Tietoa henkilöstä Brunel University London

Brunel University London on perustettu vuonna 1966 ja tarjoaa akateemista huippuosaamista yli 50 vuoden ajan maailman korkealuokkaisten yliopistojen joukossa (QS World University Ranking 2019). Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme maailman kansainvälisiä näkymiä varten (Times Higher Education World University Ranking 2019). Tavoitteenamme on tarjota sinulle työmaailma ja vastata yhteiskunnan haasteisiin maailmanlaajuisesti.

Verkkotekniikan hallinta MSc

Online Engineering Management MSc -ohjelma auttaa insinööri- ja teknologia-tutkinnon suorittaneita ymmärtämään nykyisiä ja kehittyviä insinöörihallinnon kysymyksiä sekä hallintaperiaatteita, jotka tukevat tehokkaita strategioita ja tuloksia. Sekoittamalla akateemista teoriaa käytännön sovelluksiin, tämä kurssi antaa sinulle kehittyneitä taitoja ja tietoa rahoituksesta, toiminnasta, järjestelmäkartoituksesta ja toimitusketjun suunnittelusta ja johtamisesta nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä.

Study Online

Brunel University London tarjoaa online-ohjelmia opiskelijoille ja ammattilaisille maailmanlaajuisesti. Annamme sinulle mahdollisuuden antaa positiivinen, välitön ja kestävä vaikutus - riippumatta ammatillisesta tavoitteestasi.

Oppimateriaalien tekeminen:

Resursseihin sisältyvät videoluennot, tapaustutkimukset, luokkakeskustelut ja podcastit.

Tuki ja ohjeet:

Sinun oma ohjelmaohjaajasi ohjaa akateemista kehitystäsi päivästä lähtien.

Virtuaalinen kampus:

Tutki mistä tahansa paikasta ja rakenna yhteyksiä samanhenkisiin ammattilaisiin kaikkialla maailmassa.

ura Pathways

Engineering Management MSc pyrkii tarjoamaan insinööreille hallintakykyä, taitoja ja tietämystä, joka on välttämätön, jotta hänestä tulisi huipputeknologia nykyaikaisessa konepajateollisuudessa.

Ohjelman valmistuneet ovat saaneet tarvittavat taidot, jotta he voivat päästä laajaan valikoimaan uraa valmistus-, palvelu- ja julkisella sektorilla. Viimeaikaiset alumnit työskentelevät johtaville yrityksille, kuten Jaguarille, Land Roverille, Rolls-Roycelle, Atkinsille, Fordille ja Unileverille, ja monet valmistuneet ovat perustaneet omat konsulttiyritykset.

Sisäänpääsyvaatimukset

2: 2 (tai sitä korkeampi) Yhdistyneen kuningaskunnan kunniakirja tai vastaava kansainvälisesti tunnustettu tutkinto insinööri-, tiede- tai teknologia-alalta.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty June 15, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Tammi 2020
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
9,250 GBP
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Toukokuu 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Toukokuu 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä