Vertaa kurssiopintoja Kriminologiassa Online Kurssi

Opiskelijoille, jotka haluavat ansaita luottoa kohti määrin, mutta eivät halua osallistua opetukseen kampuksella siihen voivat hyötyä mukavuutta tarjoamia verkkokurssin. Verkkokursseja tarjoavat yleensä samaa kokemusta ja kursseista kuin henkilökohtaista luokassa, mutta materiaali toimitetaan kautta web-pohjainen luokkahuoneessa. Mikä on online kurssi kriminologiassa? Tämä luokka on jo… Lue lisää

Opiskelijoille, jotka haluavat ansaita luottoa kohti määrin, mutta eivät halua osallistua opetukseen kampuksella siihen voivat hyötyä mukavuutta tarjoamia verkkokurssin. Verkkokursseja tarjoavat yleensä samaa kokemusta ja kursseista kuin henkilökohtaista luokassa, mutta materiaali toimitetaan kautta web-pohjainen luokkahuoneessa.

Mikä on online kurssi kriminologiassa? Tämä luokka on johdanto katsaus terminologian teoriaa ja käytäntöä rikosoikeuden kuria. Opiskelijat voivat myös odottaa kaivaa luokitusjärjestelmiä ja suuntauksia, jotka määrittelevät kriminologian ja lähestymistapoja rikollisuuteen resoluutio ja vähentäminen erilaisissa ympäristöissä todennäköisesti tutkitaan ja kritisoi. Nämä tutkimukset edistävät oppilaiden kumulatiivisen ymmärrystä rikollisuuden ja sen vaikutuksista sekä paikallisen ja globaalin yhteyksissä.

On monia hyötyjä tällaisesta luokassa.Opiskelija voi valmistautua uran rikosoikeuden, mutta vielä tärkeämpää, ne voivat kehittää kriittistä ajattelua, joka todennäköisesti kestää koko loppuelämän.

Opiskelijat, jotka ovat huolissaan kustannuksista ilmoittautuminen tulisi harkita hakemista apurahoja ja muuta tukea. Tunnustus toimisto on paras tietolähde näitä resursseja sekä kustannuksia läsnäolo arvioiden.

Ottaen online luokka kriminologiassa voivat luoda perustan uran alalla, too. Tietoisena rikollisuuteen, rikosoikeuden käytäntöjä ja rikollisuuden teorioita, voit luoda uraa, jonka avulla tätä tietoa voidaan toteuttaa käytännössä. Jotkut työpaikat, jotka voivat tarjota tätä mahdollisuutta sisällyttää poliisi tullissa, nuorisotyöntekijä, sosiaalityöntekijä tai rikosteknisen etsivä. Nämä työpaikat kaikki tarjoavat mahdollisuuden kehittää kriminologian taitoja ja auttaa yhteisöä kun näin.

Jos haluat ilmoittautua verkkokurssin kriminologiassa, ensimmäinen askel on löytää koulu. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
International Career Institute
London, Yhdistynyt kuningaskunta

ICI tarjoaa rikosoikeuden ja rikollisuuden tietenkin, että valmentaa eri haasteisiin ammatin. Kehittämä alan asiantuntijat, voimme tarjota kattava kurssi, joka kouluttaa teitä ... +

ICI tarjoaa rikosoikeuden ja rikollisuuden tietenkin, että valmentaa eri haasteisiin ammatin. Kehittämä alan asiantuntijat, voimme tarjota kattava kurssi, joka kouluttaa teitä tehokkaiksi monissa tehtävissä liittyvät taistelevat rikoksia. -
Kurssit
Full-time
Part-time
Englanti
Online