Engineering Management MSc

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tietoa henkilöstä Brunel University London

Brunel University London on saanut nimensä yhdeltä Ison-Britannian vaikutusvaltaisimmalta insinööriltä, Isambard Kingdom Brunelilta. Alumniimme seuraavat edelleen hänen jalanjälkenään maa- ja vesirakentamisen alalla sekä työskentelevät valmistus-, palvelu- ja julkishallinnon aloilla ympäri maailmaa. Brunelin 'International Outlook' on tunnustettu maailman parhaimpiin, ja se on 34. sijassa 2020 Times Higher Education World University Rankings -tapahtumassa. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua kehittämään menestykseen tarvittavia akateemisia ja henkilökohtaisia taitoja todellisessa maailmassa.

Engineering Management MSc verkossa

Kehitä korkeatasoisia johtamistaitoja suunnittelijauran edistämiseksi. Tämän online-maisteriohjelman tarkoituksena on antaa harjoittaville insinööreille johtamistaidot, joita tarvitaan insinööriprojektien johtamiseen menestykseen. Sekoittamalla akateemista teoriaa käytännölliseen soveltamiseen, kurssi antaa sinulle edistyneen tietämyksen rahoituksesta, toiminnoista, järjestelmien ajattelusta sekä toimitusketjun suunnittelusta ja hallinnasta globaalissa tekniikkaympäristössä.

Engineering Management MSc

Sitoutumisemme korkealaatuiseen tekniikan koulutukseen heijastuu nimessämme. Erityisenä lähestymistapanamme on yhdistää akateeminen kurinalaisuus käytännön, yrittäjyyteen ja mielikuvitukseen perustuvaan lähestymistapaan, jonka edelläkävijä oli yksi 1800-luvun Ison Britannian Ison-Britannian Ison-Britannian insinööreistä.

Study Online

Verkkoopiskelu antaa sinulle mahdollisuuden ansaita kansainvälisesti tunnustetun Ison-Britannian maisterin tutkinnon poistumatta kotoasi. Sinulla ei ole velvollisuutta käydä kampuksen luennoissa, mikä tarkoittaa, että voit katsoa niitä online-alustalla sinulle sopivina aikoina. Opintojen aikana sinulla on pääsy seuraaviin:

 • Opiskelumateriaalin kiinnostaminen: Resursseihisi kuuluvat videoluennot, tapaustutkimukset, luokkafoorumit ja podcastit.
 • Tuki ja opastus: Omistettu ohjelmasuunnittelijasi opastaa akateemista kehitystäsi ensimmäisestä päivästä.
 • Virtuaalinen kampuksesi: Opiskele mistä tahansa ja rakenna yhteyksiä samanhenkisten ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.
 • Avoin kirjasto: Verkko-opiskelijoilla on täysi pääsy Brunelin laajaan digitaaliseen kirjastoon, joka sisältää kirjoja, artikkeleita ja sähköisiä resursseja.

Opiskelemalla tutkintoasi verkossa, liittyt opiskelijoiden ja ammattilaisten verkostoon ympäri maailmaa, opiskelet ja yhdistät rikastuttaaksesi elämäänsä ja ottamalla seuraavat positiiviset vaiheet uran palkitsemiseen.

Opiskelijoilla on myös pääsy Brunel's Professional Development Centeriin (PDC) . Ammatillisen kehityksen keskus parantaa opiskelijoiden työllistettävyyttä auttamalla heitä kehittämään taitoja ja kokemuksia, joita tarvitaan erottautumiseen kansainvälisillä työmarkkinoilla ja valmistautumiseen vaikuttavaan uraan.

Äskettäin opiskelijoiden äänestämäksi maan viideksi parhaaksi urapalveluksi, Brunel's Professional Development Center on kunnioittanut kokeneita henkilöstöään ja poikkeuksellista uratukea. Brunelin PDC-tiimi opastaa opiskelijoita vaiheiden kehittämisessä ja ammatillisten tavoitteiden saavuttamisessa sekä auttaa kirjoittamaan tehokkaita hakemuksia ja valmistelemaan opiskelijoita haastatteluihin. Joka vuosi tiimi koordinoi uramessuja ja toimialakohtaisia tapahtumia opiskelijoiden tapaamiseksi ja verkostoitumiseksi valitsemiensa alojen potentiaalisten työnantajien kanssa.

Oppimistulokset

Tutkinnon suorittaneilla alt = "Engineering Management MSc Online: llä on:

 • Laajempi tuntemus insinööriorganisaatioiden rakenteista sekä yksilöiden ja ryhmien, jotka toteuttavat insinöörityötä, roolista, suhteista ja käyttäytymisestä
 • Selitys siitä, kuinka nykyiset johtoteoriat ja -käytännöt ovat merkityksellisiä yrityksen kilpailuedun saavuttamisessa.
 • Ymmärrys tavasta, jolla rahoitusta ja varoja hallitaan liiketoiminnassa.
 • Hallitsee markkinoinnin ja asiakaspalvelun käsitteet ja periaatteet.
 • Kyky kehittää yritystrategia saavuttaakseen onnistuneesti tekniikkapohjainen muutos soveltamalla nykyisiä käsitteitä, teorioita ja tutkimusta.

ura Pathways

Valmistuneet tämän maisteriohjelman voi jatkaa työskentelemään monenlaisia palkitsevia ja haastavia rooleja tekniikan alalla. Viimeaikaiset alumnit ovat työskennelleet johtavien yritysten, kuten Jaguarin, Land Roverin, Rolls-Roycen, Atkinsin, Fordin ja Unileverin, palveluksessa. Useat tutkinnon suorittaneet ovat perustaneet omat konsulttiyritykset.

Muutamia esimerkkejä tutkinnon suorittaneista tutkinnoista ovat:

 • Processing Engineering Manager
 • Automaatiotekniikan johtaja
 • Laadunhallinta
 • IT-manageri
 • Rautatekniikan johtaja
 • Toimitusketjun hallinta
 • Engineering-projektipäällikkö
 • Laitoksen johtaja

Sisäänpääsyvaatimukset

 • 2: 2 (tai sitä korkeampi) Yhdistyneen kuningaskunnan kunniakirja tai vastaava kansainvälisesti tunnustettu tutkinto insinööri-, tiede- tai teknologia-alalta.
 • Todistus englannin kielen taidosta.
Viimeksi päivitetty Lokakuu 2019

Oppilaitoksesta

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years ... Lue lisää

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years of educational instruction, the university has received several distinctions and is currently named 34th in the world for international outlook (Times Higher Education World University Rankings 2020). Näytä vähemmän
Lontoo , Uxbridge , Lontoo + 2 More Vähemmän