Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri (100% verkossa) - ranskalainen kappale

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kansainvälisen kauppatieteiden maisteri (EMIB) on verkko-ohjelma, joka koostuu 14 kurssista päällikön johtamis- ja johtajuusprojektista. Nämä kurssit tarjoavat sinulle tarvittavat taidot kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten monilla strategisilla alueilla.

LIITY KANSAINVÄLISEN KAUPAN ELITÄ

 • Metodologia 100% verkossa Valitse kunkin kurssin kieli (englanti / ranska)
 • ESCP Europe Education and Network: Yhteensä 60 opintopistettä
 • Paras luokkahuoneen opetusohjelma 6 ESCP Europe kampuksella
 • Täysin keskittynyt oppimiseen työpaikalla laadukkaalla multimedia-e-oppimisella
 • HTML5-sisältö, joka on saatavana monen laitteen kanssa tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten kautta

EARLY BIRD

Jokaista kouluvuotta (huhtikuussa, syyskuussa ja tammikuussa) tarjoamme apurahoja (Early Birds). Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tästä.

TUTKIMUSTIETOJA VARHAISISTA OPISKELIJOISTA

Eric Kouessi Sossou

Afrikan teollisuus- ja kauppapankin (BAIC) yrityspankkiosaston johtaja

Tasaval. Beninistä / Länsi-Afrikasta

" Tämä ohjelma on muuttanut elämääni, tapa nähdä asioita ... näen nyt suuren"

"EMIB-tiedekunnan laatu on lyömätön: kaikki ovat erittäin kokeneita ammattilaisia ja asiantuntijoita eri aloilla. Osallistuminen EMIBiin on vaikuttanut suuresti päivittäiseen työhön. Olen hankkinut paljon uusia tietoja ja työkaluja johtamiseen, rahoitukseen, strategiaan, liiketoimintasuunnitteluun ja moniin muihin näkökohtiin. Myös ajattelutapa on muuttunut: olen nyt kriittinen ajattelija, jolla on uusi tapa suunnitella toimintaani ja nähdä asioita strategisemmin. Näen nyt suurta! "

Bald Margaux

Afrikan projektipäällikkö
TOTAL SA

Ranska / USA

" Valitsin EMIB-ohjelman, koska halusin olla varma, että voisin keskittyä uraani ja työni, säilyttäen kaiken joustavuuden korkealaatuisten opintojen kanssa"

"Koska aloitin ohjelman, tunnen olevani kehittymässä, koska voin kehittää projekteja, joita nyt teen. Voin mennä kysymysten yksityiskohtiin ja keskustella paremmin eri aloilla.

Tiedekuntataso ESCP Europe on erittäin korkea. Meidän ei vain tarvitse työskennellä paljon tietokilpailujen, kotitehtävien kanssa, mutta opettajat ovat meille hyvin saatavilla sähköpostitse tai puhelimitse, ja he haluavat myös lähettää meille sanomalehtiä antamaan meille hieman enemmän aikaa, jotta voimme paremmin ymmärtää kurssejamme. . "

Jia Wu

Elektronisen kaupankäynnin johtajan sijainen
ECOVACS Robotics, Saksa

Kiina

" Nykyään ihmiset tarvitsevat kulttuurienvälistä ja monikulttuurista kokemusta, ja mielestäni tällaisen ohjelman todellinen voimavara on tavata niin monta ihmistä eri puolilta maailmaa"

"Nykyään ihmiset tarvitsevat yhä enemmän kulttuurienvälistä ja monikulttuurista kokemusta. Yksi tämän ohjelman vahvuuksista on tavata monia mielenkiintoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa. EMIB: n sisällä opit jokaiselta niistä kulttuurin ja liiketoiminnan kannalta sekä hyvien käytäntöjen vaihdon ja keskinäisen avun osalta. EMIB: n opiskelijana tapasin paljon mielenkiintoisia ihmisiä, jotka auttoivat minua laajentamaan toiminta-alaani. "

Roberto Castañeda

EXPEDIA Groupin johtaja, globaali asiakaspalvelu

El Salvador

" Tämä ohjelma keskittyy oppimiseen tekemällä. Mitä opit, sovelletaan suoraan kenttään "

"Valitsin tämän ohjelman maineensa, joustavuutensa ja sovellettavuutensa vuoksi. Tämä ohjelma on suunnattu oppimiseen tekemällä. Mitä opit, sovelletaan suoraan kenttään. Se oli minulle tärkein päätöksentekijä, kun valitsin tämän ohjelman.

Vaikka kyseessä on online-ohjelma, vuorovaikutuksen taso on erittäin korkea, ja palaute on erittäin henkilökohtainen. Se, mitä todella pidän, on se, että saat paljon palautetta jokaisesta tehtävästä ja sen avulla voit myös nähdä, mitä teet päivittäisessä työssäsi. Et vain opi paljon opettajilta, mutta opit myös paljon osallistujista, eri osallistujista, kaikista eri keskusteluista ja opettajien osallistumispyynnöistä.

Voin varmasti sanoa, että olen tulossa entistä täydellisemmäksi ammattilaiseksi, koska kaikki tietämykseni luokassa hankitaan. "

Riccardo Mariani

Projektipäällikkö
Fondazione Italia Uganda Onlus

Italia

" Suosittelen EMIB-ohjelmaa kunnianhimoisille ihmisille, jotka haluavat parantaa ammatillista tilannettaan"

"Yksi tämän ohjelman lisäarvoista on se, että pystyin toteuttamaan käytännössä sitä, mitä olen oppinut lähes välittömästi. Tämä antoi minulle suuren ammattitaidon. Toinen lisäarvo on EMIBin monikansallisuus ja monikulttuurisuus. Eri maista on monia ihmisiä, ja se auttaa paljon eri näkökulmia ja tapoja tehdä asioita. Lisäksi muiden osallistujien henkilökohtainen kokemus ja mahdollisuus luoda läheisempiä suhteita tiedekuntaan on tärkeä EMIB-arvo. "

OIko valmis haasteeseen?

Koulutamme sinut ammattilaisena ja tarjoamme sinulle parhaat työkalut liiketoiminnan analysointiin.

Käytännöllisellä tavalla hankit kaikki tarvittavat taidot kansainvälisen yrityksen johtamiseen ja hallintoon.

Hanki johtamisen taidot ja tekniikat, jotka ovat välttämättömiä tiedonvälityksen, hallinnan ja neuvottelujen kannalta globaalissa kontekstissa.

 • 1. KÄYTÄ kansainvälisen hallinnon nykyiset haasteet ja hyväksyy johtavan päätöksentekijän roolin todellisissa liiketoiminta-tilanteissa.
 • 2. HARJOITTAMA JA KEHITTÄMÄÄ kaikki tarvittavat taidot, joiden avulla yritys voi harjoittaa monikulttuurisessa ympäristössä harjoituksia ja tilanteita, joissa osallistujilla on haaste työskennellä globaalissa kontekstissa eri kulttuureiden rinnalla.
 • 3. OSAKKEIDEN KÄSITTELYT osallistujia ympäri maailmaa, aina eri tieteenalojen korkeatasoisten opettajien asiantuntevasti, jakaa tietosi, tietosi ja kokemuksesi käytännön, didaktisen ja vuorovaikutteisen median avulla.

Meidän tietämyksemme ja kokemuksenne soveltuvat ammatillisiin tarpeisiisi

Arvostuksemme ja maineemme tunnustetaan Financial Times Business School -listalla. ESCP Europe on maailman neljänneksi ESCP Europe maisteriympäristössä.

Neljä kurssia ja kaksi tutkintotodistusta valittavissa yhdestä EMIB / Executive Master -ohjelmasta kansainvälisessä liiketoiminnassa

#NO VALITSEMINEN ESCP Europe EMIB / EXECUTIVE MASTERIN KANSAINVÄLISESSA BUSINESSISSÄ, HYVÄT:

 1. Yksi parhaista online-liiketoiminnan hallintaohjelmista yhdellä Euroopan parhaista kauppakorkeakouluista
 2. Tehokas kansainvälinen verkko opiskelemaan monikulttuurisessa luokkahuoneessa
 3. Tämän 100%: n online-ohjelman tarjoama joustavuus antaa pääsyn kurssimateriaaliin 24/7
 4. ESCP Europe -yliopiston 6 kampuksen professorien verkoston professorit toimivat
 5. Oppimisen tekemisen metodologia, jossa on pedagoginen lähestymistapa, joka siirtyy käytännöstä teoriaan ja mahdollistaa uuden tiedon välittömäisen soveltamisen ammattiympäristössä

ESCP Europe on perustettu vuonna 1819. Se on yksi maailman vanhimmista ja suurimmista kauppakorkeakouluista. Sen tehtävänä on kouluttaa uuden sukupolven rajat ylittäviä yrittäjiä, valmistautumaan heitä tarttumaan kulttuurisen monimuotoisuuden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Vain 1% kauppakorkeista maailmassa on kolminkertainen akkreditointi , ja ESCP Europe on yksi niistä, AACSB, EQUIS ja AMBA. Triple Accredited

BERLIN, LONTOO, MADRID, PARIS, TURIN, VARSAW - 6 URBAN CAMPSUS ESCP Europe

ESCP Europe -mallissa on monikampusrakenne ominaispiirteitä eurooppalaisen identiteettimme ydin. ESCP Europe osallistuu aktiivisesti eurooppalaisen johtamiskulttuurin kehittämiseen, ja se tarjoaa opiskelijoilleen ainutlaatuisen koulutuksen kulttuurienvälisessä johtamisessa.

50 000 alumniä työskentelee 150 maassa eri puolilla maailmaa

5000 koulutusohjelmajohtajaa vuosittain

140 professoria, jotka toimivat tutkimuksessa, jotka edustavat yli 20 kansallisuutta

120 akateemista liittoa Euroopassa ja maailmassa

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Lue lisää

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Näytä vähemmän
Espanja Online , Madrid + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit