Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa

Cesine MBA International Marketing Se on kansainvälisesti suuntautunut erikoistuminen alan mainonta, suhdetoiminta ja markkinointi-ohjelmaan. Opiskelijat saavat vankan perustan hallinnassa viestinnän ja globaalin markkinoinnin, tarjoamalla heille monitieteinen ammatillista profiilia erikoistunut segmentoitumista tuotteita tai palveluja ja tietoa parhaista tekniikoista kansainvälisen markkinatutkimusta.

Opiskelija Profiili

Viestintä, neuvottelu ja johtaminen ovat joitakin keskeisiä taitoja saavuttaneet ohjelma, vaikka ne on erityisesti suunnattu kansainvälisen tilanteen, jossa pääpaino on Aasian markkinoilla. Liiketoiminta viestintä on lakannut olemasta paikallista avata globaalissa maailmassa, joka edellyttää näin ollen voinut hallita tietoja ammattilaista ympäri maailmaa.

Tavoitteet

Tavoitteet MBA International Marketing keskityttävä saavuttamaan vankan ja erityiskoulutusta institutionaaliset protokolla kansainvälisissä yhteyksissä. International Marketing MBA-opiskelija saavat tietoa kansainvälisistä lainsäädäntöä markkinointia ja mainontaa, yritysviestintä, ICT, kielet, jne.

Kansainvälinen kokemus

Ohjelma sisältää valinnaisesti moduuli kansainvälistymisen Yhdysvalloissa, oppia alan suorituskykyä mediayhtiöiden ja Amerikan markkinointia. Se on yhdeksän päivän vaiheessa New Yorkissa vierailla amerikkalaisia ​​yrityksiä ja joukkoviestinnän. Matka sisältää myös vierailut Espanjan viranomaisille alueella, sekä seminaareja ja muuta kulttuuritoimintaa.

Ohjelman opetuskielet:
Espanjalainen
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
3,000 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä