Filter
Kurssit
Tahti: Kaikki

Vertaa 2 kurssiopintoja Kriminologiassa Online Kurssi

Opiskelijoille, jotka haluavat ansaita luottoa kohti määrin, mutta eivät halua osallistua opetukseen kampuksella siihen voivat hyötyä mukavuutta tarjoamia verkkokurssin. Verkkokursseja tarjoavat yleensä samaa kokemusta ja kursseista kuin henkilökohtaista luokassa, mutta materiaali toimitetaan kautta web-pohjainen luokkahuoneessa.

Mikä on online kurssi kriminologiassa? Tämä luokka on johdanto katsaus terminologian teoriaa ja käytäntöä rikosoikeuden kuria. Opiskelijat voivat myös odottaa kaivaa luokitusjärjestelmiä ja suuntauksia, jotka määrittelevät kriminologian ja lähestymistapoja rikollisuuteen resoluutio ja vähentäminen erilaisissa ympäristöissä todennäköisesti tutkitaan ja kritisoi. Nämä tutkimukset edistävät oppilaiden kumulatiivisen ymmärrystä rikollisuuden ja sen vaikutuksista sekä paikallisen ja globaalin yhteyksissä.

On monia hyötyjä tällaisesta luokassa.Opiskelija voi valmistautua uran rikosoikeuden, mutta vielä tärkeämpää, ne voivat kehittää kriittistä ajattelua, joka todennäköisesti kestää koko loppuelämän.

Opiskelijat, jotka ovat huolissaan kustannuksista ilmoittautuminen tulisi harkita hakemista apurahoja ja muuta tukea. Tunnustus toimisto on paras tietolähde näitä resursseja sekä kustannuksia läsnäolo arvioiden.

Ottaen online luokka kriminologiassa voivat luoda perustan uran alalla, too. Tietoisena rikollisuuteen, rikosoikeuden käytäntöjä ja rikollisuuden teorioita, voit luoda uraa, jonka avulla tätä tietoa voidaan toteuttaa käytännössä. Jotkut työpaikat, jotka voivat tarjota tätä mahdollisuutta sisällyttää poliisi tullissa, nuorisotyöntekijä, sosiaalityöntekijä tai rikosteknisen etsivä. Nämä työpaikat kaikki tarjoavat mahdollisuuden kehittää kriminologian taitoja ja auttaa yhteisöä kun näin.

Jos haluat ilmoittautua verkkokurssin kriminologiassa, ensimmäinen askel on löytää koulu. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Kriminologia

International Career Institute

ICI tarjoaa rikosoikeuden ja rikollisuuden tietenkin, että valmentaa eri haasteisiin ammatin. Kehittämä alan asiantuntijat, voimme tarjota kattava kurssi, joka kouluttaa ... [+]

ICI toimittaa rikosoikeuden ja rikollisuuden kurssi että valmentaa eri haasteisiin ammatin. Kehittämä alan asiantuntijat, voimme tarjota kattava kurssi, joka kouluttaa teitä tehokkaiksi monissa tehtävissä liittyvät taistelevat rikoksia.

Kurssikuvaus Rikosoikeus Management Tutkimukset Tutkintaan Tutkimusmenetelmät ja Data Resources Johdatus Criminal Psychology Psykologiset lähestymistavat ymmärrystä rikoksen Psykologia ja ymmärrys vakavien rikosten Mielenterveyden häiriö ja rikosten Sukupuoli ja Crime Nuoret ja Crime Psykologia ja poliisi Psykologia oikeussalissa Psykologia ja rikoksentorjuntaverkoston Office käytännöt Legal Terminologia Criminal Psychology Professional Practice for Consultants Tekninen kirjoittaminen Uranäkymät ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
International Open Academy

Kajaa rikolliseen mieleen ja ole se henkilö, joka voi lukea vihjeitä kiinni syylliseksi rikollisuutensa sisällä ... [+]

Tietoja tästä kurssista

Kajaa rikolliseen mieleen ja ole se henkilö, joka voi lukea vihjeitä kiinni syylliseksi rikollisuutensa sisällä

Oletteko aina kiehtoneet rikoksia ja ihmisiä, jotka auttavat rikollisia? Oletko innokas fani rikollisarjasta? Rakastatko palapeliä? Oletko käytännöllinen ja metodinen? Jos vastaus on Kyllä, profiilisi vastaa kriminologin vastausta.

Myös looginen mielenne on valtava kysyntä! Yhdysvalloissa tehtiin noin 1 197 704 väkivaltaista rikollisuutta ja FBI: n lukujen mukaan varastettiin varastoitua arvoltaan noin 12 miljardia dollaria viime vuonna. Se on paljon työtä rikostutkijoille.

Se on maailma, joka kiehtoo meitä kaikkia. Noin 73,8 miljoonaa katsojaa viritteli CSI: hen 15 vuoden aikana. Se on kiehtovaa nähdä heidät huolellisesti rikollispaikalla, kerätä todisteita, analysoida niitä ja kaapata rikollisia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
60 päivää
Online
Lue lisää suomeksi