ONLINESTUDIES

Näytä kaikki Online kurssiopintoja Humanististen tieteiden opinnotssa Alankomaissa 2020

Kurssit ovat itsenäisiä opintokokonaisuuksia, jotka voi suorittaa joko yksittäin tai osana tiettyyn opintoalaan keskittyvää kurssikokonaisuutta. Yksittäisten kurssien kesto, kustannukset ja viikottaiset tapaamiskerrat vaihtelevat suuresti.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on täydellinen ainekokonaisuus niille opiskelijoille, jotka haluavat oppia hyvin monenlaisia asioita ja taitoja, sillä he tietävät, että voivat vain monipuolisella osaamisella taata itselleen mahdollisimman suuren vapauden lopullista uravalintaa tehdessään.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Aloita tänään Parhaat Online kurssiopintoja Humanististen tieteiden opinnotssa Alankomaissa 2020

2 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Alankomaat Filter

Online-kurssit: kirjoittaminen tutkimusprojekteille epidemiologeille

Elevate Health
Kurssit
25 May 2020
<
Part-time
<
6 viikkoa
Englanti
Online

Tämän online-kurssin, joka on suunnattu erityisesti ammattilaisille, parantaa taitojasi kirjoittamalla englanninkielinen tutkimusehdotus sekä informaatioelementeistä että kiel ...

Lue lisää

Online-kurssi: Päätöksenteko epävarmuuden puitteissa: Johdatus rakenteelliseen asiantuntijalausuntoon

TU Delft Open & Online Education
Kurssit
<
Full-time
<
Part-time
<
6 viikkoa
Englanti
Online

Tietojen ja niiden käytön lisääntyminen ei ole aina kaikkien tietoihin perustuvassa maailmassa. Kurssin tarkoituksena on käsitellä kriittistä puutetta kaikista tai asianmukais ...

Lue lisää