ONLINESTUDIES

Tutustu 3 Kurssia Hyvinvointivalmennusssa Online Kurssi

Kurssit ovat opintokokonaisuuksia, joita voi suorittaa monilla tavoilla ja jotka on suunniteltu hyvin monipuolisesti vastaamaan erilaisten opiskelijoiden tarpeisiin. Kursseja on nykyään tarjolla monenlaisia, niin perinteisiä kontaktiopetuksena järjestettäviä keskursseja kuin verkossa suoritettavia vaihtoehtojakin, ja niinpä korkeakoulutuksen hankkiminen on nykyään helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Kurssi Hyvinvointivalmennusssa Online

3 tulosta kohteessa Hyvinvointivalmennus, Etäopiskelu Filter

Hyvinvointi ja joustavuus työssä - Leedsin yliopisto

FutureLearn
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
2 viikkoa
Englanti
Online

Tutustu kuinka ylläpitää joustavuutta ja mukautumiskykyä, ja tutustu hyvän terveyden ja hyvinvoinnin arvoon työpaikoilla.

Lue lisää

Stanfordin työntekijöiden hyvinvoinnin ja stressin hallinta

Stanford University
Kurssit
07 Huhti 2021
<
Osa-aikainen
<
6 viikkoa
30 Maalis 2021
Englanti
Online

Paranna työpaikkasi sietokykyä omistetulla suunnitelmalla, jolla tuetaan ja parannetaan henkilökohtaista ja tiimin hyvinvointia. Tämä online-lyhyt kurssi on tarkoitettu sinull ...

Lue lisää

Demystifioiva Mindfulness -kurssi - Leidenin yliopisto

FutureLearn
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
6 viikkoa
Englanti
Online

Tutustu tietoisuuden tietoisuuteen, opi, miten se toimii ja miksi, poliittisesta, psykologisesta ja filosofisesta näkökulmasta.

Lue lisää