$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 2 Moduuliopinnot Molekyylitiedessa Online Kurssi

Verkkokursseja tarjotaan osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti pohjalta opiskelijat etsivät nopeuttamaan uransa tai täydellistä keskiasteen tai toisen asteen koulutuksen jälkeisiä vaatimuksia. Opiskelija voi ottaa verkkokursseja omassa tahdissaan ulkopuolella kampuksella. Mikä on online kurssi molekulaaritieteet? Opiskelija oppia vuorovaikutusta ja synteesi makromolekyylien, DNA: n ja RNA:… Lue lisää

Verkkokursseja tarjotaan osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti pohjalta opiskelijat etsivät nopeuttamaan uransa tai täydellistä keskiasteen tai toisen asteen koulutuksen jälkeisiä vaatimuksia. Opiskelija voi ottaa verkkokursseja omassa tahdissaan ulkopuolella kampuksella.

Mikä on online kurssi molekulaaritieteet? Opiskelija oppia vuorovaikutusta ja synteesi makromolekyylien, DNA: n ja RNA: n kanssa, jotta ymmärtää, miten elämä kehittyy ja toimintoja. He tutkivat ihmiskehon, luonto ja ympäristö saada tietoa solujen geeniekspressioiden, energian siirtoa ja vastauksia ulkoisia ja sisäisiä paineita. Ne yleensä oppia tieteellistä menetelmää tehdä kokeita ja uusimman tutkimuksen läpimurtoja.

Yksilöt kiinnostunut tutkijanuralle löytyy verkkokursseja hyödyllistä edistää niiden työllistymismahdollisuuksia ja jonka perusteella niille myönnetään tuottavampi kantoja.Opiskelija voi saada tyydyttävällä kasaantua tietyn laitokselle seikoista ne voivat laajeta koko uransa.

Kustannukset ottaa kurssin Riekkinen vaihtelee sillä instituutiot ympäri maailmaa tarjoavat online-kursseja, jotka voivat kestää muutamasta viikosta yli vuoteen. Opiskelijoiden pitäisi ottaa yhteyttä toimielimiin he ovat kiinnostuneita löytää lisää tietoa kustannuksista.

Opiskelijat ovat kiinnostuneita Riekkinen voi toimia tutkijoita, lab teknikot tai kasvattajat eri alojen, kuten lääketieteen, säilyttäminen, kemiallisia tai geneettisiä. Tutkijat ja teknikot ovat usein työskentelee yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa tai valtion virastojen kokeita tai kehittää tuotteita, jotka edistävät kuria ja auttaa ihmisiä johtaa parempaan elämään. Opettajat voivat työskennellä toisessa tai jälkeisen laitosten on ilmoitettava seuraavan sukupolven opiskelijat.

Olitpa äskettäin keskiasteen koulutuksen valmistunut haluavat ilmoittautua yliopistossa tai ammattilainen työvoiman etsivät uran muutos, voit hyötyä molekulaaritieteet kursseja. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
FutureLearn

Tutki biokemian vaikutusta bioenergiaan ja terveyteen ja selvittää, miksi tutkinnon suorittaneet ovat kysyttyjä; Biochemical Societyin kanssa.

Tutki biokemian vaikutusta bioenergiaan ja terveyteen ja selvittää, miksi tutkinnon suorittaneet ovat kysyttyjä; Biochemical Societyin kanssa. -
Kurssit
Osa-aikainen
3 viikkoa
Englanti
Online
 
Vrije University - Summer & Winter graduate programs
Amsterdam, Alankomaat

Learn all about Sub-Molecular Agricultural Sciences with this course! The aim of this course is to teach students how to take a single idea in quantum mechanics and demonstrat ... +

Learn all about Sub-Molecular Agricultural Sciences with this course! The aim of this course is to teach students how to take a single idea in quantum mechanics and demonstrate it through practical application. The course shall apply the same teaching methodology employed by the NASA HRP (human research program). With the three foundations of analysis, students will examine the interactive and synergistic relationship of Light, Water, and Magnetism. -
Kurssit
Täyspäiväinen
5 päivää
Englanti
10 Tammi 2022
15 Marras 2021
Online