$close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Moduuliopinnot Maaseudun kehittäminenssa Online Kurssi

Verkkokurssit, jotka ovat akateemista oppituntia toimitetaan opiskelijoille käyttää Internetiä, jotta opiskelijat edelleen niiden koulutuksen tahtiin, joka toimii heille. Monet verkkokurssit ovat melko lyhyitä, kun vain noin vuoden, mikä tekee niistä erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat nopeutettu koulutuksen ja uralla etenemisessä. Mikä on verkkokurssi maaseudun kehitt… Lue lisää

Verkkokurssit, jotka ovat akateemista oppituntia toimitetaan opiskelijoille käyttää Internetiä, jotta opiskelijat edelleen niiden koulutuksen tahtiin, joka toimii heille. Monet verkkokurssit ovat melko lyhyitä, kun vain noin vuoden, mikä tekee niistä erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat nopeutettu koulutuksen ja uralla etenemisessä.

Mikä on verkkokurssi maaseudun kehittämiseen? Koulutusohjelma opettaa oppilaita kehityksen edistämisestä ja myönteisen muutoksen maaseutualueilla kaikkialla maailmassa. Ohjelman osallistujat oppivat työskentelemään yhteisöissä kehittää muutosta, miten vaikutusten vähentämiseksi maaseudun köyhyyden ja miten parantaa maaseutukuntien tarkastelemalla monia tekijöitä, jotka vaikuttavat maaseudulla. Aiheet tässä verkkokurssin voi sisältyä maaseudun kehityspolitiikka maa- ja vesihuolto, maaseudun infrastruktuurin, talouskasvua ja tarjonnan terveys- ja koulutuspalvelujen maaseudulla.

Ottaen verkkokurssi antaa opiskelijoille taitoja, jotka hyödyttävät heidän ammatillista ja henkilökohtaista elämää. Kautta ohjelman opiskelijat oppivat kommunikoimaan tehokkaasti, kohdentaa resursseja oikeudenmukaisesti, ja esittää tavoitteensa vakuuttavalla tavalla.

Erilaiset kustannukset liittyvät verkkokurssit riippuen koulun. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä mahdollisten kouluissa suoraan tietoja opetusta ja palkkiot verkkokurssin.

Opiskelijat, jotka suorittavat verkkokurssin maaseudun kehitys voi halutessaan työskennellä valtion, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, maankäytön yrityksiä tai omaisuuden katsastajat, työskentelee yhteiskunnallinen vaikuttaminen koordinaattorit, kehitys johtajat tai asunto-ohjelma johtajat. Opiskelija voi myös halutessaan käyttää verkossa kurssin ponnahduslauta kohti kandidaatin tai maisterin tutkinto maaseudun kehitykseen liittyviä alan lisäämiseksi heidän työllistymismahdollisuuksiaan ja tuottopotentiaalin.

Virtuaaliluokka tarjoamat verkkokurssit voivat auttaa opiskelijoita saavuttamaan akateemisen tavoitteensa riippumatta niiden maantieteellisestä sijainnista. Lisätietoja siitä, miten voit ilmoittautua verkkokurssin, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
FutureLearn
Padua, Italia

Tutustu sosiaalisen innovoinnin sovelluksiin maaseutualueilla ja löydä parhaat käytännöt sosiaalisten innovaatiohankkeiden hallitsemiseksi.

Tutustu sosiaalisen innovoinnin sovelluksiin maaseutualueilla ja löydä parhaat käytännöt sosiaalisten innovaatiohankkeiden hallitsemiseksi. -
Kurssit
Osa-aikainen
3 viikkoa
Englanti
Online