close

Suodattimet

Katso tulokset

Online Kurssiopinnot Senegalissa

Diplomiohjelmien sisältö voi olla joko hyvin yleisluontoista tai pikkutarkan teknistä, mutta lähes aina se liittyy johonkin tiettyyn käytännönläheiseen taitoon. Diplomiohjelman voi yleensä suorittaa vuodessa tai kahdessa, ja usein opintoihin kuuluu myös oman alan työtehtävissä oppimista.Senegalissa on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja korkeakoulututkinnon suorittamiseen. Viime vu… Lue lisää

Diplomiohjelmien sisältö voi olla joko hyvin yleisluontoista tai pikkutarkan teknistä, mutta lähes aina se liittyy johonkin tiettyyn käytännönläheiseen taitoon. Diplomiohjelman voi yleensä suorittaa vuodessa tai kahdessa, ja usein opintoihin kuuluu myös oman alan työtehtävissä oppimista.

Senegalissa on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja korkeakoulututkinnon suorittamiseen. Viime vuosina sinne on alkanut virrata kansainvälisiä opiskelijoita, sillä maassa on erilaisten ohjelmien avulla haluttu parantaa korkeakoulujen nykytilaa.

Suosituinta Online Kurssiopinnot Senegalissa 2020

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Algeria Online, Algeria +5 Lisää

EAD ohjelma on identtinen to-face ohjelma ESJ Paris ja keskittyy kirjallisesti kaikkia medioita, kuten radion, television ja dokumentteja ja hallintaa sähköisen median.

EAD ohjelma on identtinen to-face ohjelma ESJ Paris ja keskittyy kirjallisesti kaikkia medioita, kuten radion, television ja dokumentteja ja hallintaa sähköisen median. -
Diploma
Osa-aikainen
2 vuotta
Englanti, Ranskalainen
Online

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä