close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa 2 kurssiopintoja Pilvipalvelutssa Online Kurssi

Kurssit laajentavat henkilökohtaisten erikoistuneiden etujen kehittämistä, jotka hyödyttävät henkilön harrastuksia, henkilökohtaista elämää ja uran riippuen haetuista todistuksista ja tutkintotodistuksista. Mikä on kurssi cloud computingissa? Perustavat pilvitietokonseptit opetetaan yhdessä infrastruktuurin, pilvipalvelujen ja sovellusten kanssa pilvessä. Jotkut kurssit edellyttäv… Lue lisää

Kurssit laajentavat henkilökohtaisten erikoistuneiden etujen kehittämistä, jotka hyödyttävät henkilön harrastuksia, henkilökohtaista elämää ja uran riippuen haetuista todistuksista ja tutkintotodistuksista.

Mikä on kurssi cloud computingissa? Perustavat pilvitietokonseptit opetetaan yhdessä infrastruktuurin, pilvipalvelujen ja sovellusten kanssa pilvessä. Jotkut kurssit edellyttävät myös suuren hankkeen toteuttamista, joka hyödyntää kurssin aikana saatuja taitoja ja tietoja. Tietoihin, kuten turvallisuuteen, muotoiluun, tiettyihin ohjelmiin ja Googleen, on saatavilla sertifikaatit ja koulutus. Kesto ulottuu muutamasta päivästä useisiin viikkoihin. Kurssit ovat saatavilla paikallisesti ja ulkomailla vaihtelevilla hakuparametreilla.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään tietokoneiden ja verkkoinfrastruktuurin kanssa, verkko-, sovellus- ja tietoturvaosaaminen näissä kursseissa voi nostaa tutkinnon osaamista ja jatkaa. Käytännön kokemusta opiskelijoilla on työtehtävissä ja kotona.

Kurssiin osallistumiskustannukset vaihtelevat suorituksen keston ja laitoksen mukaan. Kaikki liittyvät palkkiot ja kustannukset on ilmoitettava kurssin verkkosivuilla tai kutsumalla hakupäällikkö.

Tietotekniikka-ala on laajentunut eksponentiaalisesti viime vuosikymmeninä, jolloin pilvilaskenta on olennainen osa tätä kasvua. Yritykset, kuten Amazon, Microsoft, Facebook ja Google palkkaavat IT-ammattilaisia ​​pilvitietotodistuksilla. Tämä sertifikaatti auttaa niitä, jotka haluavat tulla pilviarkkitehtuuriin ja pilvipalvelimiin. Suurien IT-yritysten lisäksi monet yritykset tarvitsevat pilvipalveluiden kokeneita ammattilaisia. Sertifikaatti voi lisätä jatkamista, lisätä ansaintapotentiaalia ja tarjota tarvittavat taidot tähän olennaiseen osaan IT ja liiketoiminta.

Useimmat kurssit tarjotaan kampuksella, mutta jotkut tarjotaan verkossa sekä kokopäiväisesti että osa-aikainen ilmoittautuminen, jolloin mahdolliset opiskelijat joustavuutta he tarvitsevat. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
E-Careers
räme, Yhdistynyt kuningaskunta +1 Lisää

Täysin ymmärtää Microsoft virtualisointitekniikoilla tällä kustannustehokasta Microsoft Cloud Computer Certification Package kurssi nippu.

Täysin ymmärtää Microsoft virtualisointitekniikoilla tällä kustannustehokasta Microsoft Cloud Computer Certification Package kurssi nippu. -
Kurssit
Osa-aikainen
Englanti
Online
E-Careers
räme, Yhdistynyt kuningaskunta +1 Lisää

Saada kattava käsitys Cloud computing ratkaisuja ja teknologioita tämän Cloud Computing Training paketti.

Saada kattava käsitys Cloud computing ratkaisuja ja teknologioita tämän Cloud Computing Training paketti. -
Kurssit
Osa-aikainen
Englanti
Online

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä