Lue virallinen kuvaus

Laaja opetussuunnitelma kattaa Dual MBA / MPH online-tutkinto-ohjelma altistaa sinut liiketoimintaa, analyyttinen ja strateginen suunnittelu taitoja käsitellään perinteisen MBA. Se tarjoaa myös perusteellinen tutkimus kriittisiä kansanterveyteen kohdistuvia ongelmia maailmanlaajuisen yhteisön ja saat siihen tarvittavat välineet tehdä vaikutuksen. Tutkinnon saa kaksi täyttä maisterin tutkinnot virtaviivainen ohjelma, joka voidaan suorittaa lyhyemmässä ajassa ja pienemmin kustannuksin kuin se veisi lopuksi jokainen erikseen.

Tässä ohjelmassa voit saada syvällistä ymmärrystä hallinto, rahoitus, kirjanpito, markkinointi, strateginen suunnittelu, kansainvälisen liiketoiminnan ja yrittäjyyden. Nämä taidot ovat suoraan sovellettavissa erilaisia ​​rooleja kansanterveyden ympäristössä, kuten toimitusjohtaja yhteisön terveys virasto tai työskentelevät työhyvinvoinnin osasto. Enemmän kuin vain johdon tutkinto terveydenhuollon hallinnon, dual MBA / MPH antaa sinulle kattavan käsityksen parhaita käytäntöjä, jotka pitäisi muodostaa perusta tahansa hyvin hoidettu terveydenhuollon organisaatioissa joko voittoa tai ei-voittoa.

Sinun dual MBA / MPH verkossa tutkinnon voi auttaa sinua erottamaan itsesi tungosta alan ammattilaisia. Sinun tulee olla valmis kohtaamaan monimutkaisia ​​haasteita terveydenhuollon liiketoiminnan näkökulmasta ja tarjota tehokkaita ratkaisuja, jotka voivat parantaa terveyttä yksilöiden ja kokonaisten yhteisöjen.

Miksi valita Benediktiinimunkki Online Dual MBA / MPH?

  • Ansaitsemalla oman Dual MBA / MPH netissä Benediktiinimunkki, saat kaikki edut, jotka benediktiinimunkki tarjoaa sen rikas historia ulottuu yli 127 vuotta akateemista huippuosaamista
  • Täytä työselostus mukaan oman aikataulun kanssa verkossa, interaktiivisessa muodossa
  • Ansaita saman kunnioitetaan tilitietojen kuin opiskelijoiden perinteinen, kampuksella ohjelma
  • Saat apua henkilökohtaisen koko ajan neuvonantajana, kun sitä tarvitaan

Miksi benediktiinimunkki Online?

Ei viisumipakon - Benediktiinimunkki tarjoaa online-ohjelmia, jolloin voit ansaita Yhdysvallat koulutuksen mukavasti kotona.

Hyväksyntä: Benedictine yliopisto on alueellisesti akkreditoitu Higher Learning komissio North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa (NCA) ja Master of Science in Nursing ohjelma pitää akkreditointia komission kollegiaalista Nursing Education (CCNE).

Tunnustettu: Nimetty nopeimmin kasvava yliopistossa Yhdysvalloissa Chronicle of Higher Education ja rankattu Amerikan Top Korkeakouluja Forbes Magazine.

Noudatettu: Online-opiskelijat ansaitsevat saman arvostettu tilitietojen kuin opiskelijat, jotka osallistuvat kampuksella.

Edullinen: Benedictine University Online tarjoaa kohtuuhintaista opetusta ja stipendien.

Pieni luokka koko: Benedictine yliopiston online-ohjelmat tarjoavat pienet luokkakoot ja henkilökohtaista huomiota odottaa huipputason, yksityinen yliopisto.

Convenience: Käytä kursseista kaikkialla kautta kätevä, verkkokursseja tukee vahva 24x7 teknistä tukea.

Erittäin Interactive: Vuorovaikutuksessa täysin professorit ja muut opiskelijat ainutlaatuinen virtuaalinen-luokkahuoneessa.

Global Networking: Meillä on opiskelijoille ja vastavalmistuneille kaikissa 50 osavaltiossa ja yli 17 maassa.

Pääsyvaatimukset

Kansainväliset opiskelijat tulee suorittaa arviointi Educational Credential arvioijien (ECE) tai Educational Näkökulmia tutkinnon laakerin selostukset arvioida hankitun osaamisen muissa maissa kuin siinä verrataan Yhdysvaltain koulutukseen.

On oltava kandidaatin tason tutkinto vastaa 4 vuoden US kandidaatin tutkintoa.

Kaikki kansainväliset opiskelijoiden on osoitettava ne täyttävät Englanti kielitaitovaatimukset koulutusohjelman, johon he hakevat. Opiskelijat hakevat jatko-ohjelmien on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • TOEFL Paper Based Test: 550
  • TOEFL Internet-pohjainen testi: 78
  • Tutkintokoe: 6,0

Alkamis

  • 20.10.2014 - 5.1.2015 - 2.3.2015 - 04.27.2015 - 06.22.2015 - 08.24.2015 - 10.19.2015
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 6 muuta ohjelmaa kohteelta Benedictine University »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä