Kulinaaristen taitojen todistus (online)
Centennial College
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Online Canada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 2 721 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
May 2024
* 2 lukukauden lukukausimaksut kanadalaisille opiskelijoille; 14 502,50 dollaria: 2-lukukauden lukukausimaksu kansainvälisille opiskelijoille
Johdanto
Ohjelman tiedot
- Ohjelmakoodi: 1862
- Koulu: Vieraanvaraisuuden, matkailu- ja ruokakulttuurikoulu
- Valtakirja: Ontario College -sertifikaatti
- Ohjelmatyyppi: Keskiasteen jälkeinen ohjelma
- Ohjelman pituus: 1 vuosi / 2 lukukautta
- Aloituspäivä: Syksy, talvi, kesä
- Sijainti: Online
Ohjelman yleiskuvaus
Centennial College 's Culinary Skills -ohjelma on monipuolinen ja kestää vain yhden vuoden. Tämä korkeakoulututkinto-ohjelma korostaa kulinaaristen taitojen perustaa hankkimalla paikallisia Ontarion ruokatuotteita ja opettamalla kausiluonteisen keittämisen taidetta.
Alan johtavilta kokkeja käsitteleviltä tiedekunnan jäseniltä opit valmistamaan hienoja valikoita ja ruokia, jotka ovat inspiroituneet globaalien ruokatrendeiden ja -makujen avulla. Nämä omistautuneet ohjaajat tarjoavat sinulle koulutusta ja oppimiskokemuksia, jotka takaavat sinulle kulinaaristen perusteiden, ainesosien, ruoanvalmistuksen ja kaikki muut tarvittavat taidot päästäksesi mukaan tähän jännittävään teollisuuteen. Tulet myös ymmärtämään, että kulinaarinen ura lisää intohimoa ja palkitaan taitojen kehittämisen kautta.
Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen saat tärkeät teollisuussertifikaatit, kuten Smart Serve, Safe Food Handlers ja CPR, jotka lisäävät työllistettävyyttäsi.
Se on sinun siirto-ja valistusohjelma
Ohjelmaan sisältyy innovatiivinen alan koulutus ja tietoisuussertifikaatti, se on sinun muutoksesi. Sertifiointi antaa sinulle tärkeän tiedon ja tarjoaa nykyiset resurssit, jotka keskittyvät seksuaalisen häirinnän ehkäisyyn ja turvallisiin käytänteisiin etulinjan työntekijänä tai johtajana. Se tukee sinua vieraanvaraisuuteen liittyessäsi tulemaan johtajaksi seksuaalisen häirinnän estämisessä ja edistämään turvallisten ja vieraanvaraisten työympäristöjen kehittymistä.
Ocean Wise -ohjelma
Vieraanvaraisuuden, matkailu- ja ruokakulttuurikoulu sekä paikallinen kahvila ja ravintola käyttävät herkullisia ja valtameriystävällisiä Ocean Wise -tuotteita. Ocean Wise on säilyttämis- ja koulutusohjelma, joka työskentelee kokien, ravintoloiden ja merenelävien toimittajien kanssa auttaakseen heitä kestävässä merenelävien hankinnassa.
Feast On® -sertifikaatti
Centennial College vieraanvaraisuus-, matkailu- ja ruokakulttuurikoulusta on tullut ensimmäinen akateeminen oppilaitos, joka on saanut Feast On® -sertifikaatin akateemisissa ohjelmissa käytettyjen paikallisten ruokien ja juomatuotteiden hankkimisesta ja koulun kokemuksellisesti opiskelevasta ravintolapalvelutoiminnasta. Kulinaarinen turismiyhdistysliitto perusti Feast On -sertifikaattiohjelmana, joka tunnustaa yritykset, jotka ovat sitoutuneet hankkimaan Ontarion kasvatettua ja valmistettua ruokaa ja juomaa.
Ohjelman kohokohdat
- Opit ohjaajilta, joilla on vuoden kokemus teollisuudesta.
- Tutkinnot Culinary Skills -ohjelma voi siirtyä suoraan Culinary Management tutkintotodistusohjelmaan.
Ohjelman ääriviivat
1. lukukausi | Lukukausi 2 |
|
|
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset kuvaavat sitä, mitkä tutkinnon suorittaneet ovat osoittaneet tekevänsä opinnoissaan saavuttamiensa tietojen ja taitojen kanssa. Tulokset liittyvät läheisesti työpaikan tarpeisiin. Arvioinnin (esim. Tehtävät ja testit) avulla opiskelijat varmentavat kykynsä suorittaa nämä tulokset luotettavasti ennen valmistumistaan.
- Tarjota perusteellista kulinaarista valmistelua ja esittelyä monille ruokailuympäristöille käyttämällä erilaisia klassisia ja nykyaikaisia tekniikoita.
- Levitä peruselintarvikkeet ja leipomotieteet ruoanvalmistukseen halutun lopputuotteen luomiseksi.
- Osallistu ja seuraa muiden noudattamista hyvin hoidetun keittiöympäristön tarjoamisessa sekä haitallisista bakteereista tai muista epäpuhtauksista vapaiden ruoka- ja juomatuotteiden palveluissa, jotka noudattavat terveyttä, turvallisuutta, sanitaatiota ja ruoan käsittelyä koskevia määräyksiä.
- Varmista keittiön turvallinen käyttö ja kaikki ruoanvalmistuksen näkökohdat terveellisten työtilojen ja vastuullisen, tehokkaan resurssien käytön edistämiseksi.
- Tue ruokavaliovaihtoehtojen kehittämistä, jotka heijastavat tietoa ravitsemuksesta ja elintarvikkeiden ainesosista, edistävät yleistä terveyttä ja hyvinvointia, vastaavat moniin ravitsemustarpeisiin ja mieltymyksiin ja käsittelevät tarvittaessa erityisruokavalioiden, ruoka-allergioiden ja intoleranssien muutoksia.
- Sovelta liiketoiminnan perusperiaatteita ja teollisuuden tunnustettuja kustannus- ja valvontakäytäntöjä ravitsemustoimintaan verotuksellisesti vastuullisen toiminnan edistämiseksi.
- Sovelletaan perustiedot kestävyydestä *, eettisestä ja paikallisesta ruokahankinnasta sekä ruokaturvasta ruoanvalmistukseen ja keittiön hallintaan, tunnistamalla mahdolliset vaikutukset ruoan tuotantoon, kuluttajien valintoihin ja toimintoihin ruokailupalveluteollisuudessa.
- Käytä tekniikkaa, mukaan lukien nykyaikaiset keittiövälineet, ruoan tuotantoon ja myynninedistämiseen.
- Suorita tehokkaasti ruuan ja juoman valmistuksen ja palvelutiimin jäsenenä ja osallistu ruokapalvelutoiminnan menestymiseen soveltamalla itsehallintaa ja ihmissuhdetaitoja.
- Kehitä jatkuvan henkilökohtaisen ja ammatillisen oppimisen strategioita varmistaakseen valuutan ja reagoinnin tuleviin kulinaaritekniikoihin, säädöksiin ja käytäntöihin ravitsemusteollisuudessa.
Uravaihtoehdot, akateemiset Pathways ja kumppanit
Koulutuskumppanit
Jos haluat jatkaa koulutustasi tämän Culinary Skills -tarjouksen onnistuneen suorittamisen jälkeen, voit hakea siirtohyvityksiä vieraanvaraisuuden, matkailun ja kulinaarisen taiteen koulun kaksivuotiseen Culinary Management -ohjelmaan.
Valmistuttuaan Culinary Management -ohjelman opiskelijat voivat niveltyä suoraan Vancouver Island University -yliopiston vieraanvaraisuuden johtamisohjelmaan, jolloin voit suorittaa tutkinnon vielä 2 vuodessa.
Urakehitys
- Leipuri
- kokki
- pitopalvelu
- Keittiöpäällikkö
Pääsyvaatimukset
Akateemiset vaatimukset
- Ontario-lukio (OSSD) tai vastaava tai kypsä opiskelija (19 vuotta tai vanhempi)
- Englanti grade 12 C tai U, tai vastaava (vähimmäistaso vaaditaan) tai ottaa Centennial College Englanti Ammattitaidon arviointi pääsy
merkintä:
Suoritettuaan tämän ohjelman onnistuneesti voit osallistua Culinary Management -ohjelman kolmanteen lukukauteen.
Lisävaatimukset
- Englannin kielen taito
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelman ääriviivat
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
Ohjelman tulos
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset kuvaavat sitä, mitkä tutkinnon suorittaneet ovat osoittaneet tekevänsä opinnoissaan saavuttamiensa tietojen ja taitojen kanssa. Tulokset liittyvät läheisesti työpaikan tarpeisiin. Arvioinnin (esim. Tehtävät ja testit) avulla opiskelijat varmentavat kykynsä suorittaa nämä tulokset luotettavasti ennen valmistumistaan.
- Tarjoa perustavanlaatuinen kulinaarinen valmistelu ja esittely erilaisille ruokapalveluympäristöille käyttämällä erilaisia klassisia ja nykyaikaisia tekniikoita.
- Käytä peruselintarvikkeita ja leipoa tieteen ruoanvalmistukseen halutun lopputuotteen luomiseksi.
- Osallistua ja seurata muiden sitoutumista hyvin hoidetun keittiöympäristön tarjoamiseen sekä sellaisten ruoka- ja juomatuotteiden tarjoamiseen, jotka eivät sisällä haitallisia bakteereja tai muita epäpuhtauksia ja jotka noudattavat terveyttä, turvallisuutta, hygieniaa ja elintarvikkeiden käsittelyä koskevia määräyksiä.
- Varmista keittiön turvallinen toiminta ja kaikki ruoanvalmistuksen näkökohdat edistääksesi terveitä työtilaa ja resurssien vastuullista ja tehokasta käyttöä.
- Tue sellaisten ruokalistavaihtoehtojen kehittämistä, jotka heijastavat ravitsemusta ja elintarvikkeiden ainesosia koskevaa tietoa, edistävät yleistä terveyttä ja hyvinvointia, vastaavat erilaisiin ravitsemustarpeisiin ja mieltymyksiin ja ottavat tarvittaessa huomioon erityisruokavalioiden, ruoka-allergioiden ja intoleranssien muutokset.
- Soveltaa liiketoiminnan perusperiaatteita ja alan tunnustettuja kustannus- ja valvontakäytäntöjä elintarvikepalvelutoiminnassa edistääkseen taloudellisesti vastuullista toimintaa.
- Käytä perustietoa kestävyydestä*, eettisestä ja paikallisesta elintarvikkeiden hankinnasta ja elintarviketurvasta elintarvikkeiden valmistuksessa ja keittiön hallinnassa tunnistamalla mahdolliset vaikutukset elintarviketuotantoon, kuluttajien valintoihin ja elintarvikepalvelualan toimintaan.
- Käytä teknologiaa, mukaan lukien nykyaikaiset keittiölaitteet, elintarvikkeiden tuotannossa ja myynninedistämisessä.
- Suorita tehokkaasti ruoka- ja juomavalmistus- ja palvelutiimin jäsenenä ja myötävaikuta ruokapalvelutoimenpiteen menestykseen soveltamalla itsehallinta- ja ihmissuhdetaitoja.
- Kehittää strategioita jatkuvaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen oppimiseen, jotta varmistetaan valuutta ja reagointi ruokapalvelualan uusiin kulinaarisiin tekniikoihin, määräyksiin ja käytäntöihin.
Uramahdollisuudet
Koulutuskumppanit
Jos haluat jatkaa koulutustasi tämän Culinary Skills -tarjouksen onnistuneen suorittamisen jälkeen, voit hakea siirtohyvityksiä vieraanvaraisuuden, matkailun ja kulinaarisen taiteen koulun kaksivuotiseen Culinary Management -ohjelmaan.
Valmistuttuaan Culinary Management -ohjelman opiskelijat voivat niveltyä suoraan Vancouver Island University -yliopiston vieraanvaraisuuden johtamisohjelmaan, jolloin voit suorittaa tutkinnon vielä 2 vuodessa.
Urakehitys
- Leipuri
- kokki
- pitopalvelu
- Keittiöpäällikkö
English Language Requirements
Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.