Filter
Kandidaatti

Täältä löydät 2 Perustutkinto-ohjelmat Elintarviketutkimusssa Online Kandidaatintutkinto

Kandidaatin tutkinto on perustutkintoa akateeminen tilitietojen. Online-ohjelmat usein salli varattu tai kauko opiskelijoille mahdollisuus harjoittaa omaa henkilökohtaista ja ammatillista elämää edistäen samalla heidän koulutustaan.

Mikä on online kandidaatin 's ruoka ja juoma tutkimuksissa? Ruoka ja juoma tutkimukset ovat usein tutkimusmatka paitsi miten luoda kohteita, että ihmiset syövät ja juovat, mutta myös miten myydä, pakata ja jakaa tuotteita tehokkaasti. Tämä edellyttää opiskelijat suuria aihe ottaa erilaisia ​​kursseja kuin jos ne pääaineenaan liittyvä aihe, kuten ruokakulttuurin. Opiskelija voi odottaa, että heihin kursseja tutkii aiheita, kuten Food Chemistry, logistiikka, kansainvälinen talous ja elintarvikepakkauksissa tiedettä. Nämä kandidaatin ohjelmat vaativat tavallisesti myös useita yleisiä kursseja tyydyttää akkreditoinnin suuntaviivoja.

Etuna saada tämän verran on, että jotkut laitokset voivat tarjota erikoistunteja että olisi erityistä merkitystä ruoan ammattilaisia, kuten historia pakattuja elintarvikkeita tai sosiologia alkoholijuomia. Tutkinnon tyypillisesti enemmän rahaa kuin hyvin.

Opiskelijat, jotka haluavat olla mahdollisimman tarkasti ohjelman n kustannus olisi todennäköisesti tarkistaa suoraan koulun. Tunneille Online Bachelor 's astetta -sarjasta myöntämistä laitokselle, tyyppisiä materiaaleja tarpeen ja useat muut tekijät.

Opiskelijat, jotka saavat jonkin verran tästä aiheesta voisi joutua suotuisa haettaessa erilaisia ​​työpaikkoja elintarvikkeiden jakelua ja tehdasta, kuten laadunvalvonnan teknikko pakattu ruoka tuotantolaitos.Nämä henkilöt on tutkittava käytäntöjä, koneet ja lopputuotteet sen varmistamiseksi tuloksia valmistus ovat noudattamisesta asettamat hallituksen tai yritys.

Usein on suositeltavaa tutkia useita vaihtoehtoja oman koulutuksen. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Elintarviketutkimus

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Lopussa kandidaatin Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää vankka ra ... [+]

3 TOP UNIVERSITIES = 1 EUROOPPALAINEN BACHELOR / strong> Kaikilla opiskelijoilla on ABMS Sveitsin lisäksi Bachelorilla on yhteinen kandidaattori Dąbrowa Górnicza -yliopiston (WSB) ja Taras Shevchenko National Universityn (KNU) kanssa. ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. WSB on eurooppalainen valtio tunnustettu yliopisto ja KNU on eurooppalainen julkinen yliopisto perustettu 200 vuotta sitten ja sijoittui maailman 500 parhaan joukkoon. 3 parasta eurooppalaista yliopistoa = paras virtuaali / online-ohjelma = 1 parasta eurooppalaista Bachelor SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500 Ennen kokemusta ABMS: ssä Yhdistä oppilaiden ja johtajien kanssa juuri sinäkin online-kandidaattisi ohjelmiin. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut kandidaatin opiskelija ABMS.... [-]

Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. WSB on eurooppalainen valtio tunnustettu yliopisto ja KNU on eurooppalainen ... [+]

ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. WSB on eurooppalainen valtio tunnustettu yliopisto ja KNU on eurooppalainen julkinen yliopisto perustettu 200 vuotta sitten ja sijoittui maailman 500 parhaan joukkoon. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut kandidaatin opiskelija ABMS.

Tämä Executive kandidaatin (EBBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) kurssi on tehty opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään 3 vuotta johtotehtävissä, valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää ääni tietoa niiden hallinnan alalla. Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä Health tietoa työmarkkinoille ja edistää tehokkaammin ja tehokkaasti organisaatioita terveysalan.... [-]

Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi