Henkilöstöhallinnon kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin, jotta he voivat itsevarmasti edistää monitoiminnallista, monikansallista julkista ja yrityssektoria. analyyttisten, tulkitsevien, strategisten ja integratiivisten taitojen suorittaminen.

Ohjelman poistuminen oppimistuloksista on yhdenmukainen NQF-tason 7 vaatimusten kanssa ja opiskelijoiden on käytettävä teoreettista tietoa monimutkaisiin ongelmiin ja esitettävä tällainen sovellus hyvin jäsennellyksi argumentiksi akateemisen diskurssian avulla.

Henkilöstöjohtamisen kandidaatti antaa opiskelijoille joukon taitoja, arvoja, asenteita ja tietoja, joiden avulla he voivat:

 • myötävaikuttaa organisaation omaisuuden kehittämiseen, kasvuun, kilpailukykyyn ja kestävyyteen: työntekijät, ryhmät ja niihin liittyvät yhteisöt;
 • muotoilla, suunnitella, strategisoida, toteuttaa, mitata ja parantaa HRM- ja liiketoimintaprosesseja, käytäntöjä, järjestelmiä ja ratkaisuja;
 • kumppani, oppia ja yhteistyössä kansallisten, alueellisten ja globaalien henkilöstöhallinnon ja yritysten sidosryhmien kanssa inhimillisen pääoman suorituskyvyn parantamiseksi lahjakkuuden kehittämisen avulla;
 • soveltaa innovointia ja teknologiaa HRM: n ja liiketoimintajärjestelmien, -politiikan, menettelyjen ja parhaiden käytäntöjen toteuttamiseen ja parantamiseen; ja
 • noudattaa hyvää hallintotapaa, vahvaa etiikkaa ja laatutasovaatimuksia toteuttaessaan, johtaessaan ja parantamalla henkilöstöjohtamista ja liiketoimintatapoja.

Pääsyvaatimukset

Vaaditaan vanhempi sertifikaatti tai National Senior-sertifikaatti, joka täyttää erityiset hyväksymiskriteerit tai SAQA-vastaavuustodistuksen kansainvälisille koulunkäyntinsä todistuksille.

Matematiikan ja 30 matemaattisen lukutaidon opettamiseen vaaditaan 28 lukuvuoden akateemisen suorituskyvyn pistemäärä (APS) seuraavin määrityksiin:

 • Englanti D-symbolilla (APS = 4);
 • Matematiikka D-symbolilla (APS = 4);
 • Matemaattinen lukutaito D-symbolilla (APS = 4);

Opiskelijat, joilla on asiaankuuluva henkilöstöhallinto tai siihen liittyvä kansallinen todistus tai tutkintotodistus, voivat myös päästä tähän tutkintoon.

On kysymys? Sähköposti enquiries@online.uj.ac.za tai puhelinnumero 0800 980 364 (maksuton).

Syyt ilmoittautua UJ Online -ohjelmaan

Online-ohjelmamme on suunniteltu niin, että ansaitsevat akkreditoitua korkeakoulututkintoa opiskelijoille kaikilla elämänaloilla.

Opiskelijat hyötyvät perinteisen ohjelman tiukasta ja tiedekunnallisesta ohjauksesta, joka on saatavana verkkoon.

 • Ei tarvita matkaa
 • 6 aloituspäivää vuodessa
 • Maksu moduulissa
 • Täysin tuettu
 • Työskentele ja opi

Pakolliset moduulit - 374 Laajuus

Human Resource Management 1A (12 ov)
Teollinen psykologia 1BA (8 op)
Industrial Psychology 1BB (8 op)
Teollinen psykologia 1AA (8 op)
Business Management 1A (12 ov)
Tietohallinto 1AA (8 op)
Matematiikka: Talous

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

Viimeksi päivitetty Elo 2019

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän