Filter
Kurssit
Tahti: Kaikki

Etsi kursseja Oikeusavustajan opinnotssa Online Kurssi

Verkkokurssi on käytännöllinen ja tehokas tapa saada korkeakoulutusta. Nykyaikaiset työajat voivat vaikeuttaa monet ihmiset löytää aikaa olla luokassa, minkä vuoksi ottaa vaihtoehto verkossa tutkimuksia voi tehdä täydellinen mahdollisuus oppia.

Mikä on online kurssi avustavana tutkimuksissa? Opiskelijoita, jotka tällä tutkimuskohde kohdistuu monenlaisia ​​aiheita keskitys noin lakia. Kohde on perustuslakiin, liike ja verolainsäädäntöön, ja oikeudenkäynnit ovat tärkeitä Tämän kurssin. Muita painopistealueita, joita voidaan odottaa tällä alalla ovat jäämistöoikeudellisia, säilytys- lakia, ja yhtiöoikeuteen.

Opiskelijat, jotka tutkia niiden vaihtoehtoja verkkokurssin tällä alueella otetaan käyttöön eri käsitteitä ja taitoja. Avustavana tutkimukset kattavat kaiken huoltajuuden immateriaalioikeuksiin, antaa opiskelijoille monipuolinen ymmärrys eri oikeuden aloilla.

Online kurssit avustavana tutkimuksissa tarjotaan akateemisissa laitoksissa ympäri maailmaa, koska niiden taloudellisen valituksen. Kustannukset nämä kurssit ovat menossa vaihtelevat laitoksen olet kiinnostunut. On parasta ottaa yhteyttä hakutoimistojen uusimmat tiedot lukukausimaksuista ja palkkiot

Avustavana tutkimukset valmistella tutkijat työskentelemään eri ammatti ympäristöissä. Avustavana on oltava laaja tietämys lain ja kykyä ottaa raskaiden tutkimukseen sekä valmis tiiviiseen lakimiehiä useita tapauksia kerralla. Tämän opinto pätevöittää myös henkilöitä työskentelemään kiinteistö-, vakuutus- ja pankkialan mm teollisuudenaloilla.

Pyrkimys verkkokurssin avulla voit valmistautua tulevaisuuteen avustavana tutkimuksissa. Instituutiot ympäri maailmaa tarjoavat luokkia tällä alalla.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Oikeusavustajan opinnot

International Career Institute

ICI tarjoaa paralegal kurssin henkilöille, jotka haluavat jatkaa uraa sekä niille, jotka jo toimivat oikeudellisia sihteereitä ja paralegals ja haluavat parantaa heidän t ... [+]

ICI tarjoaa avustavana kurssi henkilöille, jotka haluavat jatkaa uraa sekä niille, jotka jo toimivat oikeudellisia sihteereitä ja paralegals ja haluavat parantaa heidän tietonsa. Suuntana on kehitetty teollisuuden edustajia ja hallitusta takaamaan, että taidot tulet saamaan kurssin jälkeen ovat relevantteja ja ajankohtaisia.

Kurssikuvaus

Lopussa tietenkin, sinun on mahdollisuus:

Levitä tuntemus oikeusjärjestelmän tehtävien suorittamiseen Suorita etsimään julkista tietoa Levitä luottamuksellisuus ja turvallisuuden oikeudellinen ympäristö Kahva vastaanotto ja lähettäminen Tietojen Käytä oikeuskäsitteistön voidakseen suorittaa tehtäviä Avustaa priorisointi ja toiminnan suunnittelussa on oikeuskäytäntöä Työskennellä tehokkaasti liiketoimintaympäristössä Tuota yritysasiakirjat Edistää tehokasta työpaikan ihmissuhteet Pidettävä kirjaa aikaa ja maksujen oikeudellisessa käytännössä Ymmärtää prosessien tuomioistuimessa asiakirjoissa Uranäkymät ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi