$close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu 2 Kurssiopinnot Elintarviketiedessa Online Kurssi

Kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia perusteellisesti aiheeseen, joka on aina kiinnostanut teitä, jatkaa jälkeisen tutkinnon tai valmistautua työtä tietyllä alalla. Pituus voi tietenkin vaihdella muutamasta viikosta useisiin vuosiin. Jos olet kiinnostunut elintarviketieteet, sinulla voi olla miettimättä, mikä on online kurssi elintarviketieteet? Kurssi voi käsitellä aiheita kut… Lue lisää

Kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia perusteellisesti aiheeseen, joka on aina kiinnostanut teitä, jatkaa jälkeisen tutkinnon tai valmistautua työtä tietyllä alalla. Pituus voi tietenkin vaihdella muutamasta viikosta useisiin vuosiin.

Jos olet kiinnostunut elintarviketieteet, sinulla voi olla miettimättä, mikä on online kurssi elintarviketieteet? Kurssi voi käsitellä aiheita kuten ruoan tuotanto; biokemia ruokaa; ja elintarvikkeiden jalostus, pakkaus- ja säilyvyyttä. Tämä aihe nojautuu periaatteita tekniikan, mikrobiologian ja vastaavilla aloilla, ja se on yleensä vaaditaan osana turvallisuutta tai elintarviketieteet sertifiointiohjelma.

Koska tutkimus elintarviketieteet sisältää muita tieteenaloja, tämä kurssi voi tarjota sinulle monenlaisia ​​taitoja eri aloilla, kuten tutkimus, tuotekehitys ja teknologia. Nämä taidot ovat hyödyllisiä monissa uraa.

Kustannukset verkkokurssin elintarvikkeiden tieteiden saattavat vaihdella riippuen jonka välityksellä sitä tarjotaan sekä pituus kurssin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä koulun, joka kiinnostaa sinua.

Verkkokurssin elintarvikkeiden tieteiden voi toimia porttina monille uran elintarviketeollisuudessa ja muilla aloilla, kuten tutkimus-, valmistus-, tekniikan, maatalouden ja hallitus. Kurssi voi auttaa sinua valmistautumaan tulla toksikologin, lab avustaja, tutkija tai ravitsemusterapeutti. Tiedot sisältyvät tämän kurssin voi myös olla sovellettavissa johto, laadunvalvonta. Jos nauttia opetusta, saatat löytää työtä kasvattajana.

Yliopistoissa ympäri maailmaa tekevät verkkokursseja tarjolla opiskelijoille, jotka eivät voi käydä perinteisiä luokkahuoneita.Löytää verkossa elintarviketieteet luokka, joka sopii sinulle, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
FutureLearn
Leuven, Belgia

Suolet ja aivot ovat hyvin läheisessä yhteydessä toisiinsa. Tutustu miten neurologian, mikrobiomin ja muun vuorovaikutus vaikuttaa terveyteen.

Suolet ja aivot ovat hyvin läheisessä yhteydessä toisiinsa. Tutustu miten neurologian, mikrobiomin ja muun vuorovaikutus vaikuttaa terveyteen. -
Kurssit
Osa-aikainen
5 viikkoa
Englanti
Online
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Saksa Online, Saksa

Koulutuksen dieettitarkoituksiin ruoanlaittoon CCI on toinen tapa kokit, alan ammattilaiset Kotitalous- ja ravitsemuksen ja myös sivusuunnassa tulokkaille, joilla on kokemusta ... +

Koulutuksen dieettitarkoituksiin ruoanlaittoon CCI on toinen tapa kokit, alan ammattilaiset Kotitalous- ja ravitsemuksen ja myös sivusuunnassa tulokkaille, joilla on kokemusta, lisätä kiinnostavuutta työmarkkinoilla. -
Kurssit
Täyspäiväinen
24 kuukautta
Saksan kieli
Online