Kirjanpidon ja varainhoidon maisteri (täydentävä)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kirjanpito- ja taloushallinnon maisteriohjelma (ACCA) on suunniteltu seuraamaan lopullisia ACCA-kokeita, ja se on suunniteltu tukemaan urakehitystäsi liiketoiminnan, kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. Se tarjoaa rahoitusta, kirjanpitoa ja laajempaa hallintotietoa, joka voi olla avainasemassa menestyksessä monilla yksityisen ja julkisen sektorin aloilla.

Omistettu, erittäin pätevä ja kokenut tiimimme johtaa sinut tutkimaan varainhoidon ja kirjanpidon periaatteita ja käytäntöjä, toimintaympäristöä ja tapaa, jolla heitä johdetaan. Autamme sinua hankkimaan taloudelliseen raportointiin ja taloushallintoon liittyviä soveltuvia taitoja sekä laajempia johtamisasioita, kuten yritys- ja sosiaalinen vastuu, liiketoiminnan etiikka, riski- ja liiketoimintastrategia, taloudellinen tulos ja verotus / tilintarkastus.

Sinua kannustetaan tutkimaan tutkimusmenetelmiä, jolloin saat mahdollisuuden ymmärtää erilaisia tutkimusvälineitä ja analyyttisiä tekniikoita. Tämä tieto on arvokas, kun suoritat pro gradu -tutkielmasi suorittaessasi merkittävää tutkimusta kirjanpito- tai varainhoitoon liittyvistä kysymyksistä parantaa kriittisiä ja tutkintataitojasi ja voi hyödyttää ammatillista harjoitteluasi.

Kurssin kohokohdat

Kurssin tarkoituksena on rakentaa ammatillinen pätevyytesi varainhoidon tai kirjanpidon uralle.

  • Tutkimustaidot, joihin sinut otetaan käyttöön, ovat kysyttyjä kaukana rahoituspalveluteollisuudesta.
  • Sinua rohkaistaan kehittämään kriittisen ajattelun avaintaidot ja tuntemaan tehokkaan taloudellisen päätöksenteon periaatteet ja tekniikat.

Sisäänpääsyvaatimukset

Pätevät kirjanpitäjät (CIPFA / CIMA / ICAEW / ICAS / ACCA) voivat saada jopa 90 luottovapautusta diplomi-insinööristä, mikä sallii pääsyn suoraan tähän ylöspäin. Epätasainen säännelty pätevyys asiaankuuluvilla aihealueilla, taso 7, voi myös edellyttää vapautuksia enintään 90 op.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Carlos Muza / Unsplash

Kesto

Kaksi lukukautta.

tila

Kokopäiväinen, online-luokat.

Aloituspäivät

Syyskuu, tammikuu, kesäkuu.

Ohjelmamoduulit

  • Strateginen yritysjohtaja
  • Tutkimusmenetelmät kirjanpitäjille
  • Väitöskirja

Ura ja ammatillinen kehitys

MSc kirjanpito- ja taloushallinnon kurssi on tarkoitettu ammattilaisille, jotka työskentelevät liiketoiminnan, kirjanpidon ja rahoituksen aloilla. Ohjelman avulla voit vahvistaa ymmärrystäsi varainhoidon ja kirjanpidon periaatteista ja käytännöstä, tilanteesta, jossa ne toimivat ja miten niitä hallitaan. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden soveltaa opittuja taitoja rahoituksessa sekä laajempia johtamisasioita, jotka huipentuvat viimeiseen väitöskirjaan - ja täyden maisterintutkinnon saavuttamiseen.

Viimeksi päivitetty Tammi 2020

Oppilaitoksesta

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Lue lisää

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Näytä vähemmän