Lue virallinen kuvaus

Kun kursseja vaihtelevat kirjanpidon ja verotuksen liiketoiminnan, hallinnon ja talouden, tämä Business Administration-kirjanpito kandidaatin tutkinto-ohjelma tarjoaa täydellisen koulutuksen liiketoiminnan ja kirjanpidon. Yhdistämällä perustavanlaatuisia taitoja ja tietoa, se on myös suunniteltu parantamaan analyyttisiä ja määrällisiä valmiuksia, jotka ovat välttämättömiä menestyksen kannalta.

Ohjelman avulla voit keskittyä opiskeluun valitsemalla valittavien tuotannosta ja toiminnan johtamisesta, hankinnasta ja materiaalihallinnasta, yritysten budjetoinnista, organisaation käyttäytymisestä ja strategisesta johtamisesta.

Jos etsit palkitsevaa uraa rahoituksessa, Business Administration-Accounting -tutkinto-ohjelma valmistautuu sinut hallinnoimaan budjetteja tai hyödynnä varoja.

Business Administration-Accounting kandidaatin tutkinto-ohjelma on saatavilla myös American National University verkossa.

Haluatko päästä työvoimaan aikaisemmin? Liiketalouden tilintarkastuksen suorittaneiden tutkinto tarjoaa perustavanlaatuisen kirjanpidon ja liiketoimintaosaamisen, joita työnantajat tarvitsevat ja pääsevät työmarkkinoille nopeammin kuin luulit mahdollista.

Oppimiskokemuksesi

American National University 's Business Administration-kirjanpito kandidaatin tutkinto-ohjelma tarjoaa hyvin pyöristetty opetussuunnitelma valmistautua sinut tulevaisuuden yritysjohtajaksi. Tässä ohjelmassa voit:

  • Hanki laaja tausta yleisiin kirjanpitoperiaatteisiin sekä verotus- ja kustannuslaskenta, erilaisten ohjelmistopakettien käyttötaidot sekä syvällinen ymmärrys ongelmanratkaisu- ja viestintätaidoista suhteessa kirjanpitotyöhön.
  • Opiskele eettisen merkityksen työpöytäohjelmien, tutkimus- ja raporttikirjallisuuden ydinosaamisen lisäksi.
  • Ymmärtää eri liiketoimintaosaamista, mukaan lukien liiketoiminnan, myynnin ja sopimusoikeuden, johtamisen periaatteet ja strateginen johtaminen, joka tarjoaa yleistä liiketoimintaosaamista nykypäivän markkinoilla.
  • Koko opetussuunnitelmassa ohjelma keskittyy johtajuuteen, kriittisiin ajatteluihin ja teknologiaosaamiseen. jotka ovat avainasemassa kirjanpitäjän menestymisen kannalta.

Miksi American National University ?

  • Mukavuus ja joustavuus - Päivän ja ilta-luokan kanssa sinulla on joustavuus työskennellä, kun ansaitset tutkintosi.
  • Henkilökohtainen huomio - Et ole vain kasvot väkijoukossa, pienet luokkakokoomme mahdollistavat henkilökohtaisen huomion ohjaajilta.
  • Ura-alan ammattilaiset ohjaajina - Käyttämällä nykyisiä ja asiaankuuluvia opetussuunnitelmia opit ohjaajilta, joilla on todellista kenttäkokemusta, joka ohjaa ja opastaa sinua.
  • Urapalvelut - Urapalveluiden tiimi alkaa auttaa sinua ennen kuin olet valmis ansioluettelosi, kansilehtien, haastattelutekniikoiden ja hyvien uramahdollisuuksien etsimiseen.
  • Alumni-edut - Tukea ei päädytty valmistumiseen, sillä aikuisurheilijalla on pääsy urasi palveluihisi ja kertauskursseihimme, jotka ovat käytettävissä koko urasi ajan.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta American National University »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä