ONLINESTUDIES

Näytä kaikki 5 Kurssiopinnot Konetekniikkassa Online Diplomi

Jos haluat laajentaa uramahdollisuuksiasi jatkamalla koulutustasi, tutkinto-ohjelma voi olla hyvä paikka aloittaa. Tutkinto-ohjelmat ovat erityisen houkuttelevia ihmisille, joilla on kokopäivätyö tai kiireinen perhe-elämä, koska tällaiset ohjelmat tarjoavat tyypillisesti selkeitä kursseja ja joustavia aikatauluja.

Jos olet teknisesti taipuvainen, saatat kysyä, "Mikä on mekaanisen tekniikan tutkintotodistus?" Konepajateollisuuden tutkinto-ohjelmat keskittyvät teolliseen taiteeseen, valmistuksesta ja valmistuksesta materiaalien, kuten keramiikan ja metallien, kanssa. Konetekniikan tutkinto-ohjelma voi sisältää rakennusosien luokkia, luoda monimutkaisia ​​koneita ja sähköisiä järjestelmiä sekä oppia koneiden työstä ja niiden korjaamisesta.

Tekemällä mekaanikkoa voit parantaa viestintä- ja ajankäytön taitoja. Voit myös laajentaa tietämystäsi teknologiasta ja elektroniikasta. Toinen mahdollinen hyöty olisi parempi käsitys siitä, mitkä materiaalit soveltuvat mille projektityypille.

Neljän vuoden korkeakoulun mekaanisen tekniikan opiskelu voi olla melko kallista. Kun olet saanut tutkintotodistuksen, voit säästää paljon rahaa, sillä sinun tarvitsee vain ottaa osaa kentillesi.

Konepajateollisuustutkinnot voivat johtaa lukuisiin elinikäisiin urakohtiin, ja jatkuvasti kasvavan teknologian myötä näiden urien määrä kasvaa jatkuvasti. Mekaaniset insinöörit voivat olla myllyjen työntekijöitä, autojen osia tai omakotitalojen valmistamista kodeissa tai yrityksissä. Insinöörit voivat olla myös tehtaiden valvojia, jotka valvovat tehtaita, jotka rakentavat kaiken tiilistä lentokoneisiin. Voit myös olla pätevöity mille tahansa tekniselle palvelupyynnölle, yksityisen sektorin huoltomekaniikasta, korjaamaan sotilashenkilöstöä, kun olet saanut tutkintotodistuksen.

Konetekniikan tutkintotodistukset ovat saatavana useilta eri laitoksilta kokopäivätoimisina tai osa-aikaisina ohjelmina. Sinulla voi olla mahdollisuus opiskella verkossa tai kampuksella ammatillisessa oppilaitoksessa tai yhteisöoppilaitoksessa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

5 tulosta kohteessa Konetekniikka Filter

52857WA Advanced Diploma of Plant Engineering

Engineering Institute Of Technology
Diplomi syventävistä opinnoista
07 Kesä 2021
<
Osa-aikainen
<
18 kuukautta
24 May 2021
Englanti
Online

Tämä 18 kuukauden verkkokoulutusohjelma tarjoaa laajan kattavuuden laitostekniikan eri aloilla. Oppiaineita ovat: Laitostoiminta, kiinteistönhallinta, instrumenttien ohjaustek ...

Lue lisää

PgDip Advanced Hydrography ammattilaisille

MLA College
Jatkotutkintodiplomi
<
Osa-aikainen
<
3 vuotta
Englanti
Online

Tämä jatkotutkinto yhdistää olennaiset taidot, jotka vanhempien vesiaineiden ammattilaisten tulisi tuottaa, kuten kriittinen ajattelu ja analysointi viestinnän rinnalla sekä j ...

Lue lisää

HND koneenrakennuksessa joustavan avoimen oppimisen avulla

Teesside University
Diploma
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
Englanti
Online

Tämä etäopiskelu-koneenrakennus HND-kurssi on Teesside University palkinto, jonka luovuttaa Pearsonin Teesside University Open Learning -lisenssillä.

Lue lisää

Diplomi Pipe Stressissä ja joustavuustutkimuksessa

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Diploma
<
Täyspäiväinen
<
6 kuukautta
Englanti
Online

Putkistojärjestelmien joustavuutta analysoidaan ammattitaitoisilla henkilöillä insinööritoimistoissa. Kurssi on luotu ja toteutettu pätevien ammatti-insinöörien perusteella ja ...

Lue lisää

52810WA Koneenrakennustekniikan kehittynyt tutkintotodistus

Engineering Institute Of Technology
Diplomi syventävistä opinnoista
01 Maalis 2021
<
Osa-aikainen
<
18 kuukautta
22 Helmi 2021
Englanti
Online

Liity tähän interaktiiviseen LIVE ONLINE -ohjelmaan 18 kuukauden osa-aikaisesti saadaksesi taitoja ja tietotaitoa koneenrakennuksen viimeisimmästä tekniikasta

Lue lisää