Filter
Globaali MBA
Tahti: Kaikki

Täältä löydät 2 Online {onlinestudies-mba-global-mba:plural}

Global MBA-ohjelma on jatkotutkinto vaihtoehto opiskelijoille, joilla on jo kandidaatin tutkinto. Ohjelmat keskittyvät opettamaan oppilaita eri liiketoiminta-alueista keskittymällä globaaliin liiketoimintaan.

Mikä on MBA Global MBA? Global MBA on maisteriohjelma, joka opettaa opiskelijoille globaaleista tai kansainvälisistä liiketoiminta-aiheista. Opiskelija voi oppia ulkomaiden liiketoiminnan monimutkaisuudesta sekä opiskella kansainvälistä liiketoimintaa koskevaa liiketoimintaoikeutta. Opiskelija voi hankkia kehittyneitä taitoja esimerkiksi henkilöstöhallinnossa, rahoituksessa ja markkinoinnissa. Johtajuus on myös useimpien ohjelmien painopiste. Opiskelijoille voidaan tarjota tilaisuus terävöittää johtajuuttaan käytännön sovellusten avulla ohjelman aikana.

Global MBA -ohjelman hyödyntämiseen kuuluu sellaisten taitojen hankkiminen, jotka saattavat auttaa opiskelijaa paremmin työskentelemään erilaisten kulttuurien kanssa ja saamaan syvällisempiä kulttuuriperinteitä. Lisäksi opiskelijat voivat saada taitoja kriittisessä ajattelussa ja luovuudessa. Ohjelmat voivat myös auttaa opiskelijoita oppimaan organisaation jäsentämisestä.

Kokopäiväinen MBA MBA voi vaihdella. Kouluissa ja ohjelmissa esiintyvät erot vaikuttavat todellisiin kustannuksiin, joten opiskelijoiden on aina otettava yhteyttä koulunsa taloustoimiin.

Opintojakson suoritettuaan opiskelijat ovat yleensä valmiita ottamaan johtotehtäviä yrityksissä tai organisaatioissa. Opiskelija voi toimia johtajana tai johtajana olemassa olevassa yrityksessä tai voi aloittaa oman yrityksen. Tämäntyyppisen ohjelman kautta saadut johtamis- ja liiketoimintaosaaminen voi auttaa opiskelijoita ottamaan kantaa esimerkiksi globaalin toimitusketjun hallinnoijan, monikansallisen markkinointipäällikön tai kansainvälisen kauppapoliittisen neuvonantajan tehtävissä.

Opiskelijat voivat ansaita Global MBA MBA eri kouluissa, joista osa on verkossa. Verkkokurssit voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden käydä luokkia oman työnsä ja perheen aikataulujensa ympärille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Zigurat Global Institute of Technology

Digital Business Global MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat edistää niiden teknologista ja päätöksentekokykyä ja lisätä erilaista arvoa niiden kilpailukyvy ... [+]

Häiritse teollisuus

Digital Business Global MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat edistää niiden teknologista ja päätöksentekokykyä ja lisätä erilaista arvoa niiden kilpailukyvyn lisäämiseksi globaaleilla markkinoilla.

Digital Business Global MBA: n päätavoitteena on ohjata sinua siitä, miten määritellä uudelleen organisaation suorituskykyä digitalisoinnin avulla. Keskitymme siihen, miten digitaalinen muunnos vaikuttaa myönteisesti organisaation kaikkiin tasoihin ja osastoihin, kuten markkinointiin, myyntiin, ostoon, logistiikkaan, henkilöstöresursseihin ja muihin osastoihin. Ohjelman toteuttamisen jälkeen osallistujat ymmärtävät paremmin innovatiivisen menetelmän ja miten digitaaliset työkalut voivat parantaa yrityksen strategioita ja prosesseja. Lopullinen projekti keskittyy olemassa olevan yrityksen digitaaliseen muuntamiseen... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
London School Of International Business - LSIB

Ohjelman tavoitteena on kehittää ennakoivia päätöksentekijöitä, johtajia ja johtajia monenlaiselle uralle yrityssektoreilla globaalissa ympäristössä. ... [+]

Globaalin liiketoiminnan huipputason saavuttaminen vaatii nykyään huippuosaamista, kriittistä ajattelua, poikkeuksellista tietämystä, viestintätaitoja ja kulttuuritietoisuutta, jotka kaikki MBA on suunniteltu vaalimaan. Kurssi suoritetaan yleensä 18 kuukaudessa. Sillä on kaksi vaihetta. Ohjelma tarjoaa joustavuuden suorittaa kurssi mistä päin maailmaa tahansa ja tuoda globaalin näkökulman paikalliseen tietämykseesi. MBA-ohjelma on täysin akkreditoitu ohjelma, jolla varmistetaan, että tutkinto tuo merkittävää lisäarvoa uramahdollisuuksillesi. Valmistuttuaan pystyt ratkaisemaan liiketoimintaongelmat ja saavuttamaan uudet rajat sekä arvostetun brittipätevyyden, jonka työnantajat tunnustavat ja ihailevat ympäri maailmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi