Lue virallinen kuvaus

3 TOP UNIVERSITIES = 1 EUROOPPALAINEN BACHELOR / strong> Kaikilla opiskelijoilla on ABMS Sveitsin lisäksi Executive Bachelor -yliopisto, joka saa yhteisen johtoryhmän Dabrowa Górniczan (WSB) ja Taras Shevchenko National Universityn (KNU) yliopistosta. ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. WSB on eurooppalainen valtio tunnustettu yliopisto ja KNU on eurooppalainen julkinen yliopisto perustettu 200 vuotta sitten ja sijoittui maailman 500 parhaan joukkoon. 3 parasta eurooppalaista yliopistoa = paras virtuaali / online-ohjelma = 1 parasta eurooppalaista johtavaa Bachelor SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500 Ennakkota osaamistasi ABMS: ssä Yhdistä oppijoiden ja johtajien kanssa aivan kuten sinä online-kandidaattisi ohjelmissa. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut kandidaatin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille Johtajuus ja muutoksenhallinta (eBBA) merkitsee ensimmäisen suoritustason missä tahansa akateemisessa kurissa.

Tämä Executive kandidaatin (EBBA) Leadership ja Vaihda hallinta tietenkin on tehty opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään 3 vuotta johtotehtävissä, tämä koulutusohjelma auttaa opiskelijoita saada enemmän taitoja sekä arvostettu pätevyys on parempi johtaja ja tekemään oikean päätöksen monissa vaikeissa tapauksissa, kuten muutoksen hallinta.

Lopussa EBBA koulutusohjelman valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää paremmin tietoa niiden hallinnan alalla. Opiskelijat ovat varustettu johtamisen tärkein työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaammin ja tehokkaasti organisaatioiden valitsemiinsa.

Meidän Executive Bachelor ohjelmat, sinun:

 • Kehittää ja harjoittaa innovatiivisia tutkimusmenetelmiä.
 • Ansaitse korkein koulutustaso.
 • Saavuta asiantuntemus julkaista vertaisarvioitujen aikakausjulkaisujen yhteydessä.
 • Ryhdy menestyneeksi tutkijaksi ja ammattilaiseksi.
Poikamies vie johtajuuden seuraavalle tasolle. Meidän kandidaatin ohjelmat, voit:
 • Määritä tulevaisuudennäkymät opinnoille ja ammatillisille saavutuksille.
 • Tutki ja käytä innovatiivisia tutkimusmenetelmiä.
 • Yhdistä sovellettu tutkimus ja ammattikäytäntö.
 • Valmistaudu vaikuttamaan politiikkaan ja käytäntöön.
 • Opi strategioita helpottamaan tehokkaampia, mukautuvampia organisaatioita ja luomaan myönteisiä muutoksia.
 • Tule innovatiivisempaan johtajasi alalla.
Meillä on neljä ottoa vuodessa: tammi, huhtikuu, heinäkuu ja lokakuu. Opiskelijakso: tämä opintokokonaisuus on englanninkielinen.

moduulit:

 • Johtajuus ja muutoksenhallinta
 • Talous ja kirjanpito
 • Globaalit markkinointistrategiat
 • Strateginen liiketoiminnan johtaminen
 • Opiskelutaitojen kehittäminen jatko-opiskelijoille
 • Verkkosivun suunnittelu ja kehittäminen
 • Päätös- ja hallintatukijärjestelmät

Pääsyvaatimukset:

Kesto: 1 vuosi Tutkinto: Executive BBA Leadership and Change Management Ikä: Vähimmäisikä 20 vuotta Edeltävä opiskelu: 3 vuotta Johtamiskokemus + lukio tai vastaava kandidaatti Englannin taso: IELTS tai vastaava (vain opiskelijoille ei-englanninkielisestä Maat tai opiskelijat, jotka eivät opiskelleet englanninkielisessä koulussa) Opiskelumenetelmä: Online- maksu: 12900 euroa Huomautus: Opintomaksu ei sisällä hakemuksen ja varauksen maksua (takaa sinulle opiskelupaikan) 240 euroa (kertaluonteinen ja ei palauteta) .

Executive Bachelor's with Honors (valinnainen) Opiskelijoille, jotka haluavat olla Executive Bachelor's with Honors, on tehtävä vain työtä sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet EBBA-opinto-ohjelman, ja heille myönnetään Executive Bachelor's (BBA) Honours.

Opinnäytetyön pituus: 12000 sanaa (opiskelijoilla saa olla 10% enemmän tai vähemmän). Kesto: 4-8 kuukautta (keskimäärin 6 kuukautta). Maksu: 1900 euroa (vain ABMS-opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon).

Mitkä ovat edut? Johtavalla kandidaatilla kunnianhimoinen, mahdollisuutesi Masterin hyväksymiseksi on yleensä korkeampi ja se auttaa sinua löytämään paremman työn. Jos et halua tehdä tutkielma, sinua palkitaan ei-arvosanoin Executive kandidaatin.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 96 muuta ohjelmaa kohteelta OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
1 vuosi
Part-time
Full-time
Hinta
4,950 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards