ONLINESTUDIES.FI

Katso 6 Kurssiopinnot ESL / Englanti toisena kielenässa Online Kurssi

Kurssit ovat yksittäisiä opintokokonaisuuksia, joita voi suorittaa yliopistoissa, collegeissa, junior collegeissa ja kaupan alan oppilaitoksissa halki maailman. Ja koska monet oppilaitokset tarjoavat myös verkkokursseja, on kurssien suorittaminen vieläkin joustavampaa. Opiskelijat voivat joko suorittaa yksittäisiä kursseja tai lähteä kokoamaan kursseista täyttä tutkinto-ohjelmaa.

Kurssi ESL / Englanti toisena kielenässa Online

6 tulosta kohteessa ESL / Englanti toisena kielenä Filter

Oppimisen Englanti GCSE tietenkin

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Tämä Oppiminen Englanti Lukio kurssi antaa oppijoille fantastinen käsityksen oppimisen avaintaitoja valmistautua tutkimalla niiden Englanti Kieli ja lukutaidon GCSE n. Asioita koskevan runouden, fiktiivisen kirjoittaminen, ei-fiktiivinen kirjoittaminen, kaupallisen kirjallisesti.

TEFL nippu taso 2, 3 & 4

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Online TEFL Level 2, 3 ja 4 kurssia tarjoavat oppijoille yksityiskohtaisen kokonaiskuvan siitä, miten tukea oppimista, jotka Englanti ei ole äidinkieli, sisällä oppimisympäristössä.

Online Englanti kurssit

English Language Lab
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Liettua Vilna

Nämä kurssit ovat erittäin kätevä, koska meidän opiskelijoiden ei tarvitse lähteä kotiin tai toimistoon opiskelemaan Englanti. Myös näissä kurssien jokainen opiskelija saa henkilökohtaisen opettaja, joka toimii yksilöllisesti opiskelijan keskittyy pääasiassa taitoja on parannettava. Emme anna ennalta kuvattiin elokuvia, me seuraamme pisimmällä opetusmenetelmiä ja tarjota live oppituntia.

Englanti toisena kielenä ohjelma

Virginia International University
Online Part-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Fairfax

Aiotko ilmoittautua johonkin VIU n opetusohjelmia, mutta älä tuntuu ikään kuin olet hyvin varustettu akateemisen Englanti? Vai oletko parhaillaan akateemisen ohjelmaan ja haluaisi olla paremmin esityksien tai kirjoittaa tutkielmia? Vaikka haluat vain ottaa Englanti luokan laajentaa sanastoa ja lisätä sujuvuus, VIU n Englanti toisena kielenä (ESL) Online-ohjelma tarjoaa luokkia, jotka sopivat tarpeisiisi.

120 tunnin TEFL / TESOL -sertifikaatti - CPD, TQUK

International Open Academy
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Nauti vapaudesta työskennellä ja matkustaa ympäri maailmaa opettamalla englantia verkossa tai luokkahuoneessa, vaikka sinulla ei olisi kokemusta!

Englanti toisena kielenä - ESL (Online)

Aston American University
Online Full-time Part-time 8 viikkoa Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Honolulu + 1 lisää

Kuvittele, että voisit työskennellä työpaikoilla, jotka ovat yleisesti saatavilla englanninkielisille ihmisille. Ennakoida sinulla on valinnan valita työ, joka antaa sinulle enemmän tuloja. Ja kuva itsestäsi pystyy selkeästi kommunikoimaan tarpeitasi elämään täyttävää elämää.