$close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa Kurssiopinnot Kasvitiedessa Online Kurssi

Olitpa jatkaa advanced degree tai et vain nauttia jatkuva oppiminen, kurssin voi tarjota sinulle syvällistä tietoa oman alueen etua. Ratapituudet yleensä vaihtelevat muutaman viikon tai kuukauden yhden koulutusyksiköiden useita vuosia korkeakoulututkinnon. Mikä on online kurssi kasvitieteitä? Tämä tietysti tyypillisesti tutkitaan kasvien elämän perusteellisesti, kasvun ja lisääntymis… Lue lisää

Olitpa jatkaa advanced degree tai et vain nauttia jatkuva oppiminen, kurssin voi tarjota sinulle syvällistä tietoa oman alueen etua. Ratapituudet yleensä vaihtelevat muutaman viikon tai kuukauden yhden koulutusyksiköiden useita vuosia korkeakoulututkinnon.

Mikä on online kurssi kasvitieteitä? Tämä tietysti tyypillisesti tutkitaan kasvien elämän perusteellisesti, kasvun ja lisääntymisen genetiikan. Kasvitieteitä sisältää myös kasvien käyttöön elintarvikkeiden ja muihin tarkoituksiin, kuten kuidun. Lisäksi tutkimuksessa kasvi tiede on käyttökelpoinen maailmanlaajuisesti kestävien viljelykasvien torjunta- kasvitautien ja ymmärrystä muotoiluja, vaikutukset, riskit ja hyödyt kemikaaleja kuten lannoitteiden.

Ne, jotka tutkivat kasvitieteitä yleensä oppivat miten tehokkaasti kommunikoida kirjallisesti, ymmärtää monimutkaisia ​​ideoita ja parantaa suorituskykyä.Näitä taitoja voidaan käyttää missä tahansa uralla ja voi siirtää henkilökohtaisia ​​pyrkimyksiä.

Riippuen koulun tarjoaa Tietenkin, kustannukset ja pituutta luokan voi vaihdella. Ota yhteyttä kouluun ohjelman, joka kiinnostaa sinua tarkistaa liittyvät kulut kurssin.

Online kurssi kasvitieteitä tarjoaa vankan taustan monille uran maataloudessa, kuten maatalouden ja työskennellä laajemmassa maatalouskaupan alalla, jolla tietämys kasvien saattaa olla tärkeää paitsi kentällä, mutta markkinoinnin ja johtamisen tasoilla. Tämä tietenkin voi olla hyödyllinen tutkimus ympäristössä, puutarhakasvien työtä, ja muissa biologian liittyvillä aloilla.

Yliopistot ja muut oppilaitokset ympäri maailmaa tarjoavat verkkokursseja helpotukseksi niille, jotka eivät voi osallistua perinteisiä luokkiin.Löytää online kurssi kasvitieteitä joka vastaa tarpeitasi, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
UK Open College
UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Kansainvälinen GCSE Science (double Award) pyritään antamaan järjestelmällistä määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, teemo ... +

Kansainvälinen GCSE Science (double Award) pyritään antamaan järjestelmällistä määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, teemoja ja kuvioita. -
Kurssit
Osa-aikainen
300 tuntia
Englanti
Online