ONLINESTUDIES.FI

Selaa 8 Moduuliopinnot Oikeustieteen opinnotssa Online Kurssi

Kurssivaihtoehdot ovat moninaisia. Kiinnostuksen kohteena olevasta alueesta riippuen oppilaat saavat korkeakoulututkinnon suorittaneille ja sitä korkeammille. Kurssit voivat vaihdella kestoltaan yhden lukukauden kolmesta vuodesta.

Mikä on oikeustieteen opintojakso? Se on kurssi, joka kattaa lain teorian, periaatteet ja käytännöt, ja se voi toimia askeleena tutkintoon tai jatkuvaan koulutukseen. Edistyneitä ja erikoistumistutkintoja voidaan myöhemmin saavuttaa valmistelemaan henkilöitä harjoittamaan lakia tietyissä maissa ja etsimään niche-alueita. Kurssin aiheisiin voivat kuulua kansainvälinen kauppaoikeus, kriminologia ja psykologia. Opiskelija osaa oppia, miten kansainväliset tuomioistuinjärjestelmät ja tuomioistuimet toimivat yhdessä paikallisten ja kansallisten lainkäyttöalueiden kanssa tai jopa pankkioikeuden perusasiat, jotka opettavat kansainvälisen pankkitoiminnan sääntelykehystä.

Oikeustieteiden opintoihin osallistuvat ihmiset saavat taitoja, jotka ovat siirrettävissä ja joiden avulla he voivat valita monipuolisesta valikoimasta erikoisuuksia. Perustelut ja kriittiset ajattelutaidot voivat mahdollistaa yksilöllisesti muotoillut keskustelut. Huomiota yksityiskohtiin mahdollistaa täsmällisten asiakirjojen laatimisen, mutta lyhyitä suullisia selityksiä voidaan toimittaa.

Oikeustieteen opintoja tarjotaan maailmanlaajuisesti. Luokan materiaalien ja kurssien pituuden vuoksi kustannukset vaihtelevat toimielimestä toiseen. Potentiaalisten opiskelijoiden tulisi tutkia valintansa tarjoavia kouluja ja ottaa heihin yhteyttä päivitetystä rekisteröinnistä ja niihin liittyvistä maksuista.

Lakiopinnoissa työskentelevien henkilöiden työllistymismahdollisuudet ovat moninaiset ja niihin kuuluu ammateja, kuten asianajajia, lakimiehiä, analyytikoita ja avustajia. Lisäksi on olemassa monia ammattiurheilun ulkopuolella olevia uranäkymiä, jotka voivat hyötyä lainopettajakursseista, mukaan lukien toimittajat, sosiaalityöntekijät, politiikan kehittäjät ja henkilöstöjohtajat. Niille, jotka haluavat pysyä koulutusjärjestelmässä, opettajat, professorit ja ammattiedustajat hyödyntävät siirrettäviä taitoja tällä alalla.

Oppilaitokset tarjoavat joustavia vaihtoehtoja opiskelijoille. Sähköiset lomakkeet, online-luokat ja kokopäiväiset ja osa-aikaiset mahdollisuudet antavat ammattitaitoisille työntekijöille mahdollisuuden jatkaa koulutustaan ​​kaikkialla maailmassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

8 tulosta kohteessa Oikeustieteen opinnot Filter

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Kurssi rikosoikeuden & kriminologia

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

ICI tarjoaa rikosoikeuden ja rikollisuuden tietenkin, että valmentaa eri haasteisiin ammatin. Kehittämä alan asiantuntijat, voimme tarjota kattava kurssi, joka kouluttaa teitä tehokkaiksi monissa tehtävissä liittyvät taistelevat rikoksia.

Kurssi avustavana

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

ICI tarjoaa paralegal kurssin henkilöille, jotka haluavat jatkaa uraa sekä niille, jotka jo toimivat oikeudellisia sihteereitä ja paralegals ja haluavat parantaa heidän tietonsa.

Kansainvälinen laki

edX
Online Part-time 12 viikkoa Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Cambridge

Tutustu kansainvälisen yhteisön lakiin, mukaan lukien miten kansainvälinen oikeus luodaan, sovelletaan ja ylläpidetään nykymaailmassa.

Oikeuslääketieteen kurssi - CPD

International Open Academy
Online Full-time Part-time 60 päivää Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Pelaa avainasemassa rikosten ratkaisemisessa, kun opit, kuinka rikosteknistä tutkimusta käytetään todisteiden etsimiseen ja rikollisten saattamiseen oikeuden eteen.

Kriminologian ja profiloinnin kurssi - CPD

International Open Academy
Online Full-time Part-time 60 päivää Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Kajaa rikolliseen mieleen ja ole se henkilö, joka voi lukea vihjeitä kiinni syylliseksi rikollisuutensa sisällä

Kurssin kansanterveysepidemiologiassa verkossa

Elevate Health
Online Part-time 3 viikkoa Request Info Alankomaat Alankomaat Online

Tämä kurssi parantaa tietämystä kansanterveyden epidemiologiasta, tiedosta, johon kansanterveys perustuu. Kansanterveyteen liittyvä epidemiologia sisältää väestöterveyden maantieteellisten ja ajallisten kuvioiden kuvaamista ja tulkintaa, ennaltaehkäisystrategioiden tunnistamista sekä riskitekijöiden ja ennaltaehkäisevien toimenpiteiden vaikutuksia väestön terveyteen.

Advanced Data Protection Officer (DPO) -ohjelma

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Online Full-time 180 tuntia Marraskuu 2019 Espanja Madrid

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), jota on sovellettu 25. toukokuuta 2018 alkaen, edellyttää tietosuojavaltuutetun pakollista nimeämistä julkisille viranomaisille ja organisaatioille, elimille, jotka suorittavat säännöllisesti ja järjestelmällisesti laajamittaista henkilöiden tarkkailua. ja elimet, joiden pääasiallinen toiminta on arkaluonteisten tietojen laajamittainen käsittely. Tietosuojavaltuutettu (DPO) on siis yksi keskeisistä tekijöistä sopeutumiseen GDPR: hen ja takaa tietosuojaa koskevien sääntöjen noudattamisen organisaatioissa. Espanjan tietosuojavirasto (AEPD) on yhteistyössä kansallisen akkreditointielimen (ENAC) kanssa antanut sertifiointijärjestelmän tietosuojavaltuutettujen ammatilliselle käytännölle. Näin ollen AEPD: stä tulee ensimmäinen eurooppalainen valvontaviranomainen, joka kehittää tietosuojavaltuutettujen toiminnan sertifiointijärjestelmän.