Filter
Kurssit

Tutustu 16 kurssiopintoja Matkailu- ja ravintola-alassa Online Kurssi

Online kurssit, jotka ovat tyypillisesti lyhyitä yksiköitä tutkimuksen että opiskelijat käyttävät Internetiä yhteys, voi auttaa opiskelijoita etenemään urallaan tai niiden koulutukseen ilman osallistua korkeakoulussa tai yliopistossa suoraan.

Mikä on online kurssi marata? Nämä kaksi aluetta keskittyvät tarjoamaan palveluja ja palvelumme ajanmatkustajille monissa eri asetuksia, kuten hotelleissa, majatalot, ravintoloita, hostellit, jättää, ja bed and breakfast laitoksissa. Yksilöt, jotka tutkivat marata opittava hallitsemaan vastaanotossa miten luoda varauksia vieraille, asianmukainen roolit eri työntekijöille, ja miten oikein hallita ja johtaa työtoverit jotta parasta mahdollista palvelua asiakkaille ja suojelijoita.

Verkkokursseja voi olla uskomattoman hyödyllinen, koska ne auttavat opiskelijat saavat lisätietoja ja koulutusta puitteissa valitsemaansa alaa.Vastaanottaminen enemmän kokemusta voi auttaa opiskelijoita saada tarjouksia tai ylemmän johdon tehtävissä uransa.

Kustannukset ottaa verkkokurssin voi vaihdella jokaiselle oppilaalle ja voi riippua useista eri tekijöistä, kuten pituus kurssin ja Kurssista joka on tarjottu. Koska lopulliset kustannukset voivat vaihdella, opiskelijat yleensä tulisi tutkia valitsemaansa koulu ja tietysti huolellisesti olla varma, että se vastaa heidän koulutus- ja uraan liittyviä tavoitteita.

Yksilöt, jotka ottaa verkkokurssin marata ovat usein hyvin päteviä uran ympäri ravintola-alalla työskentelee asiakaspalvelun edustajat, tapahtuma suunnittelijat, julkisuus johtajat, varaus asiantuntijat, henkilöstö johtajia tai hotellitoiminnan johtajat. Nämä kannat voivat soveltaa erilaisia ​​asetuksia, kuten ravintoloita, kasinoita, Ski jättää, hotellit, lomakohteet, risteilyalukset, ja yksityisomistuksessa loma retriittejä.

Verkkokursseja voi olla uskomattoman kätevä opiskelijoille, joilla on kiireinen elämä silti tarvitse täyttää heidän koulutukseen sopivassa tahdissa. Aloita oman online-kurssin marata, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

16 Results in Matkailu- ja ravintola-ala

John Academy

... [+]

Ei piilotettuja maksuja tai tenttitariffeja Edullinen, mielenkiintoinen ja laadukas e-oppimateriaali Full Tutorin tuki Tehokas tenttijärjestelmä, arviointi ja välittömät tulokset Paranna mahdollisuuksiasi saada ammattitaitoa Kuka tämä kurssi on?

Koska matka- ja matkailukursseille ei ole kokemusta ja pätevyyttä, ne ovat kaikkien muiden akateemisten taustojen opiskelijoille.

Vaatimukset

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Hotelfernschule Poppe+Neumann

vastuussa onnistumisesta hotellin ja hyvinvoinnin vieras - Hotel Master ja Hotel Mestarien tämä on jokapäiväistä, jännittävä haaste. Toisin keittiö ja ravintola isäntä yk ... [+]

Tutkimus

vastuussa onnistumisesta hotellin ja hyvinvoinnin vieras - Hotel Master ja Hotel Mestarien tämä on jokapäiväistä, jännittävä haaste. Toisin keittiö ja ravintola isäntä yksi toteaa hotelli mestareita lähes kaikilla liiketoiminnan. Ne sisältävät osastot ruoka ja juoma, ostotoiminnan ja varaston hallinta, vastaanotto ja vastaanotto, taloudenhoito tai Taloudenhoito, juhla tai myynti / myynti asiantunteva kumppani. vastuu pk-yritys on kuin hotelli master IHK ja johtajuutta koko yhtiön menestyksen ja pitää vieressä hyvinvoinnin vieraita, aina taloudellisia tuloksia ajatellen.

näkökulmia

Poppe & Neumann valmistuneet Master Hotel IHK maailmanlaajuisesti työtä... [-]

Saksa Germany Online
October 2019
Full-time
24 - 30 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Hotelfernschule Poppe+Neumann

tehden ammattilaisten ravitsemistoiminta ja hotellien johtajille - uraansa ja uransa teknisesti - parantamiseen koulutusta liiketoiminnan ylläpitäjän ravintola-alalle IHK ... [+]

Tutkimus

Johto- avain pätevyys (kustannukset, oikeudelliset, henkilöstöjohtaminen, liiketoiminnan organisointiin, ohjaukseen), pakollinen edellytys liikkeenjohdollisessa tehtävässä ravitsemistoiminta teollisuuden tai hallinnon hotellissa!

tehden ammattilaisten ravitsemistoiminta ja hotellien johtajille - uraansa ja uransa teknisesti - parantamiseen koulutusta liiketoiminnan ylläpitäjän ravintola-alalle IHK. Kun osa-aikainen etäopetus, Hotel Fernschule Poppe & Neumann varmistaa yhteensopivuuden koulutuksen ja ammatin.

näkökulmia Uran edetessä - parempi tulos johdon vastuu Olettaen hallintovastuu ammatillista kehitystä Pohjan onnistuneelle itsenäiseen ammatinharjoittamiseen ... [-]
Saksa Germany Online
October 2019
Full-time
24 - 30 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Tulevaisuuden alalle muovaamaan, torjumaan pulaa ammattitaitoisia työntekijöitä työskentelemään hotelli- ja ravintola-alalla toimii ohjaajana / pätevyydestä kouluttajien ... [+]

Tutkimus

Tulevaisuuden alalle muovaamaan, torjumaan pulaa ammattitaitoisia työntekijöitä työskentelemään hotelli- ja ravintola-alalla toimii ohjaajana / pätevyydestä kouluttajien koulutuksen on paitsi välttämätöntä, mutta myös pakollisia.

Osallistujat seminaarin "Ada Bill" säännöllisesti ominaisuus erinomainen koetulokset sekä pätevä johtaja. ADA lasku on määrä valmistua sekä erillisenä toimenpiteenä ja osana Master / Business Administrator tentti on yhdistelmä paketti.

näkökulmia

Kasvaviin vaatimuksiin on ravintola-alalle edellyttää monipuolista ja syvällistä tietoa työntekijöiden ja johtajien. Sen lisäksi, että varsinaisen ammatin käsitöitä ja työvoiman koulutustaso vaaditaan saada vain ammatillisen kehityksen. Koska voidakseen toimia kouluttajien matkailualaa ohjaaja kelpoisuuskokeen on välttämätöntä, koska se on oikeudellisesti sitova elokuusta 2009. Jonka otsikkona kouluttajat / -in IHK sinun ei tarvitse vain täyttää oikeudellisesta arvioinnista, vaan koskee myös teidän harjoittelijoita osaavana kumppanina voidakseen valmistella asiantuntijoita huomenna työelämässä. Lisäksi onnistuneesti soveltuvuuden tutkimuksia on yksi pääsyvaatimukset päivittää koulutus (Master / liike ylläpitäjä ravintola-alalle).... [-]

Saksa Germany Online
October 2019
Full-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Mahdollistamaan koulutetun ja kouluttamattoman työvoiman ammattipätevyyttä ja teollisuusministeriön kuin hotellin johtaja / virkailija IHK, hotellin Fernschule Poppe & ... [+]

Tutkimus

Hallinnollisen alueen hotelli se tekee valtava ero, onko jokin työskentelee tai ammattitaidottomia tai on ammattitutkinnon!

Mahdollistamaan koulutetun ja kouluttamattoman työvoiman ammattipätevyyttä ja teollisuusministeriön kuin hotellin johtaja / virkailija IHK, hotellin Fernschule Poppe & Neumann tarjoaa ainutlaatuisia Saksassa mahdollisuuden seurata tätä osa-aikaisesti etäopiskelukurssi ja ilman ansionmenetystä.

näkökulmia

Kanssa etäopiskelukurssi hotellin Fernschule Poppe & Neumann ja ammattitutkinnon hotellina johtaja / virkailija CCI tarjota laaja mahdollisuuksia työmarkkinoilla:

Ammatillinen tutkinto (CCI todistus) Enemmän tunnustusta työssä Sosiaalisen aseman - parempi tuottopotentiaalin Kehittymis- ja uramahdollisuudet hotellin johto ... [-]
Saksa Germany Online
October 2019
Full-time
20 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Mahdollistamaan koulutetun ja kouluttamattoman työvoiman ammattikoulutustaso kauppakamarin hotellina / -frau kauppakamari, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tarjoaa ai ... [+]

Tutkimus

Myös hotellin se tekee valtava ero, onko jokin työskentelee tai ammattitaidottomia tai on ammattitutkinnon!

Mahdollistamaan koulutetun ja kouluttamattoman työvoiman ammattikoulutustaso kauppakamarin hotellina / -frau kauppakamari, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tarjoaa ainutlaatuisia Saksassa mahdollisuuden seurata tätä osa-aikaisesti etäopiskelukurssi ja ilman ansionmenetystä.

näkökulmia

Kanssa etäopiskelukurssi hotellin Fernschule Poppe & Neumann ja ammattitutkinnon hotellina / -frau CCI tarjota laaja mahdollisuuksia työmarkkinoilla:

Ammatillinen tutkinto (CCI todistus) Enemmän tunnustusta työssä Sosiaalisen aseman - parempi tuottopotentiaalin Kehittymis- ja uramahdollisuudet hotellin ... [-]
Saksa Germany Online
October 2019
Full-time
20 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Se on vain ravintola-alalle valtava ero, onko jokin työskentelee tai ammattitaidottomia tai on ammattitutkinnon! ... [+]

Tutkimus

Se on vain ravintola-alalle valtava ero, onko jokin työskentelee tai ammattitaidottomia tai on ammattitutkinnon!

Jotta koulutetun ja kouluttamattoman työvoiman ja perheenjäseniin ammattikoulutustaso kauppakamarin asiantuntijana alalle IHK, hotellin Fernschule Poppe & Neumann tarjoaa ainutlaatuisia Saksassa mahdollisuuden seurata tätä osa-aikaisesti etäopiskelukurssi ilman ansionmenetystä.

näkökulmia

Kanssa etäopiskelukurssi hotellin Fernschule Poppe & Neumann ja ammattitutkinnon asiantuntijana ravintola-alalle (CCI) antaa laajan mahdollisuuksia työmarkkinoilla:

Ammatillinen tutkinto (CCI todistus) Enemmän tunnustusta työssä sosiaalisen aseman Parempi tuottopotentiaalin Kehittymis- ja uramahdollisuudet hotelli- ja ravintola-alan, catering ja ravintola ... [-]
Saksa Germany Online
October 2019
Full-time
20 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
iStudy

Sinulla on mahdollisuus hankkia tarvittavat tiedot ja taidot, joita tarvitaan menestymään tällä alalla. ... [+]

Miksi sinun pitäisi valita yksi matka- ja matkailukursseistamme? Elinikäinen pääsy matkailu- ja matkailukursseihimme Ei piilotettuja maksuja tai tenttitariffeja Edullinen, mielenkiintoinen ja laadukas e-oppimateriaali Full Tutorin tuki Tehokas tenttijärjestelmä, arviointi ja välittömät tulokset Paranna mahdollisuuksiasi saada ammattitaitoa

Koska matka- ja matkailukursseille ei ole kokemusta ja pätevyyttä, ne ovat kaikkien muiden akateemisten taustojen opiskelijoille.

Vaatimukset

Matkailu- ja matkailukurssimme ovat täysin yhteensopivia kaikenlaisten laitteiden kanssa. Käytätkö Windows-tietokoneesta, Mac-tietokoneesta, älypuhelimista tai tablet-laitteista samaa kokemusta oppimisen aikana. Lisäksi voit käyttää kursseja minkäänlaista Internet-yhteyttä mistä tahansa missä tahansa ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
International Career Institute

Jos halu on mennä paikkoihin kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti, sitten harkita ICI: n matkailualalle kurssi. Meidän kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja si ... [+]

Jos halu on mennä paikkoihin kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti, sitten harkita ICI: n matkailualalle kurssi. Meidän kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja sinun täytyy luoda uran matka-ja matkailualalla ilman läpi monien vuosien opiskelun teorioita et voi todella käyttää työpaikalla. Mitä saat on helppo ymmärtää opetuksia, jotka voidaan suorittaa ilman hankaluuksia.

Kurssikuvaus matkailu määrittämä Matkailun System Matkailun kehittämistä matkailukohteiden Matkailutuotteisiin Matkailuala matkailijat Taloudellinen Issues in Tourism Sosiokulttuurinen ja ympäristövaikutukset Matkailu suunnittelu Vaihtoehtoiset Matkailu The Future of Tourism Vastaanottamaan ja käsittelemään varaukset Access ja tulkitseminen tuotetiedot Myy matkailun tuotteet Palvelut Lähde ja Anna Destination tietoja ja neuvoja Tehokas tiedonvälitys Matkailijat Asettaminen turistiyrityksien Uranäkymät ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
International Career Institute

Vieraanvaraisuus ja hotelli hallinta tietenkin ICI loistaa muun muassa kannalta opetuksen laatuun nopeasti ja kätevästi. Hanki taitoja sinun täytyy aloittaa uran tällä ko ... [+]

Vieraanvaraisuus ja hotelli hallinta Tietenkin ICI loistaa muun muassa kannalta opetuksen laatuun nopeasti ja kätevästi. Hanki taitoja sinun täytyy aloittaa uran tällä kova teollisuudessa ilman kuoret pois tonnia ja odottaa vuosia kunnes saat sertifioinnin.

Kurssikuvaus

Olemme ylpeitä vieraanvaraisuus ja hotellin johdon kurssi. Se on kehittänyt johtajia teollisuuden ja päivitetään säännöllisesti tarjota kaikkein ajan tasalla olevaa tietoa.

Käyttöönotto Organisaatio Hotel Workplace Henkilökunta Management in Hotellit Control Systems Front Desk Management (vastaanotto) Huoltoa huoneita ja Yleispuhdistus Rakennus ja Facility Management Toiminta Management Food Service Uranäkymät ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
OSTELEA | Distancia

Matkailuneuvojen top management -ohjelma reagoi tähän lähestymistapaan tavalla, jolla osaajat voivat tuntea matkailualan tärkeimmät alueet ja sen nykyiset suuntaukset. ... [+]

Matkailuala on yksi taloudellisen kehityksen ja työpaikkojen luomisen tärkeimmistä moottoreista, jotka ovat suoraan sidoksissa alaan ja muihin yrityksiin, jotka ymmärtävät, että niiden toiminta tai osa siitä voi olla sidoksissa matkailualalle ja matkailijalle mahdollisena asiakkaana .

Matkailuneuvojen top management -ohjelma reagoi tähän lähestymistapaan tavalla, jolla osaajat voivat tuntea matkailualan tärkeimmät alueet ja sen nykyiset suuntaukset.

Yrityksen eri toiminta-alueiden läpi, mutta aina ottaen huomioon alan ja mahdollisen asiakkaan, johon sitä käsitellään, korkeamman ohjelman osanottajat kehittävät osaamisalueita keskittyvien yritysten johtamista ja johtamista.... [-]

Espanja Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
OSTELEA | Distancia

Tapahtumien, pöytäkirjojen ja liikematkailun järjestämisohjelma on innovatiivinen ohjelma, jossa on liiketoimintaympäristöön mukautettu menetelmä, jonka avulla pystytään ... [+]

Tapahtumien, pöytäkirjojen ja liikematkailun järjestämisen korkeampi ohjelma on innovatiivinen ohjelma, jossa on liiketoimintaympäristöön mukautettu menetelmä, jonka avulla pystytään vastaamaan alan haasteisiin ja tarpeisiin, sekä julkisiin että yksityisiin yrityksiin.

Ohjelma on jaettu 30 yhteiseen luottoluokitusohjelmaan, jossa on erikoistumis- ja johtamisohjelma, jolla on käytännöllinen merkitys, jossa tieto yhdistetään opiskelijan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Etäkanavalla tai yhdistetyllä metodologialla kehitetty ohjelma voidaan täyttää 9 kuukaudeksi joustavan oppimismallin ansiosta, joka mukautuu osallistujien tarpeisiin.

Jos haluat erikoistua tapahtumajärjestelyihin, pöytäkirjaan ja yritysturvaan, mutta sinulla ei ole yliopistollista tutkintoa tai aikaa osallistua luokkaan tai haluat tehdä perheesi ja työelämä yhteensopivaksi koulutuksen kanssa, tämä on ohjelma, jota tarvitset.... [-]

Espanja Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
International Open Academy

Laita ihmiset ja organisatoriset taidot hyvin käyttämään oppimalla A: sta Z: een, miten käynnistät jännittävän uran tapahtumasuunnittelijana. ... [+]

Laita ihmiset ja organisatoriset taidot hyvin käyttämään oppimalla A: sta Z: een, miten käynnistät jännittävän uran tapahtumasuunnittelijana

Tapahtumien hallinta - kukoistava teollisuus

Tapahtumahallinnan liiketoiminta kukoistaa. Olemme uudella aikakaudella, jossa markkinointiteollisuus on kasvanut ja laajentunut ennennäkemättömälle tasolle, ja tapahtumien hallinta on menestyvä osa tätä alaa.

Hyvin suunnitellut ja tyylitelty tapahtumat eivät enää rajoitu liiketoiminta-alueeseen. Hyväntekeväisyysjärjestöt, urheiluala, poliittinen maailma, viihdemaailma ja yksityishenkilöt käyttävät nyt tapahtumia monien eri aiheiden, tilaisuuksien ja teemojen edistämiseksi ja juhlia. Se on tehokkuus tietoisuuden lisäämisessä, varojen keräämisessä, saavutusten kunnioittamisessa, myynnin edistämisessä ja henkilökohtaisten kohokohtien merkitsemisessä laajalti hyväksytty.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Online Business School

Valmistaudu jännittävään uraan Hospitality-teollisuudelle online-hotellien hallintokurssin kautta. Online Hospitality Management -ohjelman opiskelijat suorittavat 4/5 240 ... [+]

Valmistaudu jännittävään uraan Hospitality-teollisuudelle online-hotellien hallintokurssin kautta.

Online Hospitality Management -ohjelman opiskelijat suorittavat 4/5 240-luottokurssin tason, jonka tarkoituksena on valmistaa oppilaita osaamiseen, joka tarvitsee olla osaava työntekijä vieraanvaraisuuden alalla. Hotel Management -ohjelman aikana opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua tutor-tukeen ja webinareihin, sosiaaliseen oppimisfoorumiin ja lisäaineistoihin, jotka auttavat opintosuorituksen suorittamisessa.

Jokainen moduuli koostuu 40 oppimateriaalin oppimateriaalista, joista 30-50 tuntia valinnaisia ​​materiaaleja, jotka koostuvat suositelluista harjoituksista, suositeltavista lukemista, Internet-resursseista ja itse testausharjoituksista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Coventry
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
700 - 1800 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
ESNECA

Tämä kaksoistutkinto on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, vieraanvaraisuusalan työntekijöille, matkailulle ja ravitsemukselle, matkailuteknikoille, kokkeja, ... [+]

vastaanottajat

Tämä kaksoistutkinto on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, vieraanvaraisuusalan työntekijöille, matkailulle ja ravitsemukselle, matkailuteknikoille, kokkeja, kokkeja, toisia kokeneita kokeneita kokeneita kokeneita kokeneita kokeneita kokkeja ja leipureita sekä kuka tahansa, joka haluaa hankkia tekniset tiedot ja taidot, jotka ovat välttämättömiä toimimaan hotellin vastaanottovirkailijana.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto... [-]
Espanja Spain Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
600 tuntia
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi