Filter
Kurssit

Vertaa Kurssit Ilmailussa Online Kurssi

Verkkokurssi on luokka, joka kestää yleensä enintään yhden lukuvuoden loppuun. Kurssit keskittyvät yleensä yhden taito tai joukko tietoa, ja ne voidaan ottaa yksittäin tai ryhmissä osana koulutusohjelman.

Mikä on online kurssi ilmailussa? Luokan ilmailussa voitaisiin keskittyä turvallisuuteen, viestintä, teknologia, navigointi, maa tukea, lentokoneiden järjestelmät, lennon teorian, fysiikka, simulointi, sotaharjoitukset, turvallisuus, meteorologia, ilmailu hätä tai ilman lakia. Riippuen tavoite opiskelijoiden on mielessä, he eivät voi valita kurssin, joka keskittyy abstrakteja lennon teorian, konkreettisia taitoja Pilotoinnin tiede on aluksen miehistön tai muilla tiedon ilmailuun liittyvää. Kurssi voi olla keskellä yksityistä luotsausta tai kaupallisten lentoyhtiöiden.

Vaikka pilotointi lisenssin lähes aina vaatii opiskelijaa suorittamaan käytännön lentokoulutusta, taitoja opiskelijat oppivat ilmailualan kurssin voi auttaa häntä valmistautumaan lentoa kouluun.Ilmailualan luokassa voi myös opettaa arvokkaita taitoja, kuten pysyä rauhallisena paineen alla, vieraanvaraisuutta tai Spacial tietoisuutta.

Aviation kurssi Kustannukset vaihtelevat maasta ja koulu. Opiskelijoiden pitäisi ottaa yhteyttä kouluun heidän valintansa selvittää hinta ja ovatko apurahat on heidän käytettävissään.

Ottamalla kurssin ilmailussa, saatat pystyä aloittaa matka kohti uran avioniikkakokeesta teknikko, maa toimihenkilön kaupallisten tai kuljetuksen pilotti, matkustamomiehistön jäsen tai koordinaattori, lähettäjää, lennon lääkintämies tai navigaattori. Saatat myös pystyä jatkamaan yksityislentäjän lupakirja. Monet urapolkuja ilmailussa ei liity luotsausta; lämmin persoona ja kurssin matkustamohenkilökunnan koulutus voisi johtaa asemaa luottamusmiehen tai lentoemäntä tai taito viestintä- ja kurssille lähettämistä voisi johtaa työpaikan lennon terminaaliin.

Lentää uuden tiedon kanssa verkkokurssin.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Ilmailu

TU Delft Open & Online Education

Tässä kurssissa tutkitaan tutkijoiden kohtaamia haasteita yritettäessä yhdistää todennäköinen tapahtumasarja. Perehdymme tutkivaan ajatteluun ja johtopäätöksiin. Itse asi ... [+]

Tässä kurssissa tutkitaan tutkijoiden kohtaamia haasteita yritettäessä yhdistää todennäköinen tapahtumasarja. Perehdymme tutkivaan ajatteluun ja johtopäätöksiin. Itse asiassa opit ajattelemaan ja toimimaan lentoturvallisuuden tutkijana.

Havainnointi, tiedonhankinta ja analysointi

Ajattavissa olevat tehtävät testaavat havainnointitaitojasi, tiedonhankintataitoja ja analyyttisiä taitoja. Tehtävät antavat sinulle maistaa sen, mitä tutkijat kohtaavat tutkimuksen aikana. Taustat, kuten induktiivinen ja vähäosaiset perustelut, korostuvat selittämään haastava lentoturvallisuustutkimusprosessi. Tämä ammatillinen kurssi sisältää tehtäviä, henkilökohtaista palautetta ja live-online-istuntoja.... [-]

Alankomaat Netherlands Online
September 2019
Part-time
6 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi