ONLINESTUDIES

Löydä Kurssia Julkishallintossa Online Kurssi

Public Management on tutkimuskohde, joka pitää tavalla yleisen järjestyksen ja palvelu voidaan hallita tavalla samanlainen järjestöjen yksityisellä sektorilla. Online kursseja Public Management antaa yleiskuvan siitä, miten valtion, liittovaltion, monikansalliset tai kansainvälisten elinten työtä. Opiskelijoiden online-kursseja Public Management keskittyy tehokkuutta ja vaikuttavuutta hallituksen ja tutustuu budjetointiin, rahoitus-, henkilöstö-, eettisiä, hallinto, kehittäminen ja politiikan standardit julkisille organisaatioille.

Online kursseja Public Management on suunniteltu työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat kehittää ymmärrystä Public Management uran muutos, edistämiseksi tai yksinkertaisesti pois henkilökohtaista etua. Opiskelijat voivat opiskella kotoa tietokoneelle, ja kurssit vaihtelevat kestoltaan muutaman päivän vuoden tai pidempään.Yksilöt parhaillaan, tai kiinnostunut työssä julkisella sektorilla, sekä taloustieteilijät, sosiologit, oikeudelliset asiantuntijat, antropologit, politiikan tutkijat, tilastotieteen ja suunnittelijat ovat joitakin tuleville opiskelijoille, joille verkossa kursseja Public Management on erittäin suositeltavaa.

Selaa alaspäin lukea lisää siitä, miten voit hakea ilmoittautua verkkokurssin Public Management akkreditoitu yliopisto tai oppilaitos, tänään!

1 tulosta kohteessa Julkishallinto Filter

Virtual Erikoistuminen hallituksen ja Public Management

EAN University
Kurssit
Tammi 2021
Online

Tultaessa Erikoistuminen Innovation and Quality Process Management, opiskelijat integroida käsitteitä ja harjoitella täydentää työelämässä kahdella eri tavalla.

Lue lisää