$close

Suodattimet

Katso tulokset

Katso Moduuliopinnot Algoritmitssa Online Kurssi

Kurssi on yleensä yksittäinen luokka tietyllä aiheella, joka auttaa oppilasta hankkimaan tarvittavaa tietämystä aiheesta, harjoittamaan henkilökohtaista kiinnostusta tai herättämään ammattitaitoa. Kurssit arvostetaan yleisesti niiden monipuolisuudesta nykypäivän monimutkaisessa yhteiskunnassa. Mikä on kurssi algoritmeissa? Kurssit algoritmissa voivat auttaa oppilaita parantamaan ana… Lue lisää

Kurssi on yleensä yksittäinen luokka tietyllä aiheella, joka auttaa oppilasta hankkimaan tarvittavaa tietämystä aiheesta, harjoittamaan henkilökohtaista kiinnostusta tai herättämään ammattitaitoa. Kurssit arvostetaan yleisesti niiden monipuolisuudesta nykypäivän monimutkaisessa yhteiskunnassa.

Mikä on kurssi algoritmeissa? Kurssit algoritmissa voivat auttaa oppilaita parantamaan analyyttistä päättelyä ja tietokoneohjelmointitaitojaan. Yksinkertaisesti sanottuna algoritmi on prosessi, jonka avulla tietokone voi suorittaa tehtävän. Monet algoritmikurssit keskittyvät tietokoneohjelmointiin, tietojen manipulointiin ja organisaatioon. Oppija, jolla on analyyttinen mielentila ja halu oppia lisää monimutkaisista tietojärjestelmistä, voivat nauttia algoritmeista ja hyötyä niistä.

Algoritmeja opiskelevat voivat saada lukuisia kunnioitettuja elämäntaitoja. Ehkä ilmeisimmin monimutkaisten tietomallien tutkiminen voi teroittaa ongelmanratkaisutaitoja. Lisäksi sovellustekniikka ja tietorakenteet saattavat kehittää erittäin arvostettua teknologiaosaamista.

Koulun ja sijainnin mukaan algoritmien kurssit vaihtelevat kustannusten mukaan. Keskimääräinen opiskelija voi arvioida, että täydet algoritmien ohjelmat todennäköisesti kestää muutaman vuoden päästä.

Kun koulutusvaatimukset on suoritettu, algoritmien tutkinut tutkijat voivat olla valmiita etsimään työllisyyttä monilla eri alueilla. Ensinnäkin jatko-opiskelija voi etsiä työtä tietotekniikan alalla ja käyttää oppimistaan ​​taitojen kehittämiseen ohjelmia ja sovelluksia. Lisäksi tietojen analysointi voi olla hyödyllistä muilla teknisillä aloilla, kuten tekniikan suunnittelussa, ohjelmasuunnittelussa ja matematiikassa. Tiede-, teknologia-, insinööri- ja matematiikkatehtävät, jotka tunnetaan myös nimellä "STEM" -työpaikat, ovat suuressa kysynnässä tämän päivän maailmantaloudessa. Kurssityön suorittaminen algoritmitutkimuksissa voi auttaa opiskelijaa lisäämään ura- ja palkkatasoja.

Lisätietoja saat kurssitietosivulta ja täytä verkkosivujen lomake. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Saïd Business School, University of Oxford
Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta

Oxfordin algoritmisen kaupankäynnin ohjelman tavoitteena on antaa osallistujille kattava katsaus ja ymmärtää sääntöjä, jotka johtavat onnistuneisiin algoritmisiin kaupankäynti ... +

Oxfordin algoritmisen kaupankäynnin ohjelman tavoitteena on antaa osallistujille kattava katsaus ja ymmärtää sääntöjä, jotka johtavat onnistuneisiin algoritmisiin kaupankäyntistrategioihin. Ohjelmaa johtaa Oxford Saïdin liiketalouden apulaisprofessori Nir Vulkan, johtava soveltavan tutkimuksen ja hedge-rahastojen opetuksen viranomainen. Ohjelmassa on myös joukko vieraita asiantuntijoita, jotka johtavat systemaattista kaupan alaa. -
Kurssit
Osa-aikainen
6 viikkoa
Englanti
Online