$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Diplomiohjelmat Henkilökohtainen kasvussa Online Diplomi

Aikuiskoulutusta on monella tapaa, ja tutkintotodistus on erinomainen valinta niille, jotka jo tietävät, millä alalla he haluavat työskennellä tai jotka haluavat lisätä tietämystään tiettyyn aiheeseen. Nämä kurssit tarjoavat luokat ja kokemukset tietyllä alalla, jossa opiskelijat päättävät opiskella. Mikä on henkilökohtaisen kehityksen tutkintotodistus? Yksinkertaisesti sanott… Lue lisää

Aikuiskoulutusta on monella tapaa, ja tutkintotodistus on erinomainen valinta niille, jotka jo tietävät, millä alalla he haluavat työskennellä tai jotka haluavat lisätä tietämystään tiettyyn aiheeseen. Nämä kurssit tarjoavat luokat ja kokemukset tietyllä alalla, jossa opiskelijat päättävät opiskella.

Mikä on henkilökohtaisen kehityksen tutkintotodistus? Yksinkertaisesti sanottuna opiskelijat voivat oppia saavuttamaan täyden potentiaalinsa kehittämällä luottamusta ja ihmisten taitoja. Peruskoulut keskustelevat itsetuntemuksesta ja selittävät, miten henkilökohtaiset heikkoudet muuttuvat vahvoiksi. Kurssit auttavat myös oppilaita oppimaan tehokkaita tavoitteiden asettamiskykyä ja harjoittamaan henkilökohtaista kasvuharjoitusta. Oppikirjoilla on kehonkielisiä kursseja, joiden avulla voidaan lukea fyysisiä vihjeitä ja auttaa selviämään sosiaalisissa tilanteissa. Kehittyneet luokat opettavat oppilaita luomaan luottamusta ja varmuutta ja selittämään, miksi on niin tärkeää välttää aggressiivinen, passiivinen tai passiivinen aggressiivinen käyttäytyminen.

Henkilökohtaiseen kehitystutkimusohjelmaan saadut taidot voivat sisältää itseluottamusta, ihmisten taitoja ja itsensä johtamista. Jokainen näistä voi auttaa tutkijoita tuntemaan olonsa mukavampana sosiaalisissa tilanteissa ja parantamaan henkilökohtaista kasvua, joko uralla tai arjessa.

Näiden ohjelmien kustannukset voivat vaihdella koulusta toiseen. Paras tapa saada tietty kustannusarvio on, että oppilaat voivat tavoittaa alueensa laitokselle.

Käytännössä jokainen henkilö voi hyötyä henkilökohtaisen kehityksen opiskelusta riippumatta siitä, minkä uran hän aikoo harjoittaa. Rakennustyöläisistä makeupartisteihin pienyritysten omistajille henkilökohtainen kehitys tarjoaa elintärkeitä taitoja, jotka auttavat yksilöitä ylittämään uransa ja henkilökohtaisen elämänsä. Opiskelijat ovat usein hämmästynyt siitä, kuinka mukava ja varma he tuntevat vaikeissa sosiaalisissa tai liiketoiminnallisissa tilanteissa näiden kurssien jälkeen.

On olemassa monia täysi- tai osa-aikaisia ​​vaihtoehtoja tutkintotodistuksen saamiseksi henkilökohtaisessa kehityksessä. Monet opiskelijat mieluummin online-vaihtoehtoja, jotka voivat olla itsestään joustavia ja joustavampia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Online Business School
Coventry, Yhdistynyt kuningaskunta

Työllistymistaidot ovat olennaisia taitoja, henkilökohtaisia ominaisuuksia ja arvoja, joiden avulla voit menestyä missä tahansa työpaikalla. Taso 3 -säätiön tutkintotodistukse ... +

Työllistymistaidot ovat olennaisia taitoja, henkilökohtaisia ominaisuuksia ja arvoja, joiden avulla voit menestyä missä tahansa työpaikalla. Taso 3 -säätiön tutkintotodistuksemme työllistettävyydestä ja työpaikoista on kehitetty tarjoamaan oppijoille erilaisia tietoja, ymmärrystä, henkilökohtaisia taitoja ja ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkäälle työelämälle. Tämä kurssi on suunniteltu tukemaan sinua menestyksekkäässä työpaikan saamisessa, edistymisessä valitulla alalla tai valmistautumaan jatko -opintoihin. -
Diploma
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online