Koulutuksen maisteri ja digitaalinen pedagoginen kehitys

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tämä päällikkö on oikeutettu hankkimaan globaalin ja integroivan näkemyksen opetusalasta keskittyen innovatiivisimpien koulutustekniikan työkalujen tutkimukseen. Sen avulla voit hankkia tarvittavat digitaaliset taidot, jotka tarjoavat riittävän opetuksen digitaaliselle aikakaudelle.

Double Degree - Universidad Europea de Monterrey

Euroopan jatko-instituutin ja Monterreyn yliopiston kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta tämä maisteri tarjoaa kaksinkertaisen korkeaa arvovaltaa kansainvälisellä tasolla.

Miksi valita tämä Mestari?

IEP n maisterin tutkinto ja digitaalisen opetuksen kehittäminen antavat IEP mahdollisuuden hankkia maailmanlaajuinen ja integroiva visio opetusalasta keskittymällä innovatiivisimpien opetusteknologisten työkalujen tutkimukseen.

 • Sen avulla voit hankkia tarvittavat digitaaliset taidot tarjotaksesi riittävää opetusta digitaaliajalle.
 • Saat edistyneen näkemyksen koulutuksesta, asettamalla itsesi korkean tason opettajaksi tai tutkijaksi, vastaamalla digitaalisen yhteiskunnan uusiin haasteisiin käsi kädessä tieto- ja viestintätekniikan (ICT) kehityksen kanssa.
 • Sen avulla voit mukauttaa opetusprofiilisi korkeatasolle, joka on vahvistettu Kansallisen kasvatustekniikan ja opettajankoulutuksen instituutin (INTEF) julkaisemassa digitaalisen osaamisen yhteisessä kehyksessä.

ohjelma

 1. Ihmisen luonto ja kehitys (4 op)
 2. Oppimisen ja oppimisen kontekstin teoriat (4 op)
 3. Globalisaation koulutuksen taidot (4 op)
 4. Opetusmenetelmät (4 op)
 5. Leikkisät taidot opetukseen (4 op)
 6. Uudet teknologiat ja koulutus (4 op)
 7. Opetusohjelmien suunnittelu ja kehittäminen (4 op)
 8. Koulutussuunnat verkossa (4 op)
 9. Verkko-oppimishankkeiden suunnittelu, hallinta ja arviointi (4 op)
 10. Koulutuksen hallinto (4 op)
 11. Technopedagoginen ja opetussuunnittelu (4 op)
 12. Uusien teknologioiden oppimisen prosessit ja välineet (4 op)
 13. Oppimisen arviointi (4 op)
 14. Koulutuksen oikeudelliset periaatteet (4 op)

Ohjelman loppu (4 op)

Läheisyys ja personointi

Opiskelijoiden, opettajien ja ohjaajien yhteydenpito on jatkuvaa virtuaalialustan kautta.

 • Materiaalien täydellinen saatavuus (24/7).
 • Epäselvyyksien nostaminen milloin tahansa.
 • Jatkuva viestintä keskustelufoorumien kautta.

Tämän ja sisällön rakenteen ansiosta ohjelmien arviointi on pohjimmiltaan käytännöllistä.

työtodistus

" IEP läpi kulkeminen on IEP ollut loistava kokemus, sekä oppimateriaalin että opettajien laatu on hyvä, metodologia mahdollistaa tiedon soveltuvuuden asianmukaisella tavalla, palaute ja osallistuminen foorumeille on erittäin hyvää ja tapaukset Tutkitut yritykset auttavat fokusoimaan teoreettiset käsitteet. Yleensä suosittelen opiskelemaan 100% IEP . " Miguel Angel Marmolejo

Opintotuki - rahoitus

Instituutilla on stipendiohjelma , joka voi kattaa jopa 45% lukukausikustannuksista. Jokaisessa ehdotuspyynnössä tarjotaan rajoitettu määrä apurahoja hakijoiden henkilökohtaisen, ammatillisen tai taloudellisen tilanteen perusteella.

Lisäksi on olemassa erityisiä rahoitusehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat ottaa kurssin kustannukset käyttöön laskennallisten maksujen järjestelmän kautta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Lue lisää

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Näytä vähemmän
Madrid , Espanja Online + 1 Lisää Vähemmän