Filter
Kurssit
Tahti: Kaikki

Selaa Moduuliopinnot Kansainvälinen oikeusssa Online Kurssi

Online-formaatit helpottavat monien laitosten tyyppien tarjoamista oppilaitoksille. Se on niin suosittu opetusmuoto, että jotkut yliopistot toimivat pelkästään verkossa.

Mikä on kansainvälisen oikeuden verkkokurssi? Suurilta kansainvälisiltä valtiosta riippumattomilta järjestöiltä (kansalaisjärjestöiltä) arvostettuihin yliopistoihin järjestöt tarjoavat monenlaisia ​​järjestöjä. Jotkut ovat lyhyitä luokkia, joiden tarkoituksena on ottaa opiskelijat aiheeseen liittyvistä aiheista. Nämä voisivat kattaa kansainvälisten suhteiden periaatteet ja keskustella nykyisten oikeudellisten tapahtumien kanssa. Muita kursseja tarjotaan ammattitaitoisille ammattilaisille, kuten lisensoiduille asianajajille. Näihin ohjelmiin luetaan todennäköisesti luokkiin valtameriin ja ilmaan säänteleviä lakeja sekä valtiosta riippumattomien järjestöjen roolia rajat ylittävien riitojen ratkaisemisessa. Muita keskusteluja ovat usein kansainväliset oikeudenkäyttöalueet ja kansainvälisen oikeuden perusteet.

Johdantokurssin suorittaminen voisi olla tärkeä askel vahvistamassa päätöstä sitoutua kansainvälisen oikeuden opiskeluun, suunnitelmaan, joka voi vaatia suurta akateemista kurinalaisuutta ja merkittäviä resursseja sen toteuttamiseksi. Edistyneiden ohjelmien jatko-opiskelijat voivat löytää harvinaisen aseman vaikuttaakseen lakeihin ja politiikkoihin, jotka ohjaavat kansakuntia.

Näiden ohjelmien kustannukset riippuvat opiskelijasta ja oppilaitoksesta. Usein kuuluu opiskelija tiedustella opetusta hakuprosessin aikana.

Kansainväliset asianajotoimistot ja liittovaltion hallitukset ovat yleisesti kiinnostuneita kansainvälisten kansainvälisten oikeustieteiden tutkinto-opiskelijoiden palkkaamisesta. Yksityisen yrityksen kansainvälisen kauppaoikeuden johtaja voi käsitellä ja tarkastella yritysten välisiä sopimuksia ja tarjouksia koskevia asiakirjoja. Kokemuksen hankkimisen jälkeen näillä asianajajilla on usein mahdollisuus matkustaa ulkomaille. Kansanedustajia hakevat jatko-opiskelijat voivat etsiä asemaa osastoissa, jotka käsittelevät valtioidenvälisiä asioita tai puolustusta. Näihin asemiin voi liittyä suurempi vastuu ja pääsy arkaluonteisempaan tietoon uralla aiemmin kuin yksityisellä sektorilla.

Kansainvälisen oikeuden opiskelu verkossa on merkittävä resurssien ja ajan sitoutuminen, joten harkitse vaihtoehtoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

 

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Kansainvälinen oikeus

edX

Tutustu kansainvälisen yhteisön lakiin, mukaan lukien miten kansainvälinen oikeus luodaan, sovelletaan ja ylläpidetään nykymaailmassa. ... [+]

Tutustu kansainvälisen yhteisön lakiin, mukaan lukien miten kansainvälinen oikeus luodaan, sovelletaan ja ylläpidetään nykymaailmassa.

Tietoja tästä kurssista

Kansainvälistä oikeutta voidaan pitää kansainvälisen yhteisön lakina, lakina, joka hallitsee valtioiden välisiä suhteita. Mutta se liittyy myös siihen, mitä kansainväliset organisaatiot tekevät, ja yhä enemmän se koskee yksilöitä, yrityksiä, kansalaisjärjestöjä ja muita valtiosta riippumattomia toimijoita.

Kun maailma muuttuu toisistaan riippuvaisemmaksi ja monimutkaisemmaksi ja kun uusia instituutioita perustetaan kansainvälisen oikeuden tehostamiseksi, kansainvälisestä oikeudesta on tullut jännittävä, laajeneva ala. Koskaan aiemmin siihen ei ole niin luotettu, käytetty ja kehitetty. Huolimatta eroistaan kooltaan, valtaansa, kulttuuriin, uskontoon ja ideologioihin, valtiot luottavat kansainväliseen oikeuteen yhteistyöhön ja rinnakkaiseloon; he puhuvat kansainvälisen oikeuden kieltä, ja kansainvälinen oikeus palvelee heitä tärkeänä yhteisenä kielenä.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
12 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi