$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 2 kursseja Big Data / Suuret tietoaineistotssa Online Kurssi

Tyypillisesti yhden aiheen tutkiminen, kurssi on opintojakso, jota voidaan käyttää opiskelijan haluttuun tutkintoon tai todistusohjelmaan. Kurssit voivat olla itsestään riippuvaisia ​​tai ohjata ohjaaja ja usein, mutta ei aina, kestää koulun akateemisen ajan pituutta. Mikä on kurssin suurissa tiedoissa? Nämä kurssit valmistavat opiskelijat työskentelemään massiivisesti monimutka… Lue lisää

Tyypillisesti yhden aiheen tutkiminen, kurssi on opintojakso, jota voidaan käyttää opiskelijan haluttuun tutkintoon tai todistusohjelmaan. Kurssit voivat olla itsestään riippuvaisia ​​tai ohjata ohjaaja ja usein, mutta ei aina, kestää koulun akateemisen ajan pituutta.

Mikä on kurssin suurissa tiedoissa? Nämä kurssit valmistavat opiskelijat työskentelemään massiivisesti monimutkaisten tietojärjestelmien, kuten Googlen ja tärkeimpien sosiaalisten verkkojen, kanssa sekä pienemmillä mutta ei vähemmän monimutkaisilla järjestelmillä, kuten yritysten ja suuryritysten palveluksessa. Opiskelijat saavat yleensä tietoa suurista tietojenkäsittelyprotokollista ja yhteistä tietojenkäsittelyn kehyksestä, erityisesti Hadoopista, sekä perehtymään maailman laajentuneimpiin tietokokoihin parhaiten soveltuvista tietokantatekniikoista.

Suurten tietojenkäsittelytapojen opiskelijat saavat yleisesti tarvittavat taidot, jotta he voivat työskennellä erittäin monimutkaisten tietojärjestelmien kanssa, kykyä tehdä tutkimuksia, joissa hyödynnetään suuria tietoja ja kriittisiä deduktiivisia taitoja. Nämä kyvyt voivat auttaa opiskelijoita sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa kehityksessään sekä tarjota mahdollisuuksia kehittyneempiin opintoihin.

Suurien tietorikurssien hinta vaihtelee riippuen useista eri tekijöistä, mukaan lukien luottotuntien määrä, kurssimaksut, ja jos kurssi yhdistetään minkä tahansa lainausoikeuden kanssa. Tulevien opiskelijoiden tulee tavoittaa haluamasi koulun taloustoimistot lisätietoja varten.

Suurten tietojen ja tietotieteen kurssit voivat johtaa opiskelijoita kypsään uraan tilastojen, tiedonhallinnan ja projektinhallinnan aloilla. Suurten tietotaustaisten opiskelijoiden käytettävissä olevat erityiset ura-alueet ovat suuret tietojentutkijat, tietotutkijat, tietokannan ylläpitäjät ja tietosuojatiedot. Sekä julkisella että yksityisellä sektorilla on lukuisia asioita, sillä monilla puolustusvirastoilla ja tutkimusyhtiöillä on kasvava tarve erikoistuneelle tietohallinnolle.

Suurten tietojen kurssi voi ottaa opiskelijan kaukaa, mutta vain, jos se on oikea kurssin opiskelijan tavoitteiden kannalta. Löydäksesi sinulle parhaiten sopivan opintopolun etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijylomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
edX
Cambridge, Yhdysvallat

Tutustu Big Datan ja esineiden Internetin (IoT) väliseen suhteeseen.

Tutustu Big Datan ja esineiden Internetin (IoT) väliseen suhteeseen. -
Kurssit
Osa-aikainen
5 viikkoa
Englanti
Online
 
Macaulay Honors College at CUNY
New York, Yhdysvallat

Nykymaailmassa ihmiset ovat jatkuvasti täynnä tietoa online-julkaisuista, perinteisistä tiedotusvälineistä, poliitikoista ja heidän sosiaalisen median syötteistään. Asiaankuul ... +

Nykymaailmassa ihmiset ovat jatkuvasti täynnä tietoa online-julkaisuista, perinteisistä tiedotusvälineistä, poliitikoista ja heidän sosiaalisen median syötteistään. Asiaankuuluvat asiantuntijayhteisöt eivät tarkasta kaikkia tietoja oikein, varsinkaan julkisen tieteellisen tiedon suhteen. -
Kurssit
Englanti