ONLINESTUDIES

Näytä kaikki 3 Kurssit Johtamisen ohjelmatssa Online Kurssi

Kurssit ovat lyhyitä, syvällistä akateemisissa tutkimuksissa työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat lisää oppimista, yleensä uraan liittyviä kenttään. Kurssit tarjoavat yleensä valmistuneet tutkintotodistuksista, jotka voidaan sisällyttää hänen jatkaa.

Mikä on online kurssi Executive ohjelmia? Executive ohjelmat kuuluvat moniin erilaisiin kursseja tarjotaan eri instituutiot ympäri maailmaa. Kurssi yksi näistä ohjelmista voi tarjota syvällistä tietämystä tietyn taidon, kuten projektinhallinta. Tarvittava osaaminen onnistuneen projektipäälliköille kuuluvat suunnittelu, aikataulutus ja määräysvalta projekteja. Kurssin voi tarjota osallistujille työkaluja ja tekniikoita käyttää toteuttamisessa ja valvoa hankkeiden organisaatiossa, kuten miten yhdistää projektin tavoitteet tarpeisiin sidosryhmien, rekrytointi ja tiimeistä, realististen tavoitteiden asettamisessa ja enemmän.

Opiskelijat tässä verkkokurssin ehkä oppia elintärkeitä taitoja kuten ajankäytön hallinta, viestintä, ajoitus, organisaatio ja jotka voivat tehdä niistä arvokkaita työntekijöitä. Nämä taidot ovat siirrettävissä lähes kaikki roolit useilla aloilla, ja ne voivat myös auttaa valmistuneista edetä heidän seurassaan ja uran alalla.

Opetusta Kurssin vaihtelee koulujen ja maissa, joissa koulut sijaitsevat. Potentiaaliset opiskelijat tulee ottaa yhteyttä kuntien suoraan opetusta tietoa.

Tutkijat täyttämällä Executive Program projektinhallinnan ehkä soveltaa näitä taitoja koko eri teollisuudenaloilla ja kehittyneempiä tehtävissä yrityksestään tai uran alalla. Tutkinnon voi pystyä hakeutumaan hallintaan alueilla, kuten rakentamisen ja konepajateollisuuden kaupat, markkinointi, IT, suhdetoiminta, myynti, talous, mainonta ja enemmän.Haltijat voivat olla mahdollisuus harjoittaa johtotason uran käyttäen opittuja taitoja tällä kurssilla.

Verkkokursseja ulottuvat koulutusmahdollisuuksia niille, jotka asuvat maaseudulla ja syrjäisillä alueilla maailmassa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

3 tulosta kohteessa Johtamisen ohjelmat Filter

Oxfordin johtajuusohjelma

Saïd Business School, University of Oxford
Kurssit
Elo 2021
<
Osa-aikainen
<
8 viikkoa
Englanti
Online

Ohjelma auttaa useiden alojen johtajia vastaamaan tähän monimutkaiseen kysymykseen ja antaa heille mahdollisuuden ajaa muutosta organisaatioidensa sisällä. Tutkimalla henkilök ...

Lue lisää

Johtajuuden ajattelukoodikurssi

Management Development Centre International (MDCI)
Kurssit
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
2 päivää
Englanti
Online

Avaa johtajuusajattelumahdollisuutesi.

Lue lisää

Johtajien ja muiden johtajien ohjelma

Management Development Centre International (MDCI)
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
3 päivää
Englanti
Online

Tämä kurssi on intensiivinen johdatus hallituksen rooliin sekä tehokkuuden testaaminen ja kehittäminen. Se on hyödyllinen sekä nykyisille että uusille johtajille ja ulkopuolis ...

Lue lisää