävät työselostuksen käytännön kokemukseen, jotta parhaiten ymmärrettäisiin elämänvalmennuksen periaatteet, jotka määritellään kumppaniksi asiakkaiden kanssa luovassa prosessissa, joka kannustaa heitä saavuttamaan mahdollisimman suuren potentiaalinsa sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässään. Tutkinnon ohjelmat opettavat oppilaita haastamaan ja motivoimaan tulevia asiakkaitaan auttamaan heitä saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa tai saavuttamaan erityiset tavoitteet.

Elämänohjausohjelmien opiskelijat oppivat taitoja, joiden tarkoituksena on auttaa heidän tulevia asiakkaitaan saavuttamaan menestys, mutta nämä taidot voivat olla myös erittäin hyödyllisiä auttaessa oppilaita saavuttamaan omat tavoitteensa. Näihin kuuluu tekniikoita ajan hallinnassa, tavoitteiden asettamisessa ja stressin vähentämisessä.

Jotkut elämän valmennuskurssit voidaan valmistaa niin vähän kuin muutaman päivän, kun taas muut akkreditointiohjelmat kestävät kuuden kuukauden ja kahden vuoden välillä. Tutkintotodistusten kustan- nukset vaihtelevat oppilaitoksen ja ohjelmaan kuluvan ajan mukaan.

Elämän valmennus on nopeasti kasvava ja henkilökohtaisesti palkitseva ammatti. Useimmat elämävalmentajat ovat itsenäisiä ja työskentelevät asiakkaiden kanssa omalla vauhdillaan ja omalla erikoispiirteellään. Kansainvälisen valmentajaliiton tunnistamia erikoisvalmisteita ovat mm. Terveys ja kunto, suhteet ja liiketoiminta. Tämä mahdollistaa monenlaisia ​​mahdollisia valmennuksen urapolkuja.

Elämän valmennusta koskeva tutkintotodistus voidaan saada monissa instituutioissa ja kouluissa kansainvälisesti. Monissa näistä ohjelmista on saatavana verkko- ja itserakennusvaihtoehtoja. Löydä opetussuunnitelma, joka parhaiten vastaa tarpeitasi, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Harley Oxford
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Tämä täysin sertifioitu Life Coaching -tutkinto on portti elämänvalmennuksen maailmaan.

Tämä täysin sertifioitu Life Coaching -tutkinto on portti elämänvalmennuksen maailmaan. -
Diploma
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online