Tietoja Wikistä

Rakennustietojen pääviittaus perustuu tiedonhallinnan ja dokumentaation markkinoiden johtavien BIM-työkalujen toimialueeseen koko projektin elinkaaren ajan. Lisäksi hankitaan BIM-metodologian mallinnus-, koordinointi-, yhteentoimivuus-, toteutus- ja hallintaosaaminen suurissa, keskisuurissa ja pienissä rakennushankkeissa.

Hankkeiden turvallisuus, nopeus, kriteerit ja kannattavuus.

BIM: n erikoistuminen on verkossa ja keskittyy portugalinkielisiin puhujiin, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa, mikä tarjoaa kokemusten vaihtoa ja verkostoitumista opettajien ja ammattilaisten välillä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi e-learning-metodologia antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa kurssi joustavammaksi ja mukauttaa koulutusta henkilökohtaiseen rutiiniinsa ja työelämäänsä.

Ura Projection

BIM-menetelmän tehokkuus yhdessä AECO-sektorin kilpailukyvyn kanssa lisää teknisen pätevyyden omaavien ammattilaisten kysyntää ja kykyä toimia monitieteisellä ja yhteistyöhön perustuvalla tavalla. Siksi BIM Managerin profiilia tarvitaan ja arvostetaan alalla.

Opiskelijan kehittäminen maisterin aikana on kasvamassa ja asteittaista, jolloin BIM-asiantuntijan, BIM-koordinaattorin, BIM Expertin ja BIM Managerin profiilit saavutetaan. Opintojakson päätyttyä opiskelijat saavuttavat uraansa uusia korkeuksia.

  • 78% AECO-alan opiskelijoista
  • Palkan lisäys 23%
  • 36% Lisää ammatillisia mahdollisuuksia
  • 96% Opiskelijat suosittelevat

Akateeminen sisältö

BLOCK 1: BIM-asiantuntija

BLOCK 2: BIM-asiantuntija

BLOCK 3: BIM-hallinta

BLOCK 4: BIM-toteutus

BLOCK 5: Erityiset sovellukset

Menestys

Leonardo Acquarone on arkkitehti ja urbanisti. BIM Manager on valmistunut Ziguratin kansainvälisen Master BIM Managerin ensimmäisestä painoksesta. Hän aloitti uransa efemerisen kauppakeskuksen arkkitehtuuriprojekteissa ja tänään hän on BIM Manager AECOMissa.

Tämä on vain yksi monista Zigurat-opiskelijoiden menestystarinoista. Monet opiskelijoistamme aloittavat työskentelyn kansainvälisesti tunnustetuissa AECO-alan yrityksissä.

Ainutlaatuinen oppimismenetelmä

Alusta alkaen Zigurat on tarjonnut koulutusta / erikoistumista, joka yhdistää akateemiset tiedot ammatillisiin vaatimuksiin. Tästä syystä se on yhdessä vaikutusvaltaisten ja arvostettujen teollisuusorganisaatioiden ja ammattilaisten kanssa, jotta heillä olisi kattava kokemus AECO-teollisuudesta.

  • Todellisia hankkeita, jotka muuttavat maailmaa
  • Ohjeita toiminnalle tai '' oppimiselle ''
  • Teknologian käyttö ja vaikutus maa- ja vesirakentamiseen
  • Yhteistyökumppaneiden yhteistyö
Ohjelman opetuskielet:
  • Portugalin kieli

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta Zigurat Global Institute of Technology »

Viimeksi päivitetty Heinäkuu 7, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
1 vuosi
Part-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä