Kandidaatin tutkinto filosofian, politiikan ja talouden. (Online) yliopistojen välinen Deusto ja Comillas

bachelor116

Kandidaatin tutkinto filosofian, politiikka ja talous taattaisiin peruskoulutus kolmessa tieteenalojen ja tarkastellaan tärkeitä lisäsisältöä pelloilta lain, sosiologian ja kansainväliset suhteet. Tämä yhdistetty oppiminen auttaa selvittämään päätöksenteon mekanismit, edistää keskeisiä harjoittamisen vastuun Tällaisten menetelmien, rakentaa selkeä käsitys, että ihmiset ja suojelu heidän ihmisarvonsa ovat, ja niiden on oltava, todellinen tarkoitus koko yhteiskuntapoliittisen ja taloudelliset puitteet ja lopulta laatia ehdotuksia näkökulmasta, jota ei voida saavuttaa yhdellä kuria tai jopa muutaman.

Online-ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka opiskelevat jo toinen aste, jotka ovat kiinnostuneita rikastuttavat heidän koulutusta kaikilla tai joillakin alueilla; opiskelijoille muista maista, jotka haluavat opiskella, etäopetusta kandidaatin kahden yliopistot (University of Deusto ja Comillas paavillisen yliopisto); ja ihmisiä opiskelusta kiinnostuneille kandidaatin joka voidaan mukauttaa niiden saatavuus täydentämiseksi sen yli ajan.

Pääsy

Hakija profiili:

Voidakseen asianmukaisesti tutkimaan kandidaatin tutkinto filosofian, hakijat kehotetaan varmistamaan, että niiden profiilit kattavat seuraavat ominaisuudet:

  • Riittävä komento Espanjan kielen jotta onnistuneesti toteuttaa perusoppimistavoitteet toimintaa filosofian ohjelman, kuten seuraava teoreettinen selitykset opettajien ja ymmärrystä filosofisia tekstejä.
  • Älyllinen uteliaisuus ja taipumusta suunnitelmallista pohdintaa ja kriittinen analyysi kysymyksiä ihmisen olemassaoloa, jotka syntyvät filosofian.
  • Halu osallistua keskusteluun, kunnioittaa muiden ihmisten näkökulmasta ja kehittää riippumattomia lausuntoja.

Pääsyvaatimukset:

Kuten perustettu vastaavan akateemisen asetuksen (Art. 1), jotta päästäkseen ensimmäisenä vuoden opiskelija yliopiston tiedekuntien, jotka opettavat kandidaatin yhdistämällä filosofian, politiikan ja talouden, täyttää kaikki vaatimukset tarvitaan tutkimusta virallista kandidaatin tutkinnot Espanjan yliopistojen tulee vahvistaa esitetyn nykyisessä lainsäädäntö.

Lisäksi voidaan hyväksyä päälle kandidaatin tutkinto filosofian, politiikka ja talous, vastaava hakemus on tehtävä tavalla ja määräajassa, ja hyväksymispistemäärä on saatava ottamisen tentit perustetun Admissions komitea asiaa kandidaatin tutkinto. Päätökset tunnustukset kuuluvat vakinaisten viranomainen tiedekuntien dekaanit vastaavat kandidaatin tutkinto.

Academic Exchange

Comillas Pontifical University:

Humanistisen tiedekunnan ja Social Sciences on vaihto kanssa yli 60 ulkomaisten yliopistojen 4 maanosassa (kahdenväliset sopimukset Sokrates-Erasmus puitteet) sekä 6 yliopistoihin (SICUE kehys).

Vaikka tämä aste opetetaan verkossa, on suunniteltu, että opiskelijat asuvat Madridissa (tai jotka haluavat täydentää hallinnon prosessi Madrid) voi hyötyä osallistumalla akateemisen vaihdon käyttäen nykyinen rakenne tiedekunnan.

University of Deusto:

Nykyinen Erasmus ja SENECA / SICUE sopimukset, samoin kuin ulkomaisten ja yliopistoihin, tarkistetaan ja uudistetaan, jotta voidaan arvioida merkitystä näiden astetta suhteessa tavoitteisiin kandidaatin tutkinto filosofian, politiikka ja talous yliopistossa Deuston. Tässä suhteessa astetta on arvioitu ottaen huomioon niiden tyyppi, kesto vuosina ja luottojen, korostaen erityisesti odotettavissa vertailuja, uranäkymät ja taitoja, yhdessä kunkin pitoisuus.

Etuuskohtelusopimukset kanssa on perustettu 2 eurooppalaisen yliopiston ja 1 amerikkalaisen yliopiston varten kehittää liikkuvuutta suunnitelma, joka mahdollistaa asteen voidaan yhteistyössä määritellään näiden yliopistojen. Nämä etuuskohtelusopimukset sisältyy opintojaksoja, jotka kestävät vähintään yhden vuoden, ja vastavuoroisen liikkuvuuden 5 opiskelijoiden lukuvuodessa.

Apurahat ja taloudellista tukea

Yliopisto, instituutiona katolisen kirkon omistettu kaikille yhteiskunnan jäsenille, tarjoaa erilaisia ​​avustuksia ja taloudellista tukea opiskelijoille, auttaa tutkimuksen kustannuksia ja varmistaa yhtäläiset mahdollisuudet perustuvat yksilöllisiin tarpeisiin kunkin opiskelijan.

Tämä tuki tulee suoraan yliopistosta, mistä panoksista Comillasin-ICAI University Foundation, rahaston kirkon avustukset, ei-autonomiset perustan ehdokkaita pappeuteen ja muiden organisaatioiden ja yksilöiden.

Yliopisto tarjoaa oman taloudellisen tuen kandidaatin opiskelijoille rajalliset resurssit, muodossa osittainen vähentäminen lukukausimaksut.

Yliopiston opiskelijat ovat oikeutettuja samat edut kuin muut espanjalaiset korkeakouluopiskelijoiden osalta kouluun vakuutuksen, virallisia ja muita tukia.

Comillas tarjoaa kandidaatin ohjelmia opiskelijoille alkavat korkeamman tason koulutusta. Tarjoamme myös jatko-ohjelmia valmistuneiden ja ammattilaisten.

Ura & akateemista näkymät

Tärkeimmät akateemista reitit johtuvia kandidaatin ovat virallisessa maisteriohjelma Filosofisen Research (suunnattu tohtori filosofian) ja virallisen maisteriksi Opetus Secondary ja Pre-University Education (valmistuneet voivat halutessaan opettaa filosofiaa ja historiaa). Lisäksi kandidaatin tutkinto Filosofia avaa ovet valmistuneet periaatteessa mihin tahansa muuhun ylempi espanjalaisissa yliopistoissa, mikäli hakijat täyttävät lisäselvityksen vaatimuksia, joita aiheutuvat antaneet taso erikoiskoulutuksen jatko.

Ammattitaito joukko valmistuneet kandidaatin tutkinto Filosofia on sopeuduttava asteittaista muutosta profiiliin tämän Degree.

Graduate profiilia

Sekä opetuksen ja tutkimuksen sekä kurinalaisuutta perustuvaa ja monitieteistä, muita uramahdollisuuksia kuuluvat kulttuurihallinnon, julkaisu, joukkotiedotusvälineitä tai eettisten toimikuntien.

Haltijat kandidaatin pystyvät myös työskennellä muissa ammateissa, kuten: ylemmässä virkamies tasojen julkisoikeudellinen ajamalla kilpailukykyinen tentit ja teknisiin tai asiantuntija rooleja.

  • Yhteiskuntapoliittisia neuvonantaja ja konsultti
  • Yhteiskuntapoliittisia analyytikko
  • Manager organisaatioiden
Ohjelman opetuskielet:
  • Espanjalainen

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Universidad Pontificia Comillas »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä