ONLINESTUDIES

Katso 2 Diplomiohjelmat Globaali johtajuusssa Online Diplomiohjelma

Diplomiohjelmien sisältö voi olla joko hyvin yleisluontoista tai pikkutarkan teknistä, mutta lähes aina se liittyy johonkin tiettyyn käytännönläheiseen taitoon. Diplomiohjelman voi yleensä suorittaa vuodessa tai kahdessa, ja usein opintoihin kuuluu myös oman alan työtehtävissä oppimista.

Kansainvälinen yritysjohtajat täytyy olla laaja ymmärrys useita kulttuurien joka ohjaa omissa organisaatioissaan tehokkaasti. Ohjelmia maailmanlaajuista johtajuutta pyrkivät antamaan tätä tietoa, yleensä opiskeluun ulkomailla sekä kursseja psykologian ja vertailevan politiikan.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Diplomiohjelma Globaali johtajuusssa Online

2 tulosta kohteessa Globaali johtajuus, Etäopiskelu Filter

Taso 7 Diplomaatti strategisessa johtamisessa ja johtamisessa, joka johtaa MBA-alkuun (väitöskirja)

Cambridge Management and Leadership School
Diploma
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
6&nbsp;-&nbsp;12 kuukautta
Englanti
Online

Taso 7 Diploma in Strategic Management and Leadership, joka johtaa MBA Top Up -ohjelmaan, kehittää opiskelijoiden tietämystä, ymmärrystä ja taitoja, joita oppijat tarvitsevat ...

Lue lisää

Taso 8 Diplomaatti strategisessa johtamisessa ja johtamisessa

Cambridge Management and Leadership School
Diploma
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
6&nbsp;-&nbsp;18 kuukautta
Englanti
Online

Taso 8 Diplomi strategisessa johtamisessa ja johtamisessa on suunniteltu kehittämään ja toteuttamaan tehokkaita strategioita kunnianhimoisilla kasvavilla organisaatioilla. Str ...

Lue lisää