Filter
Diploma

Täältä löydät Kurssiopinnot Energia-alan opinnotssa Online Diplomiohjelma

Diplomiohjelmien sisältö voi olla joko hyvin yleisluontoista tai pikkutarkan teknistä, mutta lähes aina se liittyy johonkin tiettyyn käytännönläheiseen taitoon. Diplomiohjelman voi yleensä suorittaa vuodessa tai kahdessa, ja usein opintoihin kuuluu myös oman alan työtehtävissä oppimista.

Energian opinnot sopivat hyvin kaikille, jotka haluavat tietää mistä käyttämämme sähkö on peräisin. Erikoistuneet energia-alan koulutusohjelmat saattavat keskittyä johonkin tiettyyn energianlähteeseen esim. aurinkoon tai tuuleen. Joissain ohjelmissa opetetaan myös kestävistä energiamuodoista ja siitä, miten perinteisten energiamuotojen kielteisiä ympäristövaikutuksia parhaiten voisi vähentää.

Diplomi Energia-alan opinnotssa Online

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Energia-alan opinnot

Teesside University

Tämä etäopiskeluöljytekniikka HND-kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä teknikoiden / teknikoiden insinööreinä prosessin suunnittelussa, valmi ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä etäopiskeluöljytekniikka HND-kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä teknikoiden / teknikoiden insinööreinä prosessin suunnittelussa, valmistuksessa, ylläpidossa ja testauksessa. Se on kehitetty yhteistyössä paikallisen teollisuuden kanssa ja yhdistää teorian ja käytännön työn painopisteenä teollisiin sovelluksiin.

Kurssi kattaa joukon tieteenaloja, joiden avulla voit kehittää taitojasi uran etenemiseen työllisyyden tai jatkokoulutuksen kautta tutkintotasolla. Tämä on Teesside University palkinto, jonka toimittaa Teesside University Open Learning (Engineering) Edexcelin lisenssillä.

Kurssin yksityiskohdat

Opiskelet 16 yksikköä, jotka on kehitetty niin, että ne vastaavat paikallisten ja kansallisten toimialojen ja yritysten tarpeita. HND antaa hyvän käsityksen kaikista keskeisistä periaatteista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Middlesbrough
Elokuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi