Kansainvälinen Flex EMBA (i-Flex)

Yleistä

12 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

119685_button.png

Tärkeimmät tiedot

  • Aloituspäivä: marraskuu 2019
  • Muoto: Etäopetus
  • Kesto: 20 kuukautta
  • Kurssimaksu: 32.000 euroa
  • Opetuskieli: englanti
  • Paikka: Digitaalinen oppiminen 2 kasvotusten kansainvälisten viikkojen valinnainen viikko (mukaan lukien Piilaakso, Kiina, Meksiko tai Management Bootcamp MIP ).
  • Vaadittava pätevyys: vähintään 3 vuoden työkokemus ihanteellisesti kansainvälisissä ympäristöissä.


Kansainvälinen Flex EMBA (i-Flex) on 20 kuukauden Executive MBA-ohjelma, joka on tarkoitettu johtajille, jotka haluavat yhdistää kansainvälisen tutkimuksen työsuhteisiin käyttämällä yhtä maailman edistyneimmistä digitaalisista oppimisalustoista, joka on kehitetty Microsoftin tekniikan kanssa. Ohjelma on 7. sijalla maailmassa ja neljän parhaan joukossa Euroopassa QS Distance / Online MBA 2019 -sijoitusten mukaan .

Ehdokkaat voivat valita, milloin ja missä ja miten osallistua oppituntiin, hyödyntäen digitaalisen foorumin innovatiivisimpana maailmassa. Opiskelijoilla on täydet vapaudet päättää, milloin aineistoa voi tutustua, ja he voivat yhdistää opintonsa perheensä ja työnsä kanssa.

Osallistujat saavat samat tiedot ja taidot, jotka ovat avoinna heille perinteisessä Executive MBA: ssa, ja heille annetaan sama tutkintotodistus, joka vastaanottaa sen suoraan yhdestä Euroopan huippukoulusta. Heillä on myös mahdollisuus tulla Alumnien yksinoikeuteen korkean tason verkostoitumiseen.

I-Flex kouluttaa opiskelijoita keinotekoisen älykkyyden ja digitaalisen muuntelun aiheisiin sekä kovien että pehmeiden kompetenssien parissa valmistaakseen monipuolisen johtajan, joka on valmis hallitsemaan muutoksia ja monimutkaisuutta.


Sovellukset ovat nyt auki. Katso lisätietoja osoitteesta www.som.polimi.it/iflex .
Lisätietoja ja sovellusapua kirjoita osoitteeseen imbapt @ MIP .polimi.it

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Lue lisää

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Näytä vähemmän
Milano , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Bryssel , Glasgow , Peking , Munich , Toulouse-le-Château + 11 Lisää Vähemmän