$close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa 3 Kandidaatit Kansainvälinen liikkeenjohtossa Online Kandidaatin tutkinto

Kandidaatin tutkinto on saavutus, kun monet opiskelijat työskentelevät opiskelemalla perusopetuksessa. Tämä tutkinto täyttää ne alan asiantuntijoina ja voi auttaa heitä saavuttamaan maisterin tutkinto. Mikä on Bachelor 's International Business Administration? Se on tutkinto, joka valmistaa valmistuneita työskentelemään liike-elämässä. Kansainväliseen yritysjohtamisohjelmaan… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on saavutus, kun monet opiskelijat työskentelevät opiskelemalla perusopetuksessa. Tämä tutkinto täyttää ne alan asiantuntijoina ja voi auttaa heitä saavuttamaan maisterin tutkinto.

Mikä on Bachelor 's International Business Administration? Se on tutkinto, joka valmistaa valmistuneita työskentelemään liike-elämässä. Kansainväliseen yritysjohtamisohjelmaan kirjatut opiskelijat saavat päästä eroon johtamisen, liiketoimintasuunnittelun, onnistuneiden auditointien ja analysoimalla liiketoimintamittareita paremman strategisen suunnittelun paremmin. Tähän tutkintoon liittyvä kurssi sisältää tyypillisesti strategisen toteutuksen, organisaation suunnittelun, hallinnon, lahjakkuuden hankinnan, henkilöresurssien ja rahoituksen.

Kandidaatin kansainvälisessä kauppaministeriössä voidaan valmistaa tutkinnon suorittaneita yrityksiä tai siirtyä jatkamaan korkeakoulutusta. Onnistunut opiskelija voi myös parantaa viestintä-, hallinto- ja julkisen taitotiedonsa, mikä saattaa tehdä niistä elinkelpoisempia työnhakijoita liike-elämässä.

Ohjelmakustannusten määrittämiseksi on syytä harkita, onko opiskeluaika kokopäiväisesti. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita kustannusten täydellisestä jakautumisesta, tulisi tavoittaa eri kouluille saadakseen lisätietoa.

Saavuttuaan liiketoiminnan kandidaatin, opiskelijoilla voi olla erilaisia ​​uran valintoja odottavat heitä. Mahdollisia uraa ovat tuonti- ja vientiasiantuntija, kansainvälinen taloustieteilijä, kansainvälinen pankkiiri, kansainvälisten asioiden asiantuntija tai johto-analyytikko. Valmistuneilla on monia vaihtoehtoja myös teollisuudessa, mukaan lukien vähittäiskauppa ja pankki, rahoitus tai vieraanvaraisuus. Kuten minkä tahansa uran uralla, tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat maksimoida ansaintapotentiaalinsa, voivat saavuttaa etenemisen hallinnointiraidan ohjelmien avulla.

Monet kandidaatin ohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa. Verkko-opiskelu voi olla hyödyllistä niille, joilla ei-perinteiset aikataulut tai kuka tahansa, joka ei voi sitoutua perinteiseen college-kokemukseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Charter Oak State College
Uusi Britannia, Yhdysvallat

Ryhdy johtajaksi, jolla on päätöksentekoa, johtajuutta, ryhmätyötä ja motivaatiotaitoja. Liiketalouden pääaineen suorittavilla opiskelijoilla on käsitys globaalista ja liiketo ... +

Ryhdy johtajaksi, jolla on päätöksentekoa, johtajuutta, ryhmätyötä ja motivaatiotaitoja. Liiketalouden pääaineen suorittavilla opiskelijoilla on käsitys globaalista ja liiketoimintaympäristöstä sekä organisaation rakenteesta ja siitä, miten kukin on vuorovaikutuksessa valtion politiikan kanssa. -
Kandidaatti
Englanti
 
Mississippi College Online
Mississippi State, Yhdysvallat

Kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa monia mahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille hyödyksi organisaatioille eri toimialoilla.

Kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa monia mahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille hyödyksi organisaatioille eri toimialoilla. -
BSc
Englanti
 
Mercy College
Dobbs lautta, Yhdysvallat +4 Lisää

Tee merkki maailmanmarkkinoilla. Kehitä perusta, jonka tarvitset ymmärtämään kansainvälistä liiketoimintaa sekä poliittista ja kulttuurista monimuotoisuutta.

Tee merkki maailmanmarkkinoilla. Kehitä perusta, jonka tarvitset ymmärtämään kansainvälistä liiketoimintaa sekä poliittista ja kulttuurista monimuotoisuutta. -
BSc
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti
Syys 2022
Kampus
Online