Filosofian tohtori (PhD) koulutuksessa

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Etäopiskelutaidot taiteiden tiedekunnasta

Koulutus ja pedagogiikka etäopiskelun kautta

 • Lapsen tarkkailu ja ohjaaminen
 • Kielen omaksuminen
 • Oppimispsykologia
 • Koulutus ja pedagogia
 • Opetustekniikka
 • Lahjakkaat ja lahjakkaat lapset
 • Oppimisjärjestelmien suunnittelu
 • Luokkahuone ja opetusstrategiat
 • Arviointimenetelmät
 • Sovelletut kasvatustekniikat
 • Lapsuuden koulutus
 • Oppiminen ja muistin kehitys
 • Kognitiivinen kehitys
 • Erityis opetus
 • Lasten koulutusohjelmat

126145_photo-1509062522246-3755977927d7.jpgNeONBRAND / Unsplash

Filosofian tohtori (Ph.D.) tutkimuksen kautta etäopiskeluun

Maailman sertifiointilaitoksen (WCI) akkreditoima

FT tutkimuksen avulla etäopiskelun avulla on ihanteellinen työelämässä työskenteleville ihmisille, jotka eivät voi käydä perinteisessä yliopistossa. Selinus University on yksityinen ja akkreditoitu kansainvälinen instituutti: vaihtoehto, joka auttaa aikuisia opiskelijoita ympäri maailmaa saavuttamaan akateemiset tavoitteensa.

Vuosien mittaan tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että tohtori Etäopiskelun kautta suoritetulla tutkimuksella hyvämaineisessa laitoksessa, kuten Selinus University, voi olla yhtä hyödyllistä kuin perinteisessä koulussa. Itse asiassa tärkeä asia on taidot ja ammattitaito.

Digitoidun tiedon aikakaudella ja globaalissa kylässä, jossa elämme, Selinus-yliopisto on tärkeä vaihtoehto perinteisille opinnoille. Opiskelujärjestelmämme on tehokas, kiireisten ihmisten tarpeisiin mukautettu ja sitä voidaan siirtää mistä tahansa tietokonepäätteestä missä päin maailmaa tahansa.

Filosofian tohtori (lat. Philosophiae tohtori tai tohtori Philosophiae) on korkein akateeminen titteli, jonka yliopistot ovat myöntäneet useimmissa maissa. FT kattaa yleensä kaikki akateemisen alueen ohjelmat. Tutkijana tätä pätevyyttä opiskelevien opiskelijoiden on yleensä osoitettava tenttiin liittyvän aiheen pätevyys ja hallitseminen, mutta myös alkuperäisen tutkimuksen avulla annettava uusia akateemisia panoksia tietylle inhimillisen tiedon alueelle.

Online Ph.D. Etäoppimisen kautta suoritetulla tutkimuksella tarkoitetaan ehdokkaan itsenäisesti suorittamaa alkuperäistä akateemista tutkimusta tietyssä inhimillisen tiedon haarassa, joka huipentuu lopulliseen tohtorintutkintoon. tutkielma.

Toisin kuin muut perinteiset kampuksella toimivat tohtorit, tohtori tutkimuksen mukaan ei ole jaettu lukukausiin, vaan koostuu sellaisen akateemisen tutkimuksen teoreettisen tutkimuksen kehittämisestä, joka on autonominen ja riippumaton Selinus-yliopiston arviointia varten. Tämä tutkimus toteutetaan lopputyössä, jonka suorittamiseen opiskelijalla on jopa 6–24 kuukautta.

Opiskelija suorittaa opinto- ja tutkimusohjelman itsenäisesti. Ohjaaja ei ole todellinen ohjaaja, vaan erikoistunut konsultti, jonka puoleen opiskelija voi kääntyä saadakseen apua. Opiskelija osaa käyttää oppikirjoja ja Internetiä tutkimukseensa sekä käyttää verkkokirjastoa. Ilmaisen ja riippumattoman tutkimuksen avulla opiskelijat saavat erittäin erikoistuneen tiedon ja täyden hallinnan erityisistä taidoista, joita he kehittävät, väittävät ja puolustavat huipputehtävässään: väitöskirja.

Kurssin yksityiskohdat

Filosofian tohtori (Ph.D.) verkossa etätutkimuksen kautta tässä opinnäytetyössä saadaan lopputyön suorittamisen ja puolustamisen jälkeen. Tämä tutkimus esitetään väitöskirjan muodossa.

"Filosofian tohtori" on ainoa tohtorintutkinto, jonka voi saada etäältä. Olisi oltava aivan selvää, että laboratoriotyötä tai ammatillista harjoittelua ei voida suorittaa verkossa tai muun etäopiskeluavan kautta. Online-tohtorin päävaatimus tutkimuksen kautta suoritetun etäoppimisen kautta on toimitettava ja keskustettava vähintään 90/100 sivua sisältävästä opinnäytetyöstä Selinus-yliopiston akateemisen komitean arvioitavaksi ja arvioitavaksi. Joissain tapauksissa hakijoiden aiemmin julkaisema aineisto voidaan laskea tohtoriksi. tarkoituksiin. Jos väitöskirja ei riitä, vaadittavien väitöskirjojen suorittamiseksi voidaan myös pyytää oppikirjoihin perustuvia syvällisiä raportteja 15-20 sivua.

Kurssin muoto ja arviointi Opetus

Etätutkimus Ph.D. ohjelma on suunniteltu erityisesti online-yleisölle. Se on varattu aikuisopiskelijoille, joilla on vähintään 5 vuoden kokemus valitun pääaineen ammatillisesta toimialasta. Opinnäytetyön (lopullinen väitöskirja) on suoritettava opiskelijan itsenäisesti neuvonantajan tuella. Kyky tehdä itsenäistä työtä arvioidaan loppuluokalla. Asiantuntijaneuvonnan lisäksi opiskelijoilla on pääsy Encyclopaedia Britannican verkkokirjastoon ja akateemiseen versioon.

Filosofian tohtoriohjelman suorittaminen on usein erittäin hyödyllinen vaatimus alan työhön ja ammattiin monilla tietoalueilla. Viime vuosina tosiasiallisesti etenkin kehitysmaissa, joissa peruskoulutuksesta puuttuu, tohtorin tutkintoa vaaditaan myös korkeasti koulutettuihin ammatteihin, mutta myös työskentelemään monikansallisissa, kansalaisjärjestöissä ja monissa yksityisissä yrityksissä, jotka vaativat heidän pätevyyttään. työntekijöille korkeakoulututkinto, joka on korkeampi kuin kandidaatin tai maisterin tutkinto.

Uramahdollisuudet

Opiskelumme ovat urasuuntautuneita ja ovat täysin yhteensopivia kansainvälisten koulutusjärjestelmien kanssa. Opinto-ohjelmaan pääsy tapahtuu arviointi- ja koulutuksellisuuteen liittyvän prosessin avulla, joka muuttaa ehdokkaan ammattikokemuksen, aiemmat opinnot, sertifikaatit ja ansioluettelot akateemiseksi opintopisteeksi.

Opinto-ohjelmassamme ei noudateta tiukasti yksittäisten maiden koulutusmalleja, joten kampuksemme eivät ole valtuutettu paikallisen opetusministeriön toimesta. Opinto-ohjelmiamme pidetään sääntelemättömänä korkea-asteen koulutuksena perustuslaillisessa koulutuksen järjestämisvapaudessa. Selinus-yliopiston myöntämät todistukset ja yksityiset tutkinnot eivät siksi salli pääsyä julkishallinnon tehtäviin, säänneltyihin ammatteihin tai jatko-opintoihin muissa julkisissa laitoksissa. Vaikka se voi olla erittäin hyödyllinen ammatillisen tunnustuksena monikansallisissa yrityksissä, yksityisissä yrityksissä, kansalaisjärjestöissä, kansainvälisissä yhdistyksissä tai työskentelemällä konsulttina.

sisäänpääsy

FT on korkein koulutustaso. Vain parhaiten pätevillä ammattilaisilla on tohtori. Maisterin tutkinto riittää yleensä useimpiin ammatteihin. FT edellyttää maisterintutkinnon suorittamista tai vastaavaa ja vähintään 65 akateemisen opintopisteen saavuttamista, noin 1000 opintotuntia sekä väitöskirjaa. Opinnäytetyön laatiminen on hyvä tilaisuus tehdä tutkimuksia tietyistä aiheista tai valmistella hyvää julkaisua varten.

Selinus-yliopiston etäkoulutukseen pääsyvaatimukset maisterintutkinnon lisäksi vaihtelevat tiedekunnan ja tutkimuksen pääaineen mukaan. CV on aina tarpeen lähettää. Rotu, väri, sukupuoli, vakaumukset ja / tai uskonto eivät ole syrjiviä. Opinnäytetyön lopullinen arviointi voidaan myös lisätä APEL: n (Accreditation Previous Experiential Learning) suorittaman ammatillisen opintosuorituksen validointiin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent internat ... Lue lisää

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent international university exclusively involved in Online and Distance Learning education: in other words an open university for adults who carries out his institutional work seriously. Näytä vähemmän
Lontoo , Bologna + 1 Lisää Vähemmän