Executive MBA | 1 vuosi - Online, sekoitettu tai kokopäiväinen

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Se on nopeutettu (yhden vuoden) edistynyt premium-konsultointi- ja koulutusohjelma niille, jotka tarvitsevat hankkia nykyaikaisia johtamistaitoja. Se on suunnattu ihmisille, jotka työskentelevät ylimmissä tehtävissä, ja henkilöille, jotka eivät ole tyytyväisiä perustietoihin, jotka useimmat akateemiset kauppakorkeakoulut antavat. Strategisen johtamisen erikoistumisen vuoksi opiskelijat saavat jatkokurssin liiketoimintastrategiasta ja yritysjohtamisesta . 120 op.

EMAS-liiketoiminnan strategian ja strategisen johtamisen poikkeuksellinen asiantuntemus takaa EMAS-tutkinnon suorittaneiden erinomaisuuden ja heidän ammatillisen ylivallansa koulujen valmistuneisiin nähden ilman riittävää tietoa näillä nykyaikaisen liiketoiminnan välttämättömillä alueilla.

Syvällinen tieto ja EMAS Business Schoolin myöntämä arvostettu Executive MBA-tutkinto takaa yrityksellesi, urallesi ja tuloidesi kasvulle. Se on paras valinta ylimmille johtajille ja yritysomistajille.

Opi lisää ja pyydä ohjelmaa täältä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Näytä vähemmän
Moskova , Nižni Novgorod , Venäjä Online , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 Lisää Vähemmän