$close

Suodattimet

Katso tulokset

Etsi Postgraduate-diplomia Tuotekehitysssa Online Postgraduate diplomi

Postgraduate diplomi on akateeminen koulutusohjelma, joka tarjoaa opiskelijoilla kattavaa ja yksityiskohtaista tietoa valitusta tieteenalasta. Opiskelijat voivat hakeutua tähän diplomiohjelmaan heti siinä vaiheessa, kuin jonkin aiheeseen liittyvän alan kandidaatin tutkinto on suoritettu. Organisaatiossa, tuotekehitystä koskee uusien ideoiden ja innovaatioita, jotka johtavat uusiin tuotteisiin… Lue lisää

Postgraduate diplomi on akateeminen koulutusohjelma, joka tarjoaa opiskelijoilla kattavaa ja yksityiskohtaista tietoa valitusta tieteenalasta. Opiskelijat voivat hakeutua tähän diplomiohjelmaan heti siinä vaiheessa, kuin jonkin aiheeseen liittyvän alan kandidaatin tutkinto on suoritettu.

Organisaatiossa, tuotekehitystä koskee uusien ideoiden ja innovaatioita, jotka johtavat uusiin tuotteisiin. Liiketoiminnan alueilla, jotka hyödyntävät näitä taitoja ovat tutkimus ja kehitys, markkinointi, myynti strategia, ja muotoilu. Yksilöt koulutettuja tuotekehityksessä voivat tulla yksiköiden välistä tuotekehitystiimeistä.

Postgraduate diplomi Tuotekehitysssa Online

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Barcelona, Espanja

Jatko-opiskelijana UX: ssä

Jatko-opiskelijana UX: ssä -
Jatkotutkintodiplomi
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
10 kuukautta
Spanish (Spain)
Online