Filter
Kurssit
Tahti: Kaikki

Löydä Kurssia Julkishallintossa Online Kurssi

Public Management on tutkimuskohde, joka pitää tavalla yleisen järjestyksen ja palvelu voidaan hallita tavalla samanlainen järjestöjen yksityisellä sektorilla. Online kursseja Public Management antaa yleiskuvan siitä, miten valtion, liittovaltion, monikansalliset tai kansainvälisten elinten työtä. Opiskelijoiden online-kursseja Public Management keskittyy tehokkuutta ja vaikuttavuutta hallituksen ja tutustuu budjetointiin, rahoitus-, henkilöstö-, eettisiä, hallinto, kehittäminen ja politiikan standardit julkisille organisaatioille.

Online kursseja Public Management on suunniteltu työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat kehittää ymmärrystä Public Management uran muutos, edistämiseksi tai yksinkertaisesti pois henkilökohtaista etua. Opiskelijat voivat opiskella kotoa tietokoneelle, ja kurssit vaihtelevat kestoltaan muutaman päivän vuoden tai pidempään.Yksilöt parhaillaan, tai kiinnostunut työssä julkisella sektorilla, sekä taloustieteilijät, sosiologit, oikeudelliset asiantuntijat, antropologit, politiikan tutkijat, tilastotieteen ja suunnittelijat ovat joitakin tuleville opiskelijoille, joille verkossa kursseja Public Management on erittäin suositeltavaa.

Selaa alaspäin lukea lisää siitä, miten voit hakea ilmoittautua verkkokurssin Public Management akkreditoitu yliopisto tai oppilaitos, tänään!

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Julkishallinto

EAN University

Tultaessa Erikoistuminen Innovation and Quality Process Management, opiskelijat integroida käsitteitä ja harjoitella täydentää työelämässä kahdella eri tavalla. ... [+]

Virtual Erikoistuminen hallituksen ja Public Management

&nbsp

Tultaessa Erikoistuminen Innovation and Quality Process Management, opiskelijat integroida käsitteitä ja harjoitella täydentää työelämässä kahdella eri tavalla. Ensimmäinen liittyy prosessien ja laadun kanssa tarkoituksena ymmärtää suorituskykyä ja soveltuvuutta näiden lähestymistapojen niiden työpaikalla, ja muita elementtejä, kuten kokonaislaadun ja uudelleensuunnittelu. Toinen tapa liittyy innovaatioita ja sen merkitys maamme kilpailukyvyn, opiskelijat hankkivat taitoja ymmärtää, että innovaatio on erinomainen kehitys sekä maailmanluokan sektorin ja globaaleilla markkinoilla.

... [-]
Kolumbia Bogota
Tammikuu 2020
Online
Lue lisää suomeksi