close

Suodattimet

Katso tulokset

Löydä Kurssia Julkishallintossa Online Kurssi

Public Management on tutkimuskohde, joka pitää tavalla yleisen järjestyksen ja palvelu voidaan hallita tavalla samanlainen järjestöjen yksityisellä sektorilla. Online kursseja Public Management antaa yleiskuvan siitä, miten valtion, liittovaltion, monikansalliset tai kansainvälisten elinten työtä. Opiskelijoiden online-kursseja Public Management keskittyy tehokkuutta ja vaikuttavuutta h… Lue lisää

Public Management on tutkimuskohde, joka pitää tavalla yleisen järjestyksen ja palvelu voidaan hallita tavalla samanlainen järjestöjen yksityisellä sektorilla. Online kursseja Public Management antaa yleiskuvan siitä, miten valtion, liittovaltion, monikansalliset tai kansainvälisten elinten työtä. Opiskelijoiden online-kursseja Public Management keskittyy tehokkuutta ja vaikuttavuutta hallituksen ja tutustuu budjetointiin, rahoitus-, henkilöstö-, eettisiä, hallinto, kehittäminen ja politiikan standardit julkisille organisaatioille.

Online kursseja Public Management on suunniteltu työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat kehittää ymmärrystä Public Management uran muutos, edistämiseksi tai yksinkertaisesti pois henkilökohtaista etua. Opiskelijat voivat opiskella kotoa tietokoneelle, ja kurssit vaihtelevat kestoltaan muutaman päivän vuoden tai pidempään.Yksilöt parhaillaan, tai kiinnostunut työssä julkisella sektorilla, sekä taloustieteilijät, sosiologit, oikeudelliset asiantuntijat, antropologit, politiikan tutkijat, tilastotieteen ja suunnittelijat ovat joitakin tuleville opiskelijoille, joille verkossa kursseja Public Management on erittäin suositeltavaa.

Selaa alaspäin lukea lisää siitä, miten voit hakea ilmoittautua verkkokurssin Public Management akkreditoitu yliopisto tai oppilaitos, tänään!

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
EAN University
Bogotá, Kolumbia

Tultaessa Erikoistuminen Innovation and Quality Process Management, opiskelijat integroida käsitteitä ja harjoitella täydentää työelämässä kahdella eri tavalla.

Tultaessa Erikoistuminen Innovation and Quality Process Management, opiskelijat integroida käsitteitä ja harjoitella täydentää työelämässä kahdella eri tavalla. -
Kurssit
Tammi 2021
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä