Uusi APOLLON Fernstudiengang kandidaatin Social Management (BA) välittää markkinat usein vaativat yhdistelmä liiketoiminnan osaamisen ja pitkälle kehitettyjä näkymä sosiaalityön. Tähän sisältyy alan osaamista ja puitteet osuus-. Se tarjoaa myös sovelluskohtaiset valittavien että olet eriytetty vorbreiten eri aloilla hakemuksen. Tien opetussuunnitelma, esimerkiksi ansiosta moduuli kansalaistoiminnan, kuten luottamustoimi, mikä vaikuttaa tulevaisuuteen sosiaalihuollon on tulossa vahvempia. Mutta myös ajankohtaisista asioista kuten integraatio otetaan käyttöön moduulin Siirtolaisuus.

Avainpätevyydet

Kuten APOLLON Social Manager olet hyvin valmistautunut paitsi nykypäivän haasteisiin sosiaalialalla, vaan myös tulevia kysymyksiä. Saat:

 • syvä toimialaosaaminen ja vankka käsitys ratkaiseva ehdot
 • Management suuntautunut osaamisen
 • Betriebswirtschaftliches asiantuntemusta perustaksi kohdennettua liiketoimintapäätöksiä
 • tieteellinen perusta sosiaalityön yksilöllisesti valittu prioriteetti tiedon keskus- sovellusalueita
 • uraauurtava tieto kansalaisyhteiskuntaan kysymyksiä, kuten omatoimisuus, vapaaehtoistyön ja Quartiers- ja yhteisön kehitystä

Tutkimuksen sisältö

Keskellä tutkimukset ovat monitieteinen avaintaitoja, jotka ovat välttämättömiä osallistumista sosiaalisten laitosten. Lisäksi valinnaisia ​​kursseja tarjoavat ainutlaatuisen sovellus viite ja näin ollen erinomainen tietämyksen siirtoa ammatillisen käytännössä:

 • Vanhusten ja vammaisten Ohje
 • Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin
 • Terveys- ja sosiaalipalvelut
 • Quartiers- ja yhteisön kehitystä
 • varainhankinta
 • siirtolaisuus

Lisäksi teknisen perustan käytännön sosiaalityön ja taloustieteistä opetuksen menetelmiin ja sosiaaliset taidot on tärkeä rooli: tieteellisestä työstä ja itse organisaation johtamisen menetelmiä viestintä- ja yhteistyötaitoja ja konfliktien hallinta. Jolloin saadaan kiinteä yhdistelmä taitoja, joka helpottaa päivittäistä työtä ja urasi ei syöty.

pääsyvaatimukset

Vaatimukset ottamista kandidaatin tutkimuksia säädellään Higher Education Act Bremische (BremHG). Sitten voit tutkia tietyissä olosuhteissa ilman lukion pätevyyttä.

lähtötilanteessa

Anytime

Valmistuminen

Ne voidaan saada kansainvälisesti tunnustettu kandidaatin (B. A.). Tämän verran olet oikeutettu erinomainen keskijohdolle ja johtotehtävissä terveydenhuollon alalla.

Tutkimuksen keston

Control study 36 kuukautta tai 48 kk (180 opintopistettä).

testi tutkimus

Rekisteröitymällä APOLLON Hochschule Voit testata 4 viikon ajan opiskeluun ilmaiseksi. Tämän jakson aikana, voit kirjautua milloin tahansa peruuttaa. Sitten aiheudu kustannuksia sinulle.

akkreditointi

Kandidaatin Programme in Social Management (BA), jonka International Agency for laadunvarmistusta ja akkreditointia opinto-ohjelmien ja instituutioiden (FIBAA) sertifioitu.

pidentämisellä

Jopa 50% valitun tutkimuksen variantin (18 tai 24 kuukautta).

Ohjelman opetuskielet:
Saksan kieli

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Apollon Hochschule »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
36 - 48 kuukautta
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä