Lue virallinen kuvaus

KATSAUS

IEDE Business School (UEM) kanssa Viña del Mar yliopisto esittelee Global MBA-ohjelma, tila V-Class (e-learning) muodostamaan ylimmän johdon ammattilaisia, asiantuntijoita liikkeenjohdon tasolla ja järjestöt.

Global MBA on nykyaikainen ohjelma on suunniteltu, jotta voidaan vastata haasteisiin luvulle. Ohjelma tarjoaa tarvittavat taidot nykypäivän johdon.

Opiskelija kehittää taitojaan keskeisillä liiketoiminta päätöksessä, kuten johtaminen, tiimityö, mestaruus ja soveltaminen taloudellisten välineiden, ja ymmärrystä eri kehitys taloudellisten markkinoiden tehdä alueilla. Lisäksi Global MBA sisältää koulutuksen työkaluja kehittää menestyksekkäästi pitkälle globalisoituneessa ympäristössä, ilmiö, joka vaikuttaa ihmisten, resurssit, markkinat ja kansat. Se on suunniteltu muodostamaan toteuttamisessa strategiaa kansainvälisellä paikallisilta.

Global MBA on erityinen keskittyä kehittämään johtamistaitoja, mistä korkea itsetutkiskeluun. Ohjelma ei ole vain tutkimuksen käsitteet johtajuutta, mutta se keskittyy sen täytäntöönpanoa. Tätä varten opiskelijat luovat suunnitelman Personal ja Professional Development (PDPP) auttaa heitä kehittämään johtajina ja palvella niitä nostamaan seuraavan vaiheen urakehityksen.

Opiskelijat alkavat PDPP ensimmäisen ohjelman aikana ja jatkaneet sitä pitkin MBA.

TAVOITTEET

Global Business School MBA IEDE ja Viña del Mar yliopisto Ohjelman tavoitteena, että opiskelijat hankkivat, vahvistaa ja kehittää taitoja ja johtamistaitoja äänen päätöksentekoon, kiinteiden tiedon liittyviltä aloilta liikkeenjohdon. Ohjelma on erinomainen ja yrittäjiä, ja sen tarkoituksena on kehittää johtamistaitoja, neuvottelu ja konfliktien hallinta, ja toimittaa kansainvälisen liiketoiminnan visio.

PROFIILI TITULADO

Ammatillinen nimeltään Global MBA saavuttavat tason tietoja, taitoja ja osaamista, joiden avulla voit:

 • Mastering tekniikoita tunnistaminen ja analysointi avaintekijöitä taloudellisen, poliittisen ja sosiaalisen ympäristön, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
 • Suunnitella ja toteuttaa strategisen suunnittelun liiketoimintaympäristö, alueen markkinoinnin ja viestinnän kilpailla menestyksekkäästi kotimaan ja kansainvälisillä markkinoilla.
 • Hallitse henkilöresurssien ja organisaation kehittäminen; ja muutokset kohtaamat yritys, työkalut tehdä neuvottelu ja konfliktien sovitteluun.
 • Levitä analyyttisiä työkaluja hallinnassa organisaatiossa, ja parannettu yhtiön toimintaan.
 • Hallitse Corporate Finance, mukaan lukien: Hampaat taloudellinen tilanne yrityksen, arvioida vaihtoehtoisia investoinnit ja rahoitus, arvioimalla taloudellinen arvo yhtiölle, ja analysoivat käyttäytymistä markkinoilla.
 • Asemissa yleishallinnon tai hallinta yrityksissä tai organisaatioissa, julkisen ja / tai yksityisen.

AVAINOMINAISUUDET

 • Espanjan tittelin UEM
 • Sisältää yksinoikeus käyttää James McGuire Global Business Plan Competition
 • Johtavat Ph.D.
 • Pääsy virtuaalikirjastoon.
 • Exclusive pääsy EBSCO tietokanta, josta löydät paperit ja tieteellisiä artikkeleita ohjelmaa.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Duration
21 kuukautta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Helmi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä