close

Suodattimet

Katso tulokset

Katso kurssiopintoja Energiatieteetssa Online Kurssi

Kurssi kuuluu tiettyyn opintoalaan. Ne voidaan ottaa erikseen tai luotto todistusta tai tutkinto-ohjelmaa kohti. Mikä on kurssi energiatieteissä? Tämä tutkimusala keskittyy yleensä erilaisten energiamuotojen ympärille ja keinoihin hyödyntää niitä. Opiskelijat saavat usein ymmärryksen perusperiaatteista, jotka ovat energiaa, kuten kineettisiä, sähkömagneettisia, aurinkoenergiaa ja l… Lue lisää

Kurssi kuuluu tiettyyn opintoalaan. Ne voidaan ottaa erikseen tai luotto todistusta tai tutkinto-ohjelmaa kohti.

Mikä on kurssi energiatieteissä? Tämä tutkimusala keskittyy yleensä erilaisten energiamuotojen ympärille ja keinoihin hyödyntää niitä. Opiskelijat saavat usein ymmärryksen perusperiaatteista, jotka ovat energiaa, kuten kineettisiä, sähkömagneettisia, aurinkoenergiaa ja lämpöä. Auringon lisäksi energia tulee fossiilisista polttoaineista, kuten hiilestä ja maakaasusta ja ydinvoimasta. Opiskelijat tyypillisesti piilevät näihin lähteisiin ja oppivat kestäviä tapoja ylläpitää energialähteitä, joihin ihmiset luottavat.

Tutkijoille upotetut opiskelijat saavat tavallisesti käytännön taitoja, jotka ovat tärkeitä päivittäisessä elämässä. Tämäntyyppiset kurssit saattavat auttaa oppilaita parantamaan kirjallisia ja suullisia taitojaan sekä ymmärtämään graafisia taustoja, raportteja ja tilastoja. Lab -työ voi rakentaa opiskelijan kyvyn olla osa tiimiä.

Opiskelijat ottavat näitä kursseja tyypillisesti niin, että ansaitsevat jonkinlaisen tutkinnon. Näiden kurssien kustannukset riippuvat opiskelijan tutkinnosta tai sertifikaatin tavoitteesta. Kustannukset vaihtelevat myös jokaisessa oppilaitoksessa.

Energia on kaikkialla, mikä sopii monille tämän alan opiskelijoille suunnatuille uramahdollisuuksille. Optiot vaihtelevat suuresti riippuen opiskelijan saavutustasosta. Suurin osa opiskelijoista hakee työtä tieteellisessä valtakunnassa ja tietyssä energialähteessä. Esimerkiksi aurinkoenergialla ja kestävällä energialla keskittyneet voivat etsiä uraa aurinkoenergian konsulttina tai kenttäenergian neuvonantajana tai entistä tärkeämpänä roolina, kuten aurinkopaneelien asentajana. Opiskelijat voivat myös löytää uraa energian kaupalliselta puolelta, kuten asuinenergian tarkastaja. Tutkijan roolit ovat saatavilla useimmissa energiatutkimuksen osa-alueilla.

Energiatieteiden kurssit ovat saatavilla verkossa ja korkeakouluissa ja yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Mälardalen University
Eskilstuna, Ruotsi

Kurssin tarkoituksena on ymmärtää nestevirtauksen ja lämmönsiirtoparametrien mittaamisen perusilmiöt ja tutustua yleisesti käytettyihin menetelmiin. Kurssilla havainnollisteta ... +

Kurssin tarkoituksena on ymmärtää nestevirtauksen ja lämmönsiirtoparametrien mittaamisen perusilmiöt ja tutustua yleisesti käytettyihin menetelmiin. Kurssilla havainnollistetaan kuinka suunnitella sähköntuotantosovellusten kannalta merkityksellinen mittausjärjestelmä, valitsemalla sopivimmat menetelmät ottaen huomioon niiden soveltamisen suurimmat haasteet. -
Kurssit
Osa-aikainen
5 viikkoa
Englanti
08 Marras 2021
31 Elo 2021
Online