Kriminologian ja profiloinnin kurssi - CPD

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tietoja tästä kurssista

Kajaa rikolliseen mieleen ja ole se henkilö, joka voi lukea vihjeitä kiinni syylliseksi rikollisuutensa sisällä

Oletteko aina kiehtoneet rikoksia ja ihmisiä, jotka auttavat rikollisia? Oletko innokas fani rikollisarjasta? Rakastatko palapeliä? Oletko käytännöllinen ja metodinen? Jos vastaus on Kyllä, profiilisi vastaa kriminologin vastausta.

Myös looginen mielenne on valtava kysyntä! Yhdysvalloissa tehtiin noin 1 197 704 väkivaltaista rikollisuutta ja FBI: n lukujen mukaan varastettiin varastoitua arvoltaan noin 12 miljardia dollaria viime vuonna. Se on paljon työtä rikostutkijoille.

Se on maailma, joka kiehtoo meitä kaikkia. Noin 73,8 miljoonaa katsojaa viritteli CSI: hen 15 vuoden aikana. Se on kiehtovaa nähdä heidät huolellisesti rikollispaikalla, kerätä todisteita, analysoida niitä ja kaapata rikollisia.

Kriminologian ja profiloinnin ymmärtäminen on selkäranka rikollisten motivaation ymmärtämiselle ja valmistautuu saamaan ne kiinni ennen kuin ne aiheuttavat enemmän haittaa.

Tämä jatkuvasti kasvava kenttä tuottaa poliiseja, tutkijoita ja rikosteknisiä asiantuntijoita, jotka ovat taitavia kuin koskaan havaitsemaan väärinkäyttäjiä ja tuomaan heidät oikeuteen.

Se on myös taloudellisesti palkitsevaa. Rikosskenaarioina tutkijana tai rikosteknikkona asiantuntijana voit ansaita noin 57 850 dollaria vuodessa, kun rikollinen profiili ansaitsee noin $ 63,450.

Kun olet suorittanut tämän kurssin, ymmärrät heidän terminologiansa ja tiedät, miksi he tekevät mitä tekevät. Löydät roolin kriminologiassa, joka parhaiten sopii sinulle.

Sinulla on hyvät valmiudet aloittaa palkitsevan urasi auttaminen rikoksen uhrien ja laajemman yhteiskunnan auttamiseksi.

Haluatko oppia enemmän henkilökohtaisesta uteliaisuudesta tai haluavat rikollisuuden uraa, tämä kurssi auttaa sinua. Rekisteröidy nyt aloittaaksesi tarttuvan matkanne.

White police car patrolling

Mitä opit

Ota kiehtovia jännittäjiä ja rikospaikkoja korkeammalle tasolle:

 • liittyä etsivien etsintään
 • oppia lukemaan rikospaikkaa
 • katso, onko etsintä- tai rikostutkijan urana sinua

Totta mestari vie tappajan mieleen - tämä kurssi vie sinut sinne.

Valmistaudu emotionaaliseen ja mielenrauhaan kokemukseen kaikissa kriminologian kursseissamme. Tulet saamaan:

Ajattele rikollista:

 • miten he voivat mahdollisesti toteuttaa tällaisia kauhistuttavia rikoksia?
 • miksi he käyttäytyvät näin?
 • kriminologiset teoriat, joiden takia joku muuttuu pahaksi
 • kuuluisia tapauksia kaikenikäisille

Tutustu detektiivin ajattelutasoon, jotta voit löytää:

 • rikospaikan merkitys
 • miten etsiä, kerätä ja lukea vihjeitä
 • mitä autopsioita voi paljastaa
 • rikollisten profiloijien kiehtova maailma
 • tapoja rangaista rikollisia

Ymmärtäkää, mitä uhrit käyvät läpi

 • ovatko jotkut ihmiset haavoittuvampia kuin toiset?
 • mitkä ovat uhrien oikeudet?

Kuka tämä kurssi on?

Kriminologeilla on jännittävä ja tyydyttävä ura, joka ei liity koko päivän työpöydän takana! Pääset olemaan aktiivisia, kohtaamaan uusia haasteita päivittäin, ja mikä tärkeintä, auta ihmisiä.

Tämä kriminologiakurssi on tarkoitettu kaikille, jotka:

 • rakastaa jännittäjiä ja haluaa ymmärtää, miten rikolliset tuomitaan oikeuden eteen
 • nauttii pulmien ratkaisemisesta
 • on utelias siitä, miten todisteita kerätään rikosten ratkaisemiseksi
 • on kiehtonut, miten rikollinen mieli toimii
 • hakee tietoa oikeuslääketieteen tutkijan työstä
 • haluaa selvittää uransa rikosprofiilina
 • tutkii uraa etsivä
 • on kiinnostunut työskentelemään kriminologiassa tai profiloinnissa
 • unelmia kirjoittaa myydyin trilleri- tai rikosskripti
 • kiinnostaa sosiologiaa ja psykologiaa

Miten se auttaa minua?

Olipa rikos TV-sarjasi tai romaani rakastunut, olette halunnut oppia lisää tai haluat kuvitella uraa kiinni rikollisia, tämä kurssi auttaa sinua.

Opit kriminologiset teoriat, oikeat terminologiat ja lausekkeet, joita todelliset detektiivit ja oikeuslääketieteen tutkijat käyttävät. Ymmärrät, mitä he tekevät ja miksi.

Saat täysin pyöristetyn käsityksen eri rikoksista:

 • ennen kuin he ovat sitoutuneet tietämään, miten rikollinen ajattelee, ja
 • sen jälkeen, kun tappava teko on tehty ammattilaisten työn kautta, jotka keräävät todisteita rikollisuudesta, ennen kuin hän voi iskeä uudelleen

IOA-kurssimme ovat akkreditoituja ja käytettävissäsi, kun haluat opiskella. Voit oppia omalla tahdillasi, ja kun olet onnistunut suorittamaan kurssin, voit saada todistuksen ystävien tai potentiaalisten työnantajien osoittamiseksi, kuinka paljon olet oppinut.

Käynnistä täällä kiehtovaan kriminologian maailmaan ja profilointiin tänään!

Urapolku

Kriminologian ja profiloinnin taustakoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä rikollisuuden ehkäisemisessä riippumatta roolista, jota haluat pelata. Haluatko tulla etsivä ja seurata syyllisiä, tai haluat tulla rikosteknikkoasiantuntijaksi, joka auttaa etsiviä analysoimaan johtolankoja, online-kriminologia- ja profilointikurssi auttaa sinua polulla.

Vaikka sinulla on hektinen aikataulu, online-kriminologian ja profiilikurssimme on täällä tuoda koulutusta sinulle. Kun olet ilmoittautunut kurssille, voit työskennellä omalla tahdillasi, omalla aikataulusi mukaan, missä haluat. Me hallitsemme tulevaisuutesi ja autat varmistamaan, että tulevaisuus on kirkas.

vaatimukset

International Open Academy -kurssit on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimisesta. Minkäänlaista virallista pätevyyttä ei vaadita opiskelemaan kanssamme. Kurssejamme ovat sopivia, jos haluat oppia uusia taitoja, aloittaa uuden uran tai jos olet jo työskennellyt tietyllä alalla ja haluat päivittää kykyjäsi ja parantaa ansioluettelosi.

sertifiointi

Sertifikaatin saamiseksi sinun on

 • Suorita kurssin kaikki sivut
 • Suorittaa tentit vähintään 55% kussakin (kussakin moduulissa on testi, joka perustuu keskeisiin oppimistavoitteisiin tässä tutkimuksessa)

Jos täytät nämä kriteerit, sertifikaatti onnistuneesta suorituksesta lähetetään sinulle välittömästi kurssin suorittamisen jälkeen

Sinulla on myös oikeus tilata paperitodistus suoraan ICOESilta. (Www.icoes.org)

Tämä kurssi on CPD / CE-hyväksytty. CPD-akkreditoidut kurssimme lasketaan CPD-työaikaa kohti, joka lähetetään tehtävänne mukaan. CPD-pisteitä hyväksytään ja tunnustetaan työnantajilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta ja akateemisista laitoksista kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti.

Viimeksi päivitetty Kesäkuu 2019

Oppilaitoksesta

IOA is your one-stop shop for professional development, personal growth, and goal fulfilment. We empower students to live the life they love by delivering diverse and easy to use courses right to your ... Lue lisää

IOA is your one-stop shop for professional development, personal growth, and goal fulfilment. We empower students to live the life they love by delivering diverse and easy to use courses right to your screen. From making a career change to exploring new hobbies or interests, we have courses to tackle a wide spectrum of life’s challenges. Through videos, text, activities, and exams, we keep subjects interesting and entertaining! Learn anywhere, any time, and at your own pace with courses optimized for computers, tablets, and phones. Näytä vähemmän