Selaa Kurssit Akateeminen englantissa Online Kurssi

Opiskelijoiden on kehitettävä oikeita taitoja menestymään valitsemillaan työtehtävillä ja kurssit voivat olla erinomainen tapa osallistua laajasti yhteen opintoalaan. Yksittäiset kurssit on suunniteltu antamaan opiskelijoille syvällistä tietämystä heidän opintoalueellaan paremmin valmistautumaan tuleviin uranäkymiin. Mikä on kurssi akateemisessa englannissa? Se on luokka, joka ase… Lue lisää

Opiskelijoiden on kehitettävä oikeita taitoja menestymään valitsemillaan työtehtävillä ja kurssit voivat olla erinomainen tapa osallistua laajasti yhteen opintoalaan. Yksittäiset kurssit on suunniteltu antamaan opiskelijoille syvällistä tietämystä heidän opintoalueellaan paremmin valmistautumaan tuleviin uranäkymiin.

Mikä on kurssi akateemisessa englannissa? Se on luokka, joka asettaa opiskelijat polulle, jolla opetetaan englantia muille. Kurssit voivat kattaa laaja-alaiset ajatukset, kuten englannin kielen opetus toisen kielen tavoin tai ne voivat opettaa oppineille englannin kieliopin kouristuksia. Tämän kaltaisen kurssin suorittamiseksi opiskelijat opiskelevat usein romaaneja ja kirjallisia teemoja, jotta he ymmärtäisivät paremmin, miten he voivat harjoittaa toisiaan yrittäessään opettaa heitä puhumaan ja kirjoittamaan englantia tehokkaasti.

Akateemisen englannin kurssin aikana oppilaat hankkivat viestintätaitoja, jotka auttavat heitä yhteydenpidossa muiden kanssa. Ajatusten ilmaiseminen on olennaista opettajille, ja siksi kriittinen ajattelu on toinen tärkeä taito, jota usein opetetaan tällaisen kurssin aikana. Organisaatio on toinen hyödyllinen kyky uraan.

Monet yliopistot tarjoavat kursseja akateemisessa englannissa vastaamaan maailmanlaajuiseen opetustarpeeseen. Tällaisen kurssin hinta vaihtelee koulujen välillä, erityisesti maasta toiseen. Yhteys suoraan yliopistoihin on yleensä paras tapa määritellä palkkioiden ja opintosuoritusten kustannukset.
Monet ihmiset voivat ottaa kurssin akateemisessa englannissa vain valmistautumaan opettamaan. Alan taustalla olevat ammattilaiset voivat päättää tulla lukion opettajiksi tai korkeakouluprofessoreiksi, mutta muut voivat päättää opettaa englantia toisena kielenä. Niille, jotka eivät halua akateemista työtä, voivat olla myös muita uranäkymiä. Kielen kiinteä käsitys tekee opiskelijoista, jotka opiskelevat akateemisia englantilaisia ​​suuria kirjailijoita, tutkijoita ja puhujia.

Monet yliopistot ymmärtävät, että tarjolla on sekä suorat että etäopinnot akateemiselle englannille opiskelijoille joustavuuden lisäämiseksi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 

Bright Learning
USA Online , USA

Tallennetut oppitunnit ja valinnaiset kotitehtävät Kirkas oppimisen henkilökohtainen verkko-englantiopettaja, valitsit mitä haluat oppia, kun haluat oppia ja miten haluat oppi ... +

Tallennetut oppitunnit ja valinnaiset kotitehtävät Kirkas oppimisen henkilökohtainen verkko-englantiopettaja, valitsit mitä haluat oppia, kun haluat oppia ja miten haluat oppia. -
Kurssit
Full-time
Part-time
Englanti
Syyskuu 2020
Online